agressor26 Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 Nem illik másolni.....? Pedig én a neten vettem 1 csókától SOK pénzért. De megérte..... Megoszthatom ha kell.
redline Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 Szted bontóban cseréznek velem cuccokat? Mert olyan nagyvilági sanom nincsen 1 bontóban sem -tudom öreg hiba- és van leömlőm, elektromos tükröm,gyári rugóm, sárfogó gumim, meg ilyen dolgko, amik abszólut nem kellenek és helyette kellene pár dolog gsicskémbe vagy cash... 5let? ha nem kenyérre kell a pénz sztem ne szabadulj meg a kütyüktől nagyon jól fognak esetleg jönni ha egyszer el akarod adni az autót!
aztec Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 Tom' kollega, de rosszabb a helyzet. Nem kenyérre kell,hanem kocsira. s kp ohne tehát meg kell válnom tölük, ha azt szeretném, hogy készüljön az autóm :oops:
redline Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 Tom' kollega, de rosszabb a helyzet. Nem kenyérre kell,hanem kocsira. s kp ohne tehát meg kell válnom tölük, ha azt szeretném, hogy készüljön az autóm :oops: látod ide kell a türelem..... én már második éve csusztatok autóügyben...ez van :?
PetiGSI Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 Nekem is van mit csinálni a gépen..........de money! Sajnos csak kevés akad :oops: Lassan de biztosan csak összeáll a kép :wink:
fehérgsi Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 A fehér belső Nekem nem jön be... :roll: Nekem pedig bejön !Izlések és pofonok. 8) Már rég gondolkoztam egy ilyen belsőn-de nem merek nekikezdeni. Az oldalkárpitokat szeretném lecserélni(nem rosszak csak szépre) Az nem :evil: :x olyan ördöngős. A fehér-re való festés a középkonzolon meg stb.. ott milyen festéket kellene használni?
Atommanó Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 Sziasztok! Köszönöm a védelmet! Már nem is foglalkozom ezzel az egész baromsággal.... Csak azt nem értem miért nem valami ütősebb GSI-t tett fel a gyerek? Van a neten elég! A röhely az az egészben, hogy 2 kép a ház előtt készült amit ő fényképezett, mert nekem nincs ilyen képem.... Most kb 2 hétig nem leszek, de telefonon elértek! Üdv.: Atommanó
aztec Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 Szia Aztec! Na mi van rég láttalak! Te is újítgatsz??? Üdv.: Atommanó Há! Na ide áthoztam. Készítem ellened a vasat :) á nem, csak csinálgatom - szépítgetem, mert jó tulaj akarok lenni. Akkor holnap nem is leszel? Tegnap szépen megvédtük a jogos tulajdonod 8) MIB -> MOTE in Black 8)
mélykék76 Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 ....Szted bontóban cseréznek velem cuccokat? Mert olyan nagyvilági sanom nincsen 1 bontóban sem -tudom öreg hiba- és van leömlőm, elektromos tükröm,gyári rugóm, sárfogó gumim, meg ilyen dolgko, amik abszólut nem kellenek és helyette kellene pár dolog gsicskémbe vagy cash.... Csak kiváncsiságból: a felsorolt cuccok helyett, milyen alkatrészt kérnél cserébe ?
aztec Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 hácssó dob vagy toronymerev max kartshield. Te lészel holnap kartárs ugyeeee?
mélykék76 Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 hácssó dob vagy toronymerev max kartshield. Te lészel holnap kartárs ugyeeee? Bontóból kartevédő, toronymerevítő ? :roll: Ákos a sárga toronymerevítő, amit utoljára nálad láttam, az elkelt már ? Tegnap is kimentünk nézelődni :wink: Aztán beültünk kajálni egyet + egy jóóóóó nagyot dumáltunk :)
uhuhu Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 Bontóból kartevédő, toronymerevítő ? :roll: Ákos a sárga toronymerevítő, amit utoljára nálad láttam, az elkelt már ? Tegnap is kimentünk nézelődni :wink: Aztán beültünk kajálni egyet + egy jóóóóó nagyot dumáltunk :) Megvan még. nálam van, de a Hemié. az 1.8 16V-re való... asszem
mélykék76 Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 ....1.8 16V-re való... asszem Biztos ? C20XE-re is felpróbáltátok ? :roll:
uhuhu Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 Biztos ? C20XE-re is felpróbáltátok ? :roll: neeemmmm. nemtudom tudod e de nekem csak egynyócas van, sajnos nincsen még kétliteresem. :smt022 :smt022 de ha valaki odafordul hozzám, akkor felpróbálhatjuk a c20xe-re is!!!!
mélykék76 Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 Csak azért kérdeztem, mert aztec keres is készséget, hátha sikerül összehozni valami deal-t :)
mélykék76 Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 OK!!felpróbálhatjuk........ péntek este jó ??? Szerintem paszírozd be a csomiba és pénteken felpróbáljuk. Majd megbeszélünk egy talit :wink:
uhuhu Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 Szerintem paszírozd be a csomiba és pénteken felpróbáljuk. Majd megbeszélünk egy talit :wink: jó! stabilizátorod birja még a strapát?
mélykék76 Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 ....stabilizátorod birja még a strapát?.... Igen, köszönöm jól van :) Remélem, így is marad 8)
blaupunkt Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 Megint jönnek a fikázó hozzászólások :) Jó lesz már szabira menni :D Mélykék lejössz Akaliba? Blau
opel16v Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 Persze hogy jön! Arcába húzom a sapkáját, ha nem jön le legalább pár napra! 8) :)
iqbéla Elküldve Július29, 2004 Elküldve Július29, 2004 Innen, a nyaralából üdvözlök mindenkit... Látom megy a fórum :) Kúvajó az idő a Balatonnál, három napja hosszúgatyában járok :evil: :evil: :evil: Nembaj, majd lesz itt meleg, amikor már pesten rohadok :evil: :evil:
uhuhu Elküldve Július30, 2004 Elküldve Július30, 2004 FehérGSI fórumtársunk küldött egy - két képet: 1, fotó :kicsit drága de jó a kenése cimmel! 2, fotó: miért jó ha van az autóban könyöklő....... 3, fotó:Ő+ÉN.................
Recommended Posts