Laci4 Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Hehe...ez poén.. nah majd jön és megmondja a frankót :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Na sziasztok! Köszi mélykék hogy szóltál! Az autó valóban az enyém, de sajnos valki szivatni próbál! Üdv.:Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Az autó valóban az enyémigen nekünk is gyanus volt :) :D :D :D :P de sajnos valki szivatni próbál! de eskü hogy nem te minket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Miért hülyéskednék evvel amikor annyian ismerik az autót???? Meg ha fel akarnám tenni akkor miért nem a valós adatokkal.... :roll: Na mindegy aki elhiszi annak köszi.... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július28, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Július28, 2004 Én kérek elnézést Atommanó, hogy lebuktattam a srácot a carstylingon de az már csak egy ilyen oldal! :toimonster: De valami ajándékot azért elfogadok! :occasion6: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július28, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Július28, 2004 Ja pénteken Lurdy-nál Blitz Hits megbeszélés ha valaki akar jönni ki! Csak azért írom mert nem biztos, hogy mások is olvasnak másik topikokat! :roll: Időpont a megfelelő topikban! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Ezt a kis szemét kispöcst... Más tollával akar ékeskedni? Nem semmi... :evil: Redline! Neked nem kell félni, Nálad nem áll fenn ilyen veszély. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Redline! Neked nem kell félni, Nálad nem áll fenn ilyen veszély. :D :sign8: :) :D :D :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Mármint hogy a Miami-strandkorlátkék Astra "többszöröződik"... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 uhhh elöbujt a pedofil gabi után a kegyetlen gonosz gabi is:D eddig lappangott:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Miért, nem volt jó pojén? :) Egyébként árad belőlem a szeretet, mint Kozsó mondta vala'... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 ....Köszi mélykék hogy szóltál!.... Tomi vette észre, őt illeti a pontos labda :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 itt egy érdekes asztra: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 ez viszont szép igy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Atomanti! most néztem, még mindig fennt van a kársztájlingon az autód. irtál már a cársztájling szerkesztőinek, hogy töröljék??? a rohadék. más tollával ékeskedik. és neki meg biztos egy szakadt ladája van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 a kársztájlingon megtaláéltam PetiGSI autóját! az átlagot figyeljétek!!! TESSÉK MENNI PONTOKAT OSZTOGATNI! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 én is adtam neki :wink: tegnap meg Anti jól be lett védve by opelcore :) :D :D (opelcore jelen esetben: opelesek a neten, nem akartam senki szemét szúrni ezzel a kijelentéssel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Uhuhuhuhuhu a második alkalmazás azaz óminozus progi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Uhuhu! Ladája? Szerintem valami taknyos kölyök lehet. :) A fehér belső Nekem nem jön be... :roll: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=2036 :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Uhuhuhuhuhu a második alkalmazás azaz óminozus progi? az a TIS, az Opel hivatalos szervizprogramja, amibe szervizinformáciok, normaidők, ujdonságok vannak benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Uhuhu! Ladája? Szerintem valami taknyos kölyök lehet. :D A fehér belső Nekem nem jön be... :roll: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=2036 :twisted: egy 10 est osztottam neked http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=357 csak azért, hogy akör legyen teljes :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 A kör bezárult. Jól felkentelek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Uhuhu ilyen cd-t ugye nem illik másolni :?: Gabi16v! Szted bontóban cseréznek velem cuccokat? Mert olyan nagyvilági sanom nincsen 1 bontóban sem -tudom öreg hiba- és van leömlőm, elektromos tükröm,gyári rugóm, sárfogó gumim, meg ilyen dolgko, amik abszólut nem kellenek és helyette kellene pár dolog gsicskémbe vagy cash... 5let? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Uhuhu ilyen cd-t ugye nem illik másolni :?: nem nagyon. de az asztra F hez nem sok minden van benne.... mert inkább a mostani autókhoz vannak informáciok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2004 Megoszt Elküldve Július29, 2004 Aztec! Nem divat, hiszen minden bontó tele van ilyen kütyükkel. De telefonáld végig őket, hátha valamelyik mond rá egy röhejesen olcsó árat, vagy belemegy valami számára kedvező cserébe. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts