Lacee Elküldve Augusztus7, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2004 kicsikém bezabálta az olajat...egy év alatt kb....kb 6-7 ezer km ....vagy fene tudja....lehet még kevesebb is...rák se tudja...mit ajánlotok? töltsek utána vagy szürö csre is lgyen...és akkor perzse full uj olaj is....mennyire kapkodjak? minimum szint fölött van az olaj nemsokkal 2-3 mmel....köfike elöre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus8, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2004 kicsikém bezabálta az olajat...egy év alatt kb....kb 6-7 ezer km ....vagy fene tudja....lehet még kevesebb is...rák se tudja...mit ajánlotok? töltsek utána vagy szürö csre is lgyen...és akkor perzse full uj olaj is....mennyire kapkodjak? minimum szint fölött van az olaj nemsokkal 2-3 mmel....köfike elöre.... csak töltsél utána olyan olajat, amit olajcserekor töltöttél az autoba!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus8, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2004 az lesz a joh :) lövésem sincs hogy milyen volt az olaj :D piros az biztos:D a rohadt életbe....nah mind1 akko megy bele a floriol :D azért köszi Ákos Bá! =) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus8, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2004 az lesz a joh :) lövésem sincs hogy milyen volt az olaj :D piros az biztos:D a rohadt életbe....nah mind1 akko megy bele a floriol :D azért köszi Ákos Bá! =) rakjál bele opel gyári 15w40-es ásványi olajat! olyan 1.000 Ft/L be kerül. az jó a motornak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus8, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2004 szal azt töltsem utána?vayg csre bere lgyen? köfi megintcsak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus8, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2004 szal azt töltsem utána?vayg csre bere lgyen? köfi megintcsak... töltsd utána. vagy cseréld le, akkor ha már sokat mentél vele, és csereérett lett az olaj. az asztrádban 15.000 km-ként kell olajatcserélni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Augusztus10, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2004 rakjál bele opel gyári 15w40-es ásványi olajat! olyan 1.000 Ft/L be kerül. az jó a motornak.... Nekem is most esedekes az olajcsere. Legutobb 10w40 gyari kerult bele mert aszontatok azjo. A 15w40 mitol jobb? Olajszuron kivul mit szokas meg 15 ezrenkent cserelni? Benyaszuro levegoszuro? (ezek is lettek legutobb cserelve gyarira) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Augusztus10, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2004 Nekem is most esedekes az olajcsere. Legutobb 10w40 gyari kerult bele mert aszontatok azjo. A 15w40 mitol jobb? Olajszuron kivul mit szokas meg 15 ezrenkent cserelni? Benyaszuro levegoszuro? (ezek is lettek legutobb cserelve gyarira) a 8 szelepesbe a 15w40-es is jó. az ásványi olaj. a 10w40-es annyival jobb, hogy "vékonyabb", kicsit talán jobb a kenése, ez már félszintetikus, viszont jobban eszi a motor. főképp a kopott motor.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Augusztus11, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2004 Akkor en maradok 10w40 mert abbol szinte semennyit sem kajal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus11, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2004 én meg ma belelögyböltem 4litert ,15w40et gyárit/ásványit meg new szürö is lett....de kéne már egy levegöszürö is eléggé.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus11, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2004 A Nemzetközi Talin általam készített képek elérhetőek itt: http://opeltali.uw.hu 302 db kép / 70 Mb Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus12, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2004 Nagyon pang a fórum... Mindenki nyaral, vagy ennyit jelent a korlátozás? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus12, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2004 Szerintem ennyit jelent a korlátozás sajnos...de ez most egyelöre ien... Addig ide nyomatok egy "off" sztorit.... tegnap este 2200 körül dózsa györgy útrol jövet kanyarodnék balra ajtósi dürerre és a lámpa bizony rózsaszinre váltott én bölcsen 3asba tettem a jószágot és átmentem rajta ...termszetesen akkor mikor alá értem az már nem is piros volt hanem vörös....kedvenc hangomat véltem felfedezni 2 másodpercen belül...büffentés mögülem astrából....megállok következö lámpánál...mellém gurul a kék fehér paripa..."kérem álljon félre a lámpa után.." mondom szivesen ....minden vágyam ez....papirokat elökotorom ...rendben voltak...majd enyhén a felé terlem a szot hogy lehetne e ezt másképp intézni...de ez 2 úriember volt és az 5let a fejükben, mint megvesztegetés nem is létezett...ez most nekem 3-6 honap jogsi minuszt jelent majd rengeteg sok pénz vesztést amit már szaporán keresek is csak még nemtudom honnan kotrom elö...és persze pontok is jönnek majd ..méghozzá feketpontok....de rossz esteben pályázhatok az ugynevezett PÁV ra is de minimum egy uj kressz vizsgára...örjöngenem kéne de most vlhogy nemtudok....nem is értem...ez van...van 2 ismerös :egyik 16kerben uralkodik :) ott elintéz mindent állitolag..másik 14 kerben...ha ök nem tudnak segiteni akkor lesz majd jo a helyzet....ennyi a rövid történet...minden lebaszást és tanácsot szivesen várok....puszi :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus12, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2004 Heh:) Tegnap majdnem leparkoltam a céges autómmal a saját autómat:))) picit szar napom volt tegnap... Egy kamion majdnem levegőnek nézet, illetve egy Streetracer BMW-s (valami vadiúj nem tom) az Árpád hídon kishíján összetört.... Durván nyomta! Minden sávváltása egy életveszély volt... tömöt sorokban így nyomulni balgaság. Na ez sem tetsz. Az más ha valaki este a haverjával nyomul...de másokra bizni magadat úgy, hogy te vagy a baj elő idézője:)) Na ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus12, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2004 Hemi! Szedd össze magad! Aludj egy nagyot, mielőtt a vadi zsír kasznidat leamortizálod itten... :) Lacee! Reméljük el tudod intézni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Augusztus12, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus12, 2004 Köfi Gabi!! Reménykedem én is...mást most nemtudok tenni...amugy nem tudtam leszedni a 70 megás zipedet vlmiért 11 megánál megállt...ez tegnap volt...csao Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus16, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2004 Atommanó! Megnézted a szerelős videót? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus16, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2004 Szabadságon leszek 20-tól-29-ig, fórum probléma vagy kérdés estén írjatok amadeusnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2004 Szabadságon leszek 20-tól-29-ig, fórum probléma vagy kérdés estén írjatok amadeusnak! Jóóóóóóóóóóóóóóóóó pihenést :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2004 Atommanó! Megnézted a szerelős videót? :) Én megnéztem, háromszor :wink: :D :D 8) Egyszer azért majd elmondhatnád, hogy a képek HPIM2368-tól, HPIM2388-ig milyen eseményen készültek :roll: Vagy ezt egy kis fejtörőnek szántad ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Augusztus17, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2004 Mélykék és milyen volt??? Sajna nekem még nem volt időm megnézni... :oops: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus17, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2004 Mélykék! Azok a képek véletlen kerültek fel oda... Nem fejtörő, családi esemény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2004 Mélykék és milyen volt??? Sajna nekem még nem volt időm megnézni... :oops: Üdv.: Atommanó Sub Bass Monster után szabadon : SZERINTED ???? :wink: :) :D 8) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus17, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2004 Mélykék! Azok a képek véletlen kerültek fel oda... Nem fejtörő, családi esemény. Valahogy sejtettem, hogy ez lesz a válasz :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus18, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2004 Sejtetted mi? Azt is hogy tegnap este nem jössz ki... :twisted: Tudjuk mit tettél tegnap este. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts