opel16v Elküldve Július30, 2004 Elküldve Július30, 2004 Azt a piát inkább a benyához kellene önteni! Biztos szárnyakat kapna az autó, és a helyi csövesek a kocsi mögött szipóznának a kipufogógázból... :)
fehérgsi Elküldve Július30, 2004 Elküldve Július30, 2004 Köszönöm uhuhu! tartottunk egy kis bulit , és egy pár jólsikerült fotót gondoltam fölteszem(?) nektek.
fehérgsi Elküldve Július30, 2004 Elküldve Július30, 2004 Köszönöm uhuhu! tartottunk egy kis bulit , és egy pár jólsikerült fotót gondoltam fölteszem(?) nektek. Még csak most nézem a harmadik fotón a rendszám nem látszik pedig nem lett retusálva 8) Van rajta valami? :wink: :wink: :)
fehérgsi Elküldve Július30, 2004 Elküldve Július30, 2004 Lelakkoztad? :) Nem emlékszem......... :oops: :drinkers: :smt030 :weedman: :smt023 Na jó egy kicsit ........................
blaupunkt Elküldve Július30, 2004 Elküldve Július30, 2004 Na ezt a Vectra C-t törnék meg akkor lenne riadalom :) Üdv Blau
manta Elküldve Július30, 2004 Elküldve Július30, 2004 Állítólag a rendszám lakkozást büntetik :roll: mert az nem is a mi tulajdonunk, vagy mi... :roll: olyan, mintha rongálnánk :roll: néha elbizonytalanodom, hogyha megveszem az autót a leadózott fizetésemből,és még a véte után is adózom, meg fizetem a kötelezőt, és abban mindenféle járulékokat, meg a benzinben az adó adóját, és az egyéb autón végzett átalakításokért is fizetnem kéne stb. stb. és még le sem fóliázhatom, mi több! a rendszámot sem lakkozhatom le, hogy szép fényes legyen, akkor mennyire enyém az autó?! :roll:
opel16v Elküldve Július30, 2004 Elküldve Július30, 2004 Manta! Társadalmi rémképeket látsz... Így péntek este nem is csoda. :)
Lacee Elküldve Július30, 2004 Elküldve Július30, 2004 Ööö izé...balatony fele vlki járt a közel multban? van vlmi amire kéne ügyelni?! holnap arra fele támadok csak azért kérdem....hali all
mélykék76 Elküldve Július30, 2004 Elküldve Július30, 2004 ....Állítólag a rendszám lakkozást büntetik :roll:.... Hmmm. Ilyet láttatok már : http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=897327 ?
opel16v Elküldve Július31, 2004 Elküldve Július31, 2004 Az előbb néztem meg a Totalcar-t, ajánlom mindenkinek az ismétlést. :) A H Astra Turbot is tesztelték, és teljesen objektíven, jó hangulatkörítéssel mutatták be. Jól kivesézték, és nem emléxem hogy egy rossz szót is szóltak volna róla, sőt mi több, "GSi feelinget" is emlegettek. :D
knight Elküldve Július31, 2004 Elküldve Július31, 2004 én most nem láttam... de úgy tudom most nyári szünet van, szal akkor az a tavszi teszt ismétlése lehetett: 2.0 T Astra H, a külföldi bemutatóján, az elején elakadtak a homokban :) Amúgy tényleg jó volt :D
manta Elküldve Július31, 2004 Elküldve Július31, 2004 Hmmm. Ilyet láttatok már : http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=897327 ? okos a csávó! Vesz egy teszkogazdaságos lakkot, átcimkézi, a sok debil meg licitál rá :) meg még oda is írja, hogy a KRESZ szabályait nem sérti :D hát azt persze hogy nem :D :D :P nem is azért büntetik :D
manta Elküldve Augusztus1, 2004 Elküldve Augusztus1, 2004 :oops: nem én hirdetem :roll: de a lakk ugyanezt csinálja, szóval nem hiszem, hogy bármilyen fejlesztés eszközöltek volna egy ilyenért :roll:
opel16v Elküldve Augusztus1, 2004 Elküldve Augusztus1, 2004 Knight! Igen, ez volt az. Látszik hogy nem sokat TVzem. :D Manta! Jó üzletember az illető... :)
knight Elküldve Augusztus1, 2004 Elküldve Augusztus1, 2004 Knight! Igen, ez volt az. Látszik hogy nem sokat TVzem. :) Én sem :D szombaton meg még sosem jutott eszembe délben, mindig csak utána.... de a szerencsére le lehet tölteni, szal szinte mindegyiket úgy láttam.
hbarby Elküldve Augusztus1, 2004 Elküldve Augusztus1, 2004 Nézd csak Atommanó, miket találtam Neked! :)
hbarby Elküldve Augusztus1, 2004 Elküldve Augusztus1, 2004 Hopp, bocs, kicsit nagyok lettek... :roll:
hbarby Elküldve Augusztus1, 2004 Elküldve Augusztus1, 2004 hbarby unatkozik.... :) Itt van még egy: http://kep.tar.hu/ottohoner/index.phtml?ai...399&pid=5383586
Future Elküldve Augusztus1, 2004 Elküldve Augusztus1, 2004 hbarby unatkozik.... :) Azt aszem mindenki látja.......no de jó idő van, süt a nap....miért nem mész sehova??? :D
hbarby Elküldve Augusztus1, 2004 Elküldve Augusztus1, 2004 Azt aszem mindenki látja.......no de jó idő van, süt a nap....miért nem mész sehova??? :D Jelentem, mentem egy OFF Fiat Bravaval ON el is tévedtem, mert nem lehetett lehajtani Gödöllőnél az M3-asról, de remek tájékozódóképeségemnek hála (kuckuc :) ) megtaláltam a helyes utat. :D Hmmm... mindenki Opeltalin van? :wink:
hemi Elküldve Augusztus2, 2004 Elküldve Augusztus2, 2004 Mivel ez a legolvasotabb téma a fórumon ezért ide írom. Sajnálatos, de egy nevében is igazán Opel klub nem vonza nagyon a tulajdonosokat. A pénz (tagdíj), vagy a személyes ÖN megvalósítás miatt. Ha a szeptemberi tali nem hozzzz klubtag javulást, akkor biztosra vehető a teljes átalakulása a klubnak. Javasolni fogom a fórum átalakítását is. SZóval lehet imátkozni:)) Van még kb 2 hónap. Sajnálom az új vezetősséget, de nekik még tagság sem jutt:)) 3 hónap alatt vesztett a klub 30 embert. Jó szórakozást.
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus2, 2004 Elküldve Augusztus2, 2004 Mivel ez a legolvasotabb téma a fórumon ezért ide írom. Sajnálatos, de egy nevében is igazán Opel klub nem vonza nagyon a tulajdonosokat. A pénz (tagdíj), vagy a személyes ÖN megvalósítás miatt. Ha a szeptemberi tali nem hozzzz klubtag javulást, akkor biztosra vehető a teljes átalakulása a klubnak. Javasolni fogom a fórum átalakítását is. SZóval lehet imátkozni:)) Van még kb 2 hónap. Jó szórakozást. Ez gondolom azt akarja jelenteni hogy majd csak az forumozhat aki tag !
Recommended Posts