agressor26 Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Nem illik másolni.....? Pedig én a neten vettem 1 csókától SOK pénzért. De megérte..... Megoszthatom ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Szted bontóban cseréznek velem cuccokat? Mert olyan nagyvilági sanom nincsen 1 bontóban sem -tudom öreg hiba- és van leömlőm, elektromos tükröm,gyári rugóm, sárfogó gumim, meg ilyen dolgko, amik abszólut nem kellenek és helyette kellene pár dolog gsicskémbe vagy cash... 5let? ha nem kenyérre kell a pénz sztem ne szabadulj meg a kütyüktől nagyon jól fognak esetleg jönni ha egyszer el akarod adni az autót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Tom' kollega, de rosszabb a helyzet. Nem kenyérre kell,hanem kocsira. s kp ohne tehát meg kell válnom tölük, ha azt szeretném, hogy készüljön az autóm :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Tom' kollega, de rosszabb a helyzet. Nem kenyérre kell,hanem kocsira. s kp ohne tehát meg kell válnom tölük, ha azt szeretném, hogy készüljön az autóm :oops: látod ide kell a türelem..... én már második éve csusztatok autóügyben...ez van :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Nekem is van mit csinálni a gépen..........de money! Sajnos csak kevés akad :oops: Lassan de biztosan csak összeáll a kép :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 A fehér belső Nekem nem jön be... :roll: Nekem pedig bejön !Izlések és pofonok. 8) Már rég gondolkoztam egy ilyen belsőn-de nem merek nekikezdeni. Az oldalkárpitokat szeretném lecserélni(nem rosszak csak szépre) Az nem :evil: :x olyan ördöngős. A fehér-re való festés a középkonzolon meg stb.. ott milyen festéket kellene használni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Sziasztok! Köszönöm a védelmet! Már nem is foglalkozom ezzel az egész baromsággal.... Csak azt nem értem miért nem valami ütősebb GSI-t tett fel a gyerek? Van a neten elég! A röhely az az egészben, hogy 2 kép a ház előtt készült amit ő fényképezett, mert nekem nincs ilyen képem.... Most kb 2 hétig nem leszek, de telefonon elértek! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Szia Aztec! Na mi van rég láttalak! Te is újítgatsz??? Üdv.: Atommanó Há! Na ide áthoztam. Készítem ellened a vasat :) á nem, csak csinálgatom - szépítgetem, mert jó tulaj akarok lenni. Akkor holnap nem is leszel? Tegnap szépen megvédtük a jogos tulajdonod 8) MIB -> MOTE in Black 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 ....Szted bontóban cseréznek velem cuccokat? Mert olyan nagyvilági sanom nincsen 1 bontóban sem -tudom öreg hiba- és van leömlőm, elektromos tükröm,gyári rugóm, sárfogó gumim, meg ilyen dolgko, amik abszólut nem kellenek és helyette kellene pár dolog gsicskémbe vagy cash.... Csak kiváncsiságból: a felsorolt cuccok helyett, milyen alkatrészt kérnél cserébe ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 hácssó dob vagy toronymerev max kartshield. Te lészel holnap kartárs ugyeeee? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 hácssó dob vagy toronymerev max kartshield. Te lészel holnap kartárs ugyeeee? Bontóból kartevédő, toronymerevítő ? :roll: Ákos a sárga toronymerevítő, amit utoljára nálad láttam, az elkelt már ? Tegnap is kimentünk nézelődni :wink: Aztán beültünk kajálni egyet + egy jóóóóó nagyot dumáltunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Bontóból kartevédő, toronymerevítő ? :roll: Ákos a sárga toronymerevítő, amit utoljára nálad láttam, az elkelt már ? Tegnap is kimentünk nézelődni :wink: Aztán beültünk kajálni egyet + egy jóóóóó nagyot dumáltunk :) Megvan még. nálam van, de a Hemié. az 1.8 16V-re való... asszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 ....1.8 16V-re való... asszem Biztos ? C20XE-re is felpróbáltátok ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Biztos ? C20XE-re is felpróbáltátok ? :roll: neeemmmm. nemtudom tudod e de nekem csak egynyócas van, sajnos nincsen még kétliteresem. :smt022 :smt022 de ha valaki odafordul hozzám, akkor felpróbálhatjuk a c20xe-re is!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Csak azért kérdeztem, mert aztec keres is készséget, hátha sikerül összehozni valami deal-t :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 OK!!felpróbálhatjuk........ péntek este jó ??? Szerintem paszírozd be a csomiba és pénteken felpróbáljuk. Majd megbeszélünk egy talit :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Szerintem paszírozd be a csomiba és pénteken felpróbáljuk. Majd megbeszélünk egy talit :wink: jó! stabilizátorod birja még a strapát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 ....stabilizátorod birja még a strapát?.... Igen, köszönöm jól van :) Remélem, így is marad 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Megint jönnek a fikázó hozzászólások :) Jó lesz már szabira menni :D Mélykék lejössz Akaliba? Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Persze hogy jön! Arcába húzom a sapkáját, ha nem jön le legalább pár napra! 8) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Innen, a nyaralából üdvözlök mindenkit... Látom megy a fórum :) Kúvajó az idő a Balatonnál, három napja hosszúgatyában járok :evil: :evil: :evil: Nembaj, majd lesz itt meleg, amikor már pesten rohadok :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 ez a komoly :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 még jó,hogy nem gts.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július30, 2004 Megoszt Elküldve Július30, 2004 FehérGSI fórumtársunk küldött egy - két képet: 1, fotó :kicsit drága de jó a kenése cimmel! 2, fotó: miért jó ha van az autóban könyöklő....... 3, fotó:Ő+ÉN................. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts