opel16v Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Azt a piát inkább a benyához kellene önteni! Biztos szárnyakat kapna az autó, és a helyi csövesek a kocsi mögött szipóznának a kipufogógázból... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Köszönöm uhuhu! tartottunk egy kis bulit , és egy pár jólsikerült fotót gondoltam fölteszem(?) nektek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Köszönöm uhuhu! tartottunk egy kis bulit , és egy pár jólsikerült fotót gondoltam fölteszem(?) nektek. Még csak most nézem a harmadik fotón a rendszám nem látszik pedig nem lett retusálva 8) Van rajta valami? :wink: :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Lelakkoztad? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Lelakkoztad? :) Nem emlékszem......... :oops: :drinkers: :smt030 :weedman: :smt023 Na jó egy kicsit ........................ Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Na ezt a Vectra C-t törnék meg akkor lenne riadalom :) Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Állítólag a rendszám lakkozást büntetik :roll: mert az nem is a mi tulajdonunk, vagy mi... :roll: olyan, mintha rongálnánk :roll: néha elbizonytalanodom, hogyha megveszem az autót a leadózott fizetésemből,és még a véte után is adózom, meg fizetem a kötelezőt, és abban mindenféle járulékokat, meg a benzinben az adó adóját, és az egyéb autón végzett átalakításokért is fizetnem kéne stb. stb. és még le sem fóliázhatom, mi több! a rendszámot sem lakkozhatom le, hogy szép fényes legyen, akkor mennyire enyém az autó?! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Manta! Társadalmi rémképeket látsz... Így péntek este nem is csoda. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 Ööö izé...balatony fele vlki járt a közel multban? van vlmi amire kéne ügyelni?! holnap arra fele támadok csak azért kérdem....hali all Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 ....Állítólag a rendszám lakkozást büntetik :roll:.... Hmmm. Ilyet láttatok már : http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=897327 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július31, 2004 Megoszt Elküldve Július31, 2004 Az előbb néztem meg a Totalcar-t, ajánlom mindenkinek az ismétlést. :) A H Astra Turbot is tesztelték, és teljesen objektíven, jó hangulatkörítéssel mutatták be. Jól kivesézték, és nem emléxem hogy egy rossz szót is szóltak volna róla, sőt mi több, "GSi feelinget" is emlegettek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Július31, 2004 Megoszt Elküldve Július31, 2004 én most nem láttam... de úgy tudom most nyári szünet van, szal akkor az a tavszi teszt ismétlése lehetett: 2.0 T Astra H, a külföldi bemutatóján, az elején elakadtak a homokban :) Amúgy tényleg jó volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július31, 2004 Megoszt Elküldve Július31, 2004 Hmmm. Ilyet láttatok már : http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=897327 ? okos a csávó! Vesz egy teszkogazdaságos lakkot, átcimkézi, a sok debil meg licitál rá :) meg még oda is írja, hogy a KRESZ szabályait nem sérti :D hát azt persze hogy nem :D :D :P nem is azért büntetik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július31, 2004 Megoszt Elküldve Július31, 2004 mesélj csak erröl Manta néni...fejtsd ki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus1, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2004 :oops: nem én hirdetem :roll: de a lakk ugyanezt csinálja, szóval nem hiszem, hogy bármilyen fejlesztés eszközöltek volna egy ilyenért :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus1, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2004 Knight! Igen, ez volt az. Látszik hogy nem sokat TVzem. :D Manta! Jó üzletember az illető... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Augusztus1, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2004 Knight! Igen, ez volt az. Látszik hogy nem sokat TVzem. :) Én sem :D szombaton meg még sosem jutott eszembe délben, mindig csak utána.... de a szerencsére le lehet tölteni, szal szinte mindegyiket úgy láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hbarby Elküldve Augusztus1, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2004 Nézd csak Atommanó, miket találtam Neked! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hbarby Elküldve Augusztus1, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2004 Hopp, bocs, kicsit nagyok lettek... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hbarby Elküldve Augusztus1, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2004 hbarby unatkozik.... :) Itt van még egy: http://kep.tar.hu/ottohoner/index.phtml?ai...399&pid=5383586 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Augusztus1, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2004 hbarby unatkozik.... :) Azt aszem mindenki látja.......no de jó idő van, süt a nap....miért nem mész sehova??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hbarby Elküldve Augusztus1, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2004 Azt aszem mindenki látja.......no de jó idő van, süt a nap....miért nem mész sehova??? :D Jelentem, mentem egy OFF Fiat Bravaval ON el is tévedtem, mert nem lehetett lehajtani Gödöllőnél az M3-asról, de remek tájékozódóképeségemnek hála (kuckuc :) ) megtaláltam a helyes utat. :D Hmmm... mindenki Opeltalin van? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Augusztus1, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2004 Méééér Tali van? Lemaradtam :shock: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Mivel ez a legolvasotabb téma a fórumon ezért ide írom. Sajnálatos, de egy nevében is igazán Opel klub nem vonza nagyon a tulajdonosokat. A pénz (tagdíj), vagy a személyes ÖN megvalósítás miatt. Ha a szeptemberi tali nem hozzzz klubtag javulást, akkor biztosra vehető a teljes átalakulása a klubnak. Javasolni fogom a fórum átalakítását is. SZóval lehet imátkozni:)) Van még kb 2 hónap. Sajnálom az új vezetősséget, de nekik még tagság sem jutt:)) 3 hónap alatt vesztett a klub 30 embert. Jó szórakozást. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Mivel ez a legolvasotabb téma a fórumon ezért ide írom. Sajnálatos, de egy nevében is igazán Opel klub nem vonza nagyon a tulajdonosokat. A pénz (tagdíj), vagy a személyes ÖN megvalósítás miatt. Ha a szeptemberi tali nem hozzzz klubtag javulást, akkor biztosra vehető a teljes átalakulása a klubnak. Javasolni fogom a fórum átalakítását is. SZóval lehet imátkozni:)) Van még kb 2 hónap. Jó szórakozást. Ez gondolom azt akarja jelenteni hogy majd csak az forumozhat aki tag ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts