Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Azt a piát inkább a benyához kellene önteni!

Biztos szárnyakat kapna az autó, és a helyi csövesek a kocsi mögött

szipóznának a kipufogógázból... :)

Elküldve
Köszönöm uhuhu!

tartottunk egy kis bulit , és egy pár jólsikerült fotót gondoltam fölteszem(?) nektek.

Még csak most nézem a harmadik fotón a rendszám nem látszik pedig nem lett retusálva 8) Van rajta valami? :wink: :wink: :)

Elküldve

Állítólag a rendszám lakkozást büntetik :roll: mert az nem is a mi tulajdonunk, vagy mi... :roll: olyan, mintha rongálnánk :roll: néha elbizonytalanodom, hogyha megveszem az autót a leadózott fizetésemből,és még a véte után is adózom, meg fizetem a kötelezőt, és abban mindenféle járulékokat, meg a benzinben az adó adóját, és az egyéb autón végzett átalakításokért is fizetnem kéne stb. stb. és még le sem fóliázhatom, mi több! a rendszámot sem lakkozhatom le, hogy szép fényes legyen, akkor mennyire enyém az autó?! :roll:

Elküldve

Ööö izé...balatony fele vlki járt a közel multban? van vlmi amire kéne ügyelni?! holnap arra fele támadok csak azért kérdem....hali all

Elküldve

Az előbb néztem meg a Totalcar-t, ajánlom mindenkinek az ismétlést. :)

A H Astra Turbot is tesztelték, és teljesen objektíven, jó hangulatkörítéssel

mutatták be. Jól kivesézték, és nem emléxem hogy egy rossz szót is

szóltak volna róla, sőt mi több, "GSi feelinget" is emlegettek. :D

Elküldve

én most nem láttam... de úgy tudom most nyári szünet van, szal akkor az a tavszi teszt ismétlése lehetett: 2.0 T Astra H, a külföldi bemutatóján, az elején elakadtak a homokban :)

Amúgy tényleg jó volt :D

Elküldve

:oops: nem én hirdetem :roll: de a lakk ugyanezt csinálja, szóval nem hiszem, hogy bármilyen fejlesztés eszközöltek volna egy ilyenért :roll:

Elküldve
Knight!

Igen, ez volt az. Látszik hogy nem sokat TVzem. :)

Én sem :D szombaton meg még sosem jutott eszembe délben, mindig csak utána.... de a szerencsére le lehet tölteni, szal szinte mindegyiket úgy láttam.

Elküldve
Azt aszem mindenki látja.......no de jó idő van, süt a nap....miért nem mész sehova??? :D

Jelentem, mentem egy OFF Fiat Bravaval ON el is tévedtem, mert nem lehetett lehajtani Gödöllőnél az M3-asról, de remek tájékozódóképeségemnek hála (kuckuc :) ) megtaláltam a helyes utat. :D

Hmmm... mindenki Opeltalin van? :wink:

Elküldve

Mivel ez a legolvasotabb téma a fórumon ezért ide írom.

Sajnálatos, de egy nevében is igazán Opel klub nem vonza nagyon a tulajdonosokat. A pénz (tagdíj), vagy a személyes ÖN megvalósítás miatt.

Ha a szeptemberi tali nem hozzzz klubtag javulást, akkor biztosra vehető a teljes átalakulása a klubnak.

Javasolni fogom a fórum átalakítását is. SZóval lehet imátkozni:)) Van még kb 2 hónap.

Sajnálom az új vezetősséget, de nekik még tagság sem jutt:)) 3 hónap alatt vesztett a klub 30 embert.

Jó szórakozást.

Elküldve
Mivel ez a legolvasotabb téma a fórumon ezért ide írom.

Sajnálatos, de egy nevében is igazán Opel klub nem vonza nagyon a tulajdonosokat. A pénz (tagdíj), vagy a személyes ÖN megvalósítás miatt.

Ha a szeptemberi tali nem hozzzz klubtag javulást, akkor biztosra vehető a teljes átalakulása a klubnak.

Javasolni fogom a fórum átalakítását is. SZóval lehet imátkozni:)) Van még kb 2 hónap.

Jó szórakozást.

Ez gondolom azt akarja jelenteni

hogy majd csak az forumozhat aki tag !

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.