uhuhu Elküldve Július22, 2004 Elküldve Július22, 2004 Nem megmondtam hogy AC relé lesz?! 8) :D Píííísta! Csak nem a Vikivel voltál, amikor megállt az autó? :) érdekes. én is ezt mondtaM. látok akik tudnak azok tudnak. látszik hogy nem ma kezdtük a aszakmát.... :oops: :P :D :D :D :D
Sonique Gsi 16V Elküldve Július22, 2004 Elküldve Július22, 2004 Nahhh Anti bonthatjátok a pezsgőt :) Hazafelé háromszor állt le a kocsi, egy alkalommal a Lánchídon. Még az a mák, hogy nem napközben történt midez, mert jelentős mértékben csökkentek volna a túlélési esélyeim :wink: és kiderült mi a baja ?
mélykék76 Elküldve Július22, 2004 Elküldve Július22, 2004 Csak a két kocsi AC reléit cseréltük fel, és tegnap nekem is produkálta azt a hibajelenséget, mint Anti kocsijában. Tehát mindenki buldog + új alkatrész ára sem tul magas :D
gabi Elküldve Július23, 2004 Elküldve Július23, 2004 Helló Mindenki! Most vettem egy Opel Astra 14i GL-as autót. Szeretnék a Mote klubtag lenni, de nem tudom letölteni a jelentkezési lapot, mert csak pontokat jelenít meg! Ha valaki el tudná nekem küldeni email-be, azt nagyon megköszöném. Cím: gabi11111@freemail.hu Előre is köszönöm mindenkinek!
hemi Elküldve Július23, 2004 Elküldve Július23, 2004 Helló Mindenki! Most vettem egy Opel Astra 14i GL-as autót. Szeretnék a Mote klubtag lenni, de nem tudom letölteni a jelentkezési lapot, mert csak pontokat jelenít meg! Ha valaki el tudná nekem küldeni email-be, azt nagyon megköszöném. Cím: gabi11111@freemail.hu Előre is köszönöm mindenkinek! Le kellene tölteni az ÚJ ADOBE ACROBATE READERT! Átolvastad figyelmesen a "Csatlakozz Te Is" cikket??? Illetve a "Gy.I.K" menüpontban található erre vonatkozzó cikket? Azért irkálok annyit:)) A Segédprograom között OTT van a 6.0 Reader !!! Vagy a hogy a cikkekben is írtam: www.adobe.com Üdv hemi
Atommanó Elküldve Július23, 2004 Elküldve Július23, 2004 Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Mélykék bajtársnak, aki hajlandó volt velem a hibás alakatrészt kicserélni, és ennek velejáró negatív következményeit elviselni.... :wink: ! Köszi Mélykék!!!!! Üdv.: Atommanó
Agressor Elküldve Július23, 2004 Elküldve Július23, 2004 Igazán nincs mit :D A trélerezést sem fizetteted ki vele? :roll: :) :D
Sonique Gsi 16V Elküldve Július24, 2004 Elküldve Július24, 2004 Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Mélykék bajtársnak, aki hajlandó volt velem a hibás alakatrészt kicserélni, és ennek velejáró negatív következményeit elviselni.... :wink: ! Köszi Mélykék!!!!! Üdv.: Atommanó Szegény Mélykék!!!!! :) :D öszenvedett aznap :D de egyböl ki is cserélhetted volna a relét .. mondtam neked hogy az EjtLe No de Beszélhet az ember :D
Atommanó Elküldve Július24, 2004 Elküldve Július24, 2004 Jólvanna! Mindenki mondta hogy valszeg a relé, de lehet még 1000 más dolog is.... Azért kezdtük a csereberét, hogy kiderüljön... :roll: Üdv.: Atommanó
Atommanó Elküldve Július25, 2004 Elküldve Július25, 2004 Megkaptam, de nekem másik számod van meg... :roll: Nem tudtam ki volt... :oops: Ez most az új számod??? Sajna melózom úgyhogy nem tudok kimenni... Azért köszi! Üdv.: Atommanó
uhuhu Elküldve Július25, 2004 Elküldve Július25, 2004 Megkaptam, de nekem másik számod van meg... :roll: Nem tudtam ki volt... :oops: Ez most az új számod??? Sajna melózom úgyhogy nem tudok kimenni... Azért köszi! Üdv.: Atommanó mááásik??????? hát erre üzentél a múltkor is... ez volt , ez , és ez lesz aszámom....
Atommanó Elküldve Július25, 2004 Elküldve Július25, 2004 Megvan! 2X volt benne a számod a telcsimbe, és ezért nem írt mellé nevet.. :oops: Ti mentek?? Üdv.: Atommanó
uhuhu Elküldve Július25, 2004 Elküldve Július25, 2004 Megvan! 2X volt benne a számod a telcsimbe, és ezért nem írt mellé nevet.. :oops: Ti mentek?? Üdv.: Atommanó hova? :)
uhuhu Elküldve Július25, 2004 Elküldve Július25, 2004 hova? :) TEGNAP VOLTUNK. JÓT FÜRÖDTÜNK, JÓKAT BESZÉLGETTÜNK, 9 kor indultunk haza. amugy nem is Nagy tali volt, csak egy kisebb csapat bulija.
Atommanó Elküldve Július25, 2004 Elküldve Július25, 2004 Jólvannnaaaa! A lényeg hogy képben vagyok... :oops: :roll: Üdv.: Atommanó
16DA Elküldve Július26, 2004 Elküldve Július26, 2004 Képzeljétek pénteken valami kis fasszopó feltörte a kocsimat és kivette a melós gatyámat :D meg a rádiómat :) :evil: :evil: .Mikor megláttam hogy be van törve az üveg nem hittem a szememnek aztán kurvára pipa lettem. Mind ez a 14.ker rend őreitől kb 20m-történt.Aztán még este a benzinem is kifogyott.
Lacee Elküldve Július26, 2004 Elküldve Július26, 2004 merre volt ez pontosan 16DA? 14kerben hol? csak mer zugloi kutya vagyok...
fehérgsi Elküldve Július26, 2004 Elküldve Július26, 2004 tegnap este figyusztam a TV(TV2) valami riport volt két autópálya zsernyákról !Na meg az autójukról , hogy mit is tud az .........! Ha jól láttam skoda octavia RS combi. a zsaru szerint aki nem tud tartósan 240 km/h fölött menni azt mi lekapcsoljuk.......................... :? :x :shock: 8) Előtte opel astrájuk volt ami 156 km/h tudott menni(1.4-es lehetett?) azzal csak az IFA-t tudták lekapcsolni meg egyéb keleti csodát. :)
Atommanó Elküldve Július26, 2004 Elküldve Július26, 2004 És aki tud???? Ott bevetik a légierőt???? :roll: :) :D :D Üdv.: Atommanó
fehérgsi Elküldve Július26, 2004 Elküldve Július26, 2004 És aki tud???? Ott bevetik a légierőt???? :roll: :) :D :D Üdv.: Atommanó YEEEEEEEEEEES :D
aztec Elküldve Július26, 2004 Elküldve Július26, 2004 És aki tud???? Ott bevetik a légierőt???? :roll: :) :D :D Üdv.: Atommanó az a fura,h télleg, mert már heliről is mérnek :idea:
uhuhu Elküldve Július26, 2004 Elküldve Július26, 2004 tegnap este figyusztam a TV(TV2) valami riport volt két autópálya zsernyákról !Na meg az autójukról , hogy mit is tud az .........! Ha jól láttam skoda octavia RS combi. a zsaru szerint aki nem tud tartósan 240 km/h fölött menni azt mi lekapcsoljuk.......................... :? :x :shock: 8) Előtte opel astrájuk volt ami 156 km/h tudott menni(1.4-es lehetett?) azzal csak az IFA-t tudták lekapcsolni meg egyéb keleti csodát. :) a rendőrautók X16SZR motorosak voltak. sokat vezettem, mert mi javitottuk őket a maxabóban :D nagyon szar állapotban voltak, iszonyuan le vannak lakva. nem csoda, ha nem megy többet :D
Recommended Posts