Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Képzeljétek elkapták a fasszopót amelyik szétcseszte a kocsimat, és minden cuccom előkerült205295170541036b5f358cd.gif. Most voltam azonosítani.

Elküldve

Most kurvára happy vagyok. Pár nap és visszakapom a cuccost. El sem hiszem.Ez már sokadik rásdió amit sirattam. De legalább megvan.

Elküldve
Most kurvára happy vagyok. Pár nap és visszakapom a cuccost. El sem hiszem.Ez már sokadik rásdió amit sirattam. De legalább megvan.

király.

akkor nem fogom minden reggel a komplett fejegységet kirángatni a kocsiból.

végre 1 jó hír :)

Elküldve

Mondjuk nagy férfinemiszerv voltam mert rajta hagytam az elejét. Mondta a ficko a jardon még pénteken hogy valakit elkaptak a hungárián meló közben.Hát ott volt nála az én cuccom is egy szatyorban.Egy skodának állt neki. Egy maskos kenwoodot tépett ki belőle a kis köcsög meg is muttatták.

Elküldve

Azt már leszarom mit csináltak vele, a lényeg hogy meg van a cuccom. 55k-ért vettem a fej1séget akcióban és nekem számít ennyi pénz.

Elküldve
Képzeljétek elkapták a fasszopót amelyik szétcseszte a kocsimat, és minden cuccom előkerült205295170541036b5f358cd.gif. Most voltam azonosítani.

Hé csávó !

Nem zavar, hogy az arcképemet használod az örömöd kifejezéséhez :?: :?: :?: :smt062

vegyé vissza! :badgrin: :mrgreen:

Elküldve
Én nem szarnám le... Ugyanis az Astrának az oldalablaka+szerelés+futkosás is elég sokba kerül. :?

Az üveg 8k volt,és kicseréltem magam kicsit szopós volt mire rájöttem a trükkre de sikerült.Csak az bánt hogy nem fehéret hanem halványzöldet kaptam és kicsit elüt.De nem baj mert úgy is be lesz fóliázva.

Elküldve

Sziasztok!

Használt automata sebességváltós Opelt szeretnék venni, Astrát vagy Vectrát. Nagyon megköszönném, ha tanácsot tudnátok adni ezzel kapcsolatban. Remélem jó "Téma"-ba írtam ezzel kapcsolatban.

Elküldve
Sziasztok!

Használt automata sebességváltós Opelt szeretnék venni, Astrát vagy Vectrát. Nagyon megköszönném, ha tanácsot tudnátok adni ezzel kapcsolatban. Remélem jó "Téma"-ba írtam ezzel kapcsolatban.

Szia !

Szerintem ne kapkodd el a vásárlást, mert ezen kategóriában nem tologanak a vevők, az ilyen váltóval ellátott autók kapcsán :wink:

Elküldve
....mert akkor csunyán pofáraestünk pedig csak be akartuk védeni szegény fiut :) :D....

Pont hívott, amikor a carstyling-ot nézegettem, mert felkeltette Tomi felvetése az érdeklődésemet. Igencsak csodálkozott azon, amit mondtam neki :roll:

Elküldve

Pont hívott, amikor a carstyling-ot nézegettem, mert felkeltette Tomi felvetése az érdeklődésemet. Igencsak csodálkozott azon, amit mondtam neki :roll:

vagy csak egy hihetetlen méretű konspirációval szembesültünk :)

mindjár kitör a paranoiám, elbujok a sarokba egy plüsshörcsöggel és kidolgozok vmi összeesküvés-elméletet :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.