mélykék76 Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 ....Nekem most nőknél olyan, mint bah csomópont de f10kor :).... Vagy bármerre indulsz, baxhatod ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Vagy bármerre indulsz, baxhatod ? :D ugyannnnnn :arrow: :smt059 Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 Képzeljétek elkapták a fasszopót amelyik szétcseszte a kocsimat, és minden cuccom előkerült. Most voltam azonosítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 Most kurvára happy vagyok. Pár nap és visszakapom a cuccost. El sem hiszem.Ez már sokadik rásdió amit sirattam. De legalább megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 Most kurvára happy vagyok. Pár nap és visszakapom a cuccost. El sem hiszem.Ez már sokadik rásdió amit sirattam. De legalább megvan. király. akkor nem fogom minden reggel a komplett fejegységet kirángatni a kocsiból. végre 1 jó hír :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 Mondjuk nagy férfinemiszerv voltam mert rajta hagytam az elejét. Mondta a ficko a jardon még pénteken hogy valakit elkaptak a hungárián meló közben.Hát ott volt nála az én cuccom is egy szatyorban.Egy skodának állt neki. Egy maskos kenwoodot tépett ki belőle a kis köcsög meg is muttatták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 minden jó,ha vége jó. én most tiplizek ki gizellára és remélem még benne van a fej1ségem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 Bizzunk benne. Már eggyel kevesebb szopós rohangál kint,ugyanis előzetesben van a kis genya Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 Remélem azért megverték mielőtt bevitték az örsre... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 Azt már leszarom mit csináltak vele, a lényeg hogy meg van a cuccom. 55k-ért vettem a fej1séget akcióban és nekem számít ennyi pénz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 Én nem szarnám le... Ugyanis az Astrának az oldalablaka+szerelés+futkosás is elég sokba kerül. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 Képzeljétek elkapták a fasszopót amelyik szétcseszte a kocsimat, és minden cuccom előkerült. Most voltam azonosítani. Hé csávó ! Nem zavar, hogy az arcképemet használod az örömöd kifejezéséhez :?: :?: :?: :smt062 vegyé vissza! :badgrin: :mrgreen: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 Szép vagy Ákos! :smt119 :smt118 :smt116 Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 Szép vagy Ákos! :smt119 :smt118 :smt116 Üdv.: Atommanó akkó kicserélem a képet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Július27, 2004 Megoszt Elküldve Július27, 2004 Én nem szarnám le... Ugyanis az Astrának az oldalablaka+szerelés+futkosás is elég sokba kerül. :? Az üveg 8k volt,és kicseréltem magam kicsit szopós volt mire rájöttem a trükkre de sikerült.Csak az bánt hogy nem fehéret hanem halványzöldet kaptam és kicsit elüt.De nem baj mert úgy is be lesz fóliázva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blasio Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Sziasztok! Használt automata sebességváltós Opelt szeretnék venni, Astrát vagy Vectrát. Nagyon megköszönném, ha tanácsot tudnátok adni ezzel kapcsolatban. Remélem jó "Téma"-ba írtam ezzel kapcsolatban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Sziasztok! Használt automata sebességváltós Opelt szeretnék venni, Astrát vagy Vectrát. Nagyon megköszönném, ha tanácsot tudnátok adni ezzel kapcsolatban. Remélem jó "Téma"-ba írtam ezzel kapcsolatban. Szia ! Szerintem ne kapkodd el a vásárlást, mert ezen kategóriában nem tologanak a vevők, az ilyen váltóval ellátott autók kapcsán :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Július28, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Július28, 2004 Atommanó A Carstylingon nem a te autóddal villog valami menő gyerek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Jól látod Tomi, Anti kocsijáról készült képek szerepelnek ott :? Nem tudom, hogy mi értelme van ennek :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Atommanó A Carstylingon nem a te autóddal villog valami menő gyerek? De azt ő tette fel :idea: vagy azóta van újabb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 De azt ő tette fel :idea: vagy azóta van újabb? Gergő ezt láttad már: http://carstyling.hu/car_shower.php?id=5307 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Most írtam Patkó Zoltánnak,h a mutterja tutti csuklik :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 De azt ő tette fel :idea: vagy azóta van újabb? http://carstyling.hu/car_shower.php?id=5307 erről beszélünk vagy ott ezzel a nikkel nyomul? :) :D :D mert akkor csunyán pofáraestünk pedig csak be akartuk védeni szegény fiut :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 ....mert akkor csunyán pofáraestünk pedig csak be akartuk védeni szegény fiut :) :D.... Pont hívott, amikor a carstyling-ot nézegettem, mert felkeltette Tomi felvetése az érdeklődésemet. Igencsak csodálkozott azon, amit mondtam neki :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július28, 2004 Megoszt Elküldve Július28, 2004 Pont hívott, amikor a carstyling-ot nézegettem, mert felkeltette Tomi felvetése az érdeklődésemet. Igencsak csodálkozott azon, amit mondtam neki :roll: vagy csak egy hihetetlen méretű konspirációval szembesültünk :) mindjár kitör a paranoiám, elbujok a sarokba egy plüsshörcsöggel és kidolgozok vmi összeesküvés-elméletet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts