Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
merre volt ez pontosan 16DA? 14kerben hol? csak mer zugloi kutya vagyok...

Stefánia (út 71)és a Semsei Andor u sarkán. A múlt héten csak 3 kocsit loptak el innen.

Elküldve

tied hol ?

ez enyém is a stefánián áll ..

ráadásul a semsei stefánia sarka már majdnem a rendérségnél van

hát qrva jo :)

most perpill gizellán :wink:

de szokott még 2 itt állni, mármint dzsi esz áj :D

Elküldve

Nem baszok senkit ez történt. A szilánkok még mindíg ott vannak ha valakit érdekel.Egyébként mondta a jard hogy lehet megvan az emberke mert az idő tájt mikor az enyémet megcsinálták akkor megfogtak valakit a Hungárián akció közben.Bár úgy is baszhatom egészet, mert nem az én rádióm volt nála, hanem egy szerencsésebb fickóé.Amin én is kibuktam hogy itt van a jard egy hangya######nyira és még így is bátrak ezek a droghulladékok.

Elküldve

most perpill gizellán :wink:

de szokott még 2 itt állni, mármint dzsi esz áj :D

DE ÉN UGY HALLOTTAM, hogy a te autódból nincs mit kilopni .

legfeljebb az ülést :smt082

Elküldve

most adjam le a tutti infot tolvajoknak? :)

hidd el van mit: tegnap udaron nyitvahagyott napfénytető miatt min fél killa levél :D amúgy meg csak fejegység, ami kb 2 hetes, no annak nem örülnék, ha uninstallálná vmi jóember... tudom-tudom minusz 2 kiló, de akkor is :roll: :D

Elküldve

Annak örülök hogy nekem is csak a rádiót vették ki és hátul már nem matatott. Bár az sem volt olcsó és csak pár hónapos volt

Elküldve
Aztec!

Tudom hogy legalább 10 deka, de hátulról oda lehetne fogni valami jó erős drótkötéllel a rádiót, nem? :)

á az felejtős Gabi.

Izirájder öcsém, izirájder... mikor megkaptam az smst arra gondoltam, hogy vmit naon rosszul csinálok az életben. 7végén is melózom ugyebárs kb előtte 5 perccel estem le a létráról nem gyengén... :D

Elküldve
Miért is? Egyébként sajnálhatod, sirály hétvége volt... 8) :)

Felejtős, mert túlsúly :wink:

a jó 7vége nekem abból állt, hogy hálózatot építettünk ki igensok végpontal kb. 35 fok volt a létesítményben és 99%os pára.

A hab a tortán az ismerősök smsei és hívásai a király a balcsi, gyere és tsai :roll: azt hittem sírva fakkadok :D

Elküldve

Sajnos az autófeltörés nem meglepő :) Nekem annyira figyelni kell a gépre,hogy a fejegység mindíg jön velem :? sajnos eléggé zűrös éjszaka a környék.Nem hagyhatok semmit a kocsiban.Még egy térképet sem !!! Kénytelen voltam egy kamerát is felszerelni és sasolni az autómat amikor csak tudom. De egyszer kerüljön a kezem közé egy autófeltörő kis tetü az biztos,hogy kinyírom :axe:

Elküldve

Nekem is egyszer beb***ták a hátsó szélvédőt, de semmit nem vittek belőle.

Érdekes módon mindenkinek az első kérdése volt, hogy nőügy lehetett-e... :?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.