uhuhu Elküldve Július22, 2004 Megoszt Elküldve Július22, 2004 Nem megmondtam hogy AC relé lesz?! 8) :D Píííísta! Csak nem a Vikivel voltál, amikor megállt az autó? :) érdekes. én is ezt mondtaM. látok akik tudnak azok tudnak. látszik hogy nem ma kezdtük a aszakmát.... :oops: :P :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július22, 2004 Megoszt Elküldve Július22, 2004 Nahhh Anti bonthatjátok a pezsgőt :) Hazafelé háromszor állt le a kocsi, egy alkalommal a Lánchídon. Még az a mák, hogy nem napközben történt midez, mert jelentős mértékben csökkentek volna a túlélési esélyeim :wink: és kiderült mi a baja ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2004 Megoszt Elküldve Július22, 2004 Csak a két kocsi AC reléit cseréltük fel, és tegnap nekem is produkálta azt a hibajelenséget, mint Anti kocsijában. Tehát mindenki buldog + új alkatrész ára sem tul magas :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabi Elküldve Július23, 2004 Megoszt Elküldve Július23, 2004 Helló Mindenki! Most vettem egy Opel Astra 14i GL-as autót. Szeretnék a Mote klubtag lenni, de nem tudom letölteni a jelentkezési lapot, mert csak pontokat jelenít meg! Ha valaki el tudná nekem küldeni email-be, azt nagyon megköszöném. Cím: gabi11111@freemail.hu Előre is köszönöm mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július23, 2004 Megoszt Elküldve Július23, 2004 Helló Mindenki! Most vettem egy Opel Astra 14i GL-as autót. Szeretnék a Mote klubtag lenni, de nem tudom letölteni a jelentkezési lapot, mert csak pontokat jelenít meg! Ha valaki el tudná nekem küldeni email-be, azt nagyon megköszöném. Cím: gabi11111@freemail.hu Előre is köszönöm mindenkinek! Le kellene tölteni az ÚJ ADOBE ACROBATE READERT! Átolvastad figyelmesen a "Csatlakozz Te Is" cikket??? Illetve a "Gy.I.K" menüpontban található erre vonatkozzó cikket? Azért irkálok annyit:)) A Segédprograom között OTT van a 6.0 Reader !!! Vagy a hogy a cikkekben is írtam: www.adobe.com Üdv hemi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július23, 2004 Megoszt Elküldve Július23, 2004 Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Mélykék bajtársnak, aki hajlandó volt velem a hibás alakatrészt kicserélni, és ennek velejáró negatív következményeit elviselni.... :wink: ! Köszi Mélykék!!!!! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július23, 2004 Megoszt Elküldve Július23, 2004 Örül a szád, mi? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július23, 2004 Megoszt Elküldve Július23, 2004 Köszi Mélykék!!!!! Igazán nincs mit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Július23, 2004 Megoszt Elküldve Július23, 2004 Igazán nincs mit :D A trélerezést sem fizetteted ki vele? :roll: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július24, 2004 Megoszt Elküldve Július24, 2004 Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Mélykék bajtársnak, aki hajlandó volt velem a hibás alakatrészt kicserélni, és ennek velejáró negatív következményeit elviselni.... :wink: ! Köszi Mélykék!!!!! Üdv.: Atommanó Szegény Mélykék!!!!! :) :D öszenvedett aznap :D de egyböl ki is cserélhetted volna a relét .. mondtam neked hogy az EjtLe No de Beszélhet az ember :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július24, 2004 Megoszt Elküldve Július24, 2004 Jólvanna! Mindenki mondta hogy valszeg a relé, de lehet még 1000 más dolog is.... Azért kezdtük a csereberét, hogy kiderüljön... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július25, 2004 Megoszt Elküldve Július25, 2004 aTOMMANÓCSKA! Tegnap irtam neked esemest.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2004 Megoszt Elküldve Július25, 2004 Megkaptam, de nekem másik számod van meg... :roll: Nem tudtam ki volt... :oops: Ez most az új számod??? Sajna melózom úgyhogy nem tudok kimenni... Azért köszi! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július25, 2004 Megoszt Elküldve Július25, 2004 Megkaptam, de nekem másik számod van meg... :roll: Nem tudtam ki volt... :oops: Ez most az új számod??? Sajna melózom úgyhogy nem tudok kimenni... Azért köszi! Üdv.: Atommanó mááásik??????? hát erre üzentél a múltkor is... ez volt , ez , és ez lesz aszámom.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2004 Megoszt Elküldve Július25, 2004 Megvan! 2X volt benne a számod a telcsimbe, és ezért nem írt mellé nevet.. :oops: Ti mentek?? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július25, 2004 Megoszt Elküldve Július25, 2004 Megvan! 2X volt benne a számod a telcsimbe, és ezért nem írt mellé nevet.. :oops: Ti mentek?? Üdv.: Atommanó hova? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július25, 2004 Megoszt Elküldve Július25, 2004 hova? :) TEGNAP VOLTUNK. JÓT FÜRÖDTÜNK, JÓKAT BESZÉLGETTÜNK, 9 kor indultunk haza. amugy nem is Nagy tali volt, csak egy kisebb csapat bulija. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július25, 2004 Megoszt Elküldve Július25, 2004 Jólvannnaaaa! A lényeg hogy képben vagyok... :oops: :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
16DA Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Képzeljétek pénteken valami kis fasszopó feltörte a kocsimat és kivette a melós gatyámat :D meg a rádiómat :) :evil: :evil: .Mikor megláttam hogy be van törve az üveg nem hittem a szememnek aztán kurvára pipa lettem. Mind ez a 14.ker rend őreitől kb 20m-történt.Aztán még este a benzinem is kifogyott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 merre volt ez pontosan 16DA? 14kerben hol? csak mer zugloi kutya vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 tegnap este figyusztam a TV(TV2) valami riport volt két autópálya zsernyákról !Na meg az autójukról , hogy mit is tud az .........! Ha jól láttam skoda octavia RS combi. a zsaru szerint aki nem tud tartósan 240 km/h fölött menni azt mi lekapcsoljuk.......................... :? :x :shock: 8) Előtte opel astrájuk volt ami 156 km/h tudott menni(1.4-es lehetett?) azzal csak az IFA-t tudták lekapcsolni meg egyéb keleti csodát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 És aki tud???? Ott bevetik a légierőt???? :roll: :) :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 És aki tud???? Ott bevetik a légierőt???? :roll: :) :D :D Üdv.: Atommanó YEEEEEEEEEEES :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 És aki tud???? Ott bevetik a légierőt???? :roll: :) :D :D Üdv.: Atommanó az a fura,h télleg, mert már heliről is mérnek :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 tegnap este figyusztam a TV(TV2) valami riport volt két autópálya zsernyákról !Na meg az autójukról , hogy mit is tud az .........! Ha jól láttam skoda octavia RS combi. a zsaru szerint aki nem tud tartósan 240 km/h fölött menni azt mi lekapcsoljuk.......................... :? :x :shock: 8) Előtte opel astrájuk volt ami 156 km/h tudott menni(1.4-es lehetett?) azzal csak az IFA-t tudták lekapcsolni meg egyéb keleti csodát. :) a rendőrautók X16SZR motorosak voltak. sokat vezettem, mert mi javitottuk őket a maxabóban :D nagyon szar állapotban voltak, iszonyuan le vannak lakva. nem csoda, ha nem megy többet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts