Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Nem baszok senkit ez történt. A szilánkok még mindíg ott vannak ha valakit érdekel.Egyébként mondta a jard hogy lehet megvan az emberke mert az idő tájt mikor az enyémet megcsinálták akkor megfogtak valakit a Hungárián akció közben.Bár úgy is baszhatom egészet, mert nem az én rádióm volt nála, hanem egy szerencsésebb fickóé.Amin én is kibuktam hogy itt van a jard egy hangya######nyira és még így is bátrak ezek a droghulladékok.

Megosztás:

most adjam le a tutti infot tolvajoknak? :)

hidd el van mit: tegnap udaron nyitvahagyott napfénytető miatt min fél killa levél :D amúgy meg csak fejegység, ami kb 2 hetes, no annak nem örülnék, ha uninstallálná vmi jóember... tudom-tudom minusz 2 kiló, de akkor is :roll: :D

Megosztás:

Aztec!

Tudom hogy legalább 10 deka, de hátulról oda lehetne fogni valami jó erős drótkötéllel a rádiót, nem? :)

á az felejtős Gabi.

Izirájder öcsém, izirájder... mikor megkaptam az smst arra gondoltam, hogy vmit naon rosszul csinálok az életben. 7végén is melózom ugyebárs kb előtte 5 perccel estem le a létráról nem gyengén... :D

Megosztás:

Miért is? Egyébként sajnálhatod, sirály hétvége volt... 8) :)

Felejtős, mert túlsúly :wink:

a jó 7vége nekem abból állt, hogy hálózatot építettünk ki igensok végpontal kb. 35 fok volt a létesítményben és 99%os pára.

A hab a tortán az ismerősök smsei és hívásai a király a balcsi, gyere és tsai :roll: azt hittem sírva fakkadok :D

Megosztás:

Sajnos az autófeltörés nem meglepő :) Nekem annyira figyelni kell a gépre,hogy a fejegység mindíg jön velem :? sajnos eléggé zűrös éjszaka a környék.Nem hagyhatok semmit a kocsiban.Még egy térképet sem !!! Kénytelen voltam egy kamerát is felszerelni és sasolni az autómat amikor csak tudom. De egyszer kerüljön a kezem közé egy autófeltörő kis tetü az biztos,hogy kinyírom :axe:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.