opel16v Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Igen, ismerős mindkettő. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Srácok :!: Gondolom ezt már ismeritek :) De ez nekem is új :shock: ehhh :evil: magyar os + magyar brózer ráadásul ie :evil: :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 ehhh :evil: magyar os + magyar brózer ráadásul ie :evil: :evil: :evil: ez van öcsse. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 ez van öcsse. nem hallagatsz a jó tanácsokra...(vagy nem olvasod őket) a CERT nem ajánlja az ie használatát... most kedden is több újabb "rendkívül kritikus hibát" találtak benne... szal érdemes elgondolkozni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 ezt kapja aztec a melo helyen...tehát ez van...nem?! amugy semmi fontos aztec amit irtam az elöbb csak a csajokra értettem amit be linkeltem tegnap vagy mikor....enniy....nem fontos.... hali all Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 nem hallagatsz a jó tanácsokra...(vagy nem olvasod őket) a CERT nem ajánlja az ie használatát... most kedden is több újabb "rendkívül kritikus hibát" találtak benne... szal érdemes elgondolkozni... igen a cert egy jó dolog, csak amikor nem tudsz 3 vezetőt meggyőzni,h a windows fos és tsai, akkor mit vársz :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 Ha kormányról van szó akkor Oldjawas csináltatott ilyet. Üdv Blau Ő mán múlt:) Tódócsás lett. No klubkárd end klubmámor:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 PetiGSi Nézegettem a tegnap készült videokat... Nem olyan sokkal gyengébb azért a mi kis GSi-nk!! Jó, nem mondom h nem jobb :wink: De azért nézd, h a mienkben fent középen a 120van, abban meg 100!! igaz, a javára szól, h te meg nem ismerted a gépet, én meg azért már összeszoktam az enyémmel vmennyire. Egy tuti! Az enyém egy hintaló :D :? 8) kanyarstabilitás.úttartás azokhoz képest nulla... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 És még egy dolog.........3an ültünk a kocsiban :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 igaz :oops: 8) ahogy néztem a videot, vhol 7sec körül lehet 100on...vagy rosszul néztem? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 7 alatt az tuti.....(3 személy) !!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 Nyomhattam volna mégjobban de tudod 7milla az 7milla :) Nem volt kedvem életem végéig mosogatni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 megnézted a "kis" autó adatait? Mindjárt rákeresek ha tok... Teljesítmény kW (LE)/ Umin 110 (150) / 5800 Forgatónyomaték (Nm) 220 / 1800 :!: :!: nah ezért lépett el sztem!! Maximális sebesség km/h 216 Gyorsulás másodpercben 0-100 km/h 8,4 És ahogy ott hallottam már nem volt gyári állapotú... igy nem is égö a dolog 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 ez milyen autó volt :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 Amiben 3-an ültünk az egy : Seat Leon Cupra 1.8T 20V (220LE) a "kis" autó egy Seat Ibiza : 1.8T 20V Sport (150LE) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 Ő mán múlt:) Tódócsás lett. No klubkárd end klubmámor:) jah ezt én is alátom támasztani... azt mondta szte megváltozott egy kicsit a klubélet....kicserélödtek az emberek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 Mi az a "tódócsá"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 igen a cert egy jó dolog, csak amikor nem tudsz 3 vezetőt meggyőzni,h a windows fos és tsai, akkor mit vársz :shock: :?: oks, sorry, nem tudtam, hogy nem otthon vagy... azért esetleg egy lightos kis firefox-ot megpróbálhatsz (már ha tehetsz fel persze...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július16, 2004 Megoszt Elküldve Július16, 2004 ha mindne igaz akko toyot... de a lényeg h már nincs meg neki a kombi astra.....váltott.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július18, 2004 Megoszt Elküldve Július18, 2004 Jó volt ma a Radó verseny, bár kissé trópusi volt az időjárás... :D Atommanó, Mélykék! Nagggggyon jó lett a szerelős hómvidijó... Nagyon idióták vagytok rajta! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Kikérjük magunknak! Nem vagyunk idióták! Vauuuuuuuu..... :roll: Írsz belőle nekem is egy példányt???? Aztán nem mindenkinek ezt mutogatni!!!!! Este még épp időben értem haza... :wink: :oops: Szóval lehet hogy jó volt a szerelés, de nem ért semmit mert most is megáll az ótó... Lecseréltem a direktszűrőt is, visszatettem a gyárit de semmi javulás... Szerinted ki lehet ezt mérni Tech 1-gyel???? Vagy toljam be a dunába???? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Hali! Mondom hogy csak valami kontakthiba lesz! :D De lehet hogy mire kivadászod, a Dunába lesz az ótó... :) Majd írok egy CD-t. :D Legközelebbi MOTE talin kivetítjük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 "Legközelebbi MOTE talin kivetítjük. " Na és a jogdíjak????? :wink: Ezt már tényleg nem bírná ki a klub!!! :roll: Aki meg akarja nézni utaljon 1000.- HUF-ot!!! :wink: Legalább lesz miből tunyingolni..... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Most már CHAT-en is elérhető a MOTE! A klub chatszobája TREFORT-on a szobalistákban található! http://chat.trefort.hu Szobaneve:#opelklub IRC-én is elérhető. További infó: http://www.trefort.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
pjoc Elküldve Július19, 2004 Megoszt Elküldve Július19, 2004 Most már CHAT-en is elérhető a MOTE! A klub chatszobája TREFORT-on a szobalistákban található! http://chat.trefort.hu Szobaneve:#opelklub IRC-én is elérhető. További infó:http://www.trefort.hu Nem találtam a szobalistában az OPELKLUBOT Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts