Atommanó Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Feltátlenül cseréld ki a Wunderbaumot... :) :D :D A frissítés szempontjából a legfontosabb.... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 ....De azért érdekelne, hogy mik még azok a "szokásos frissítések".... Ott voltak ám :wink: Olajszűrő akkor új van benne. Megnézhetnéd még a légszűrőházat, hogy milyen állapotban van a betétszűrő, ugyanez a pollenszűrő esetén is. Elkélne tán egy új benyaszűrő is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dave Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Feltátlenül cseréld ki a Wunderbaumot... :) :D :D A frissítés szempontjából a legfontosabb.... :wink: Üdv.: Atommanó Wunderbar wunderbaum az nincs benne. Ambi-car van helyette, de azt már frissítettem. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Isti! Esetleg érdemes megnézni azt az AC relét is nem???? Kiváncsi vagyok melyikünk autója adja meg magát előbb.... :wink: ... remélem a tied! Két okból is... :wink: :) :D :D Üdv.: Atommanó Ja este jó megszivattál mikor elindultál... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 ....Kiváncsi vagyok melyikünk autója adja meg magát előbb.... :wink: ... remélem a tied! Két okból is... :wink:.... Persze, mert akkor csak egy új relét kell szerezni a kocsidba + én is szenvedek egy sort miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Azért majd egyszer ha nagy leszek megpróbálom meghálálni eme nemes tettedet.... :wink: Még egyszer köszi! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Gabi! Szerdán tudod hozni a szerelős CD-t??? :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Persze! Viszem! Kár hogy nem lesz kivetítő!!! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 OFF: Mi van, Atommanó, mellényúltál a telefonon, vagy tényleg engem kerestél fél sec erejéig? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 OFF: Mi van, Atommanó, mellényúltál a telefonon, vagy tényleg engem kerestél fél sec erejéig? Ritka kedves ember tudsz néha lenni Béla :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 Béla! Nem rémlik, hogy kerestelek volna... úgyhogy valszeg véletlen volt.. :oops: Bocsi! Szabiról nem tudsz valamit??? Eltűnt... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 Csak ma hajnali 1:00kor felcsörgött a telefon... Egy fogadatlan hívás: Atommanó... Gondoltam hátha valami fontos, visszahívni meg nem tudtam... Nem vagyok elég kedves? Várjatok, küldök szmájlit: :) :D :D :D :P :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Valljuk be, az a bajom, hogy szarul állok a nőknél, na. :oops: :oops: Remélem felvidult a fórum Szabiról nem tudok semmit... Szerintem eladta a kocsit, vagy végleg szétesett neki a váltó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 A kocsit megint egy hete nem is láttam, benn áll a garázsban, el kéne már menni vele valahova, de apámék megint telerakták szeméttel a garázst, és semmi kedvem kiásni alóla... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 Jé megnéztem a telefonom és tényleg de egyébként éjfél előtt 2 perccel volt! A dolog rejtélye, hogy én elvileg aludtam, úgyhogy akinek megvan a száma az rettegjen.... :) :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 Atommanó! Lehet hogy álomfejtő telcsid van... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 Jé megnéztem a telefonom és tényleg de egyébként éjfél előtt 2 perccel volt! A dolog rejtélye, hogy én elvileg aludtam, úgyhogy akinek megvan a száma az rettegjen.... :) :D :D Ha ilyeneket tudsz produkálni, akkor inkább telefonálgass, mint vezess almodba :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 Ma úgy döntöttem, hogy este nyolckor lefekszem, és kilenckor meg kint találkozunk.... :wink: :) :D :D Üdv.. Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 Ajaj!! Még jó hogy melózni fogok!! a Metróba csak nem jösz le kocsival :) :D Aztán vigyázzatok magatokra! 8) Amúgy nemrég mentem potom 550kmert. Nagyon nagypapis üzemben... végig a régi 3ason,35ösön,36oson nyiregyházáig, aztán másnap vissza... ugy 3/4 rész klimával... a bc szerinti fogyim, 6.8liter lett!! sirály :D jah a bc szerinti átlagtempo 68km/h (átlag 90-110eket mentem, kivéve falvak, illetve elözések) jóó kis paripa ez :wink: A fékröl meg majd a futómü topikban... Viszont viszafelé tele volt pakolva a csomitér, + teletank+ 5személy... azthittem teherautót vezetek... már odafelé is fura volt... (többnyire egyedül, vagy 2magammal járkálok, és vagy 8-10liter benyával :D :P :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 Eddig összesen 18000 hozzászólás íródott :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 Eddig összesen 18000 hozzászólás íródott És annak az 1/18-át Te egyedül írtad... :roll: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 Gabi pedig 1873-at :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 Próbál behozni Engem... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 Roh@dt multik felosztják egymás között a fórumot... :) :D :D :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2004 Megoszt Elküldve Július21, 2004 Próbál behozni Engem... :) :D :D Óóóóóóóó nem is próbálkozom ilyesmivel, mert veled ellentétben csak akkor írok, ha feltétlenül szükségesnek tartom :wink: :D :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts