Atommanó Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 A GSI.HU-n ott van a Tel száma! Hívd fel nagyon rendes srác biztos fog segíteni! Neki is van a GSI-jén, de az övé lepergett pedig origi MOMO!!!! Sok sikert! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Kicsit elvenném a jókedvet... A Magyar Köztársaság területén csak olyan személygépjárművek vehetnek részt a közúti forgalomban, melyek ... a) ... biztonságos közlekedésre alkalmasak, :) ... típusbizonyítványában rögzített műszaki paramétereivel megegyezőek. Magyarázat az a) ponthoz: gumibarázda mélysége, kormánymű állapota, karosszéria korrodáltságának mértéke, előírt világítóberendezések megfelelő működése, stb... Magyarázat a :D ponthoz: ablakok fényáteresztő képessége, világítóberendezések, kormány, ülések, kipufogó, futómű, stb... (gyengébbek kedvéért: nyugodtan elszedheti a forgalmidat és vizsgára küldhet, ha van fóliád, bármilyen kívülről látható leded/extra ködlámpád/tuningizzód, sportkormányod, sportváltód, típusidegen fellni, más méretű kerék (legyen az akár váltóméret), kipufogó, katalizátor hiánya, ültetés...) Szóval szerintem csak óvatosan a rendőrökkel... A szerencsénk az, hogy mindezt maguk sem tudják. Kopkopkop Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Kicsit elvenném a jókedvet... A Magyar Köztársaság területén csak olyan személygépjárművek vehetnek részt a közúti forgalomban, melyek ... Ennyi erővel akkor szinte egy autó se maradhatna forgalomban!!!!! :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Hidd el, tudják. Csak unalmas lenne minden 5 percben ezzel vagdalózni... :) Csak akkor veszik elő az "elméletet", ha nagyon az agyukra mész... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Eladó egy 2.0 16v -es calibra törötten 200 EFT-ért(magánszemélytől. Holnap megnézem mert nekem kéne a moci.(ha jó) A kasznyit még nem láttam, hogy néz ki de csinálok fotót és felrakom, ha kell valakinek.(ha nem adná külön a mocit) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Atommanó! Hogy sikerült a tegnapi szerelés? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Ennyi erővel akkor szinte egy autó se maradhatna forgalomban!!!!! :twisted: :twisted: Bizony. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Hidd el, tudják. Csak unalmas lenne minden 5 percben ezzel vagdalózni... :) Csak akkor veszik elő az "elméletet", ha nagyon az agyukra mész... Nem tudják. Volt dolgom nagyon soxor rendőrökkel, dolgoztam is velük (NEM RENDŐRKÉNT, TEGYÉTEK LE AZT A PUSKÁT!!! :twisted: ). Hihetetlen, hogy mennyire alapvető dolgokat nem tudnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Áttetük az Isti AC reléjét az enyimbe és fordítva... Mind a két autó megy egyenlőre, tettünk is egy kis kirándulást este tesztelés céljából, de nem akart megállni egyik sem! Remélem az Isti felhív majd hogy megállt valahol... (Mert akkor megúszam egy relével... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Mélykék kocsijában tartozkodik a gyanúsított beteg elem :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 2 Beteg elem!!!! :) :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Mélykék kocsijában tartozkodik a gyanúsított beteg elem :?: Na ja :) Ha a kocsi nem produkálja állandóan a hibajelenséget, akkor jöhet a körbekérdezgetés, a forrás lehetséges mibenlétéről, majd a feltételezett a alkatrészek csreberélése :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dave Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Sziasztok! Más témába nem nagyon illik a kérdés, ezért itt tenném fel. Mivel használtan vettem a gépsárkányt, és az user's manual-t lenyelték (tényleg, ilyet pdf-ben,vagy scannelt jpg-ként nem tud valaki?), ezért kicsit bizonytalan vagyok,hogy mik a gyártó által előírt szervízintervallumok, illetve Ti mit javasoltok? Tud ebben valaki segíteni? Előre is köszi, DaVe Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 balatonyrol hza fele engem is megvakuzott a barátunk ...Tihanyban...fekete favoritbol késö este...visszamentünk és 2papirért kis beszélgetés után elengedett...mázli...30percel késöbb igazoltatás....egy másik faluban...még csomiba is benézett a joember....utána pesten ujabb trafi...de ott már szerencsére 60al mentem(60as tábla volt....) de csak mert már aludtam a kormány felett.... :oops: szal ott nem volt fotttto.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 nyugodtan elszedheti a forgalmidat és vizsgára küldhet, ha van fóliád Szerintem nem szedheti el a forgalmidat. Nem tudja megállapítani a helyszínen milyen áteresztésű a fólia. De vizsgára elküldhet. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Sziasztok! Más témába nem nagyon illik a kérdés, ezért itt tenném fel. Mivel használtan vettem a gépsárkányt, és az user's manual-t lenyelték (tényleg, ilyet pdf-ben,vagy scannelt jpg-ként nem tud valaki?), ezért kicsit bizonytalan vagyok,hogy mik a gyártó által előírt szervízintervallumok, illetve Ti mit javasoltok? Tud ebben valaki segíteni? Előre is köszi, DaVe Helló ! Milyen motor van a kocsidban, mikor gyártották ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Mivel használtan vettem a gépsárkányt, és az user's manual-t lenyelték (tényleg, ilyet pdf-ben,vagy scannelt jpg-ként nem tud valaki?), ezért kicsit bizonytalan vagyok,hogy mik a gyártó által előírt szervízintervallumok, illetve Ti mit javasoltok? Tud ebben valaki segíteni? irj az info@opel.hu-ra és lehet hogy fognak küldeni egy fénymásoltat (szoktak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dave Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Helló ! Milyen motor van a kocsidban, mikor gyártották ? X20XEV, 1997 10. havi (98-as modellév) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dave Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 irj az info@opel.hu-ra és lehet hogy fognak küldeni egy fénymásoltat (szoktak) OK, írtam, remélem lesz foganatja. Mondjuk a gázt meg a féket megtalálom gépkönyv nélkül is (főleg az előbbit :twisted: ), de azért legalább egyszer átolvasnám, miket írnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 "2 Beteg elem!!!!" :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
dave Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 "2 Beteg elem!!!!" :) :D :D Mimi? :D Most ezt nem vágom. .. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Pár hozzászólással ezelőtt Atommanó kartács ejtette el ezt a poént... Én értem, az a fő! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Szervízkönyv van ? Témában jártas srácok majd megmondják, hogy vezérlést érdemes-e cserélni, a későbbi, esetleges vaskos meglepetések elkerülése végett :roll: Amúgy a szokásos frissítéseket érdemes megejteni : olajcsere, szűrők cseréje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dave Elküldve Július20, 2004 Megoszt Elküldve Július20, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts