Laci4 Elküldve Július14, 2004 Elküldve Július14, 2004 Szeva Petya! Alakul a nitro system? :wink: Alapjárati mocidat már kipucoltad? Valakinek nincs véletlen a Láng autóba kedvezménye? Nagyon jól jönne... :? :oops: 8)
fehérgsi Elküldve Július14, 2004 Elküldve Július14, 2004 PetiGSI irigylem a napfénytetődet! Sajna nekem nincs mert klimas a vasam.(de a klima sincs feltöltve)
Laci4 Elküldve Július14, 2004 Elküldve Július14, 2004 hehe... azt én is irigylem... Napfénytetöt 8) tök jo feelingje van... Nekem sincs, nekem is klímás a vasam, de valahogy szerintem hüthetne joban is :evil: 1 szó mint 100, valszeg az enyémre is ráférne egy kis töltés... remélem csak az :?
mélykék76 Elküldve Július14, 2004 Elküldve Július14, 2004 Valakinek nincs véletlen a Láng autóba kedvezménye? Nagyon jól jönne... :? :oops: 8) Csak úgy kiváncsiságból: mit szertnél pont a Láng-ban venni ?
Laci4 Elküldve Július14, 2004 Elküldve Július14, 2004 Nem titok.. Brembó féktárcsákat... sztem most jo árban vannak... eddig ez a legolcsóbb ajánlatom..ha meg még lenne egy kis kedvezménye is vkinek :roll: :wink: Csak jó lenne mihamarabb, mert 7végére úgy néz ki kellene az ótó... (sacc 700kmer menne bele) nem szeretném ezekkel a betétekkel (betét+tárcs csere + egy kis festegetés)
mélykék76 Elküldve Július14, 2004 Elküldve Július14, 2004 ....Nem titok.. Brembó féktárcsákat... sztem most jo árban vannak... eddig ez a legolcsóbb ajánlatom..ha meg még lenne egy kis kedvezménye is vkinek :roll: :wink:.... 'buliszerviz' írta az 'F astra 1.7 D' topicban: "Még egy. Én a Láng kft-nél vásárolok alkatrészt, mert általában kapok 19 százalék kedvezményt a vevőkódomra.(nem vagyok szerelő!!) Értem itt a lengéscsillapító, futómű, fék, motor alkatrészeket, aksira csak 10 % van. Ha esetleg valakinek tudok segíteni, de ez most nem a tömeges alkatrészbeszerzés helye.... buliszervíz@mailbox.hu, ha valakinek nagyon égetően szüksége van valami nagyon drága alkatrészre, válaszolok a kérdésekre privátban." http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=297&start=210
Laci4 Elküldve Július14, 2004 Elküldve Július14, 2004 wow!! Thx!! csak az a kérdés milyen sürün van itt a collega :D Köszi... bevallom a dieseles topikot nem nagyon szoktam nézegetni :oops: 8) Ui: ahogy elnézem kemény 3 hozzászólása volt... :) de azért próba cserkó....
opel16v Elküldve Július14, 2004 Elküldve Július14, 2004 FehérGSi! Ha turbót akarsz, akkor komplett C20LET mociban gondolkodj, mert külön a turbót iszonyú meló és költség lenne ráapplikálni. Mondjuk ez engedélyköteles lenne, mivel nincs ilyen gyárilag. Ezért szokták a C20XE blokkot betenni a C20LET cuccok alá, akkor a motorszám nem változik. :) Nitróról lebeszélnélek, nem az alu dugóknak és az aluhengerfejre van tervezve. Tudniillik elég drasztikusan megemeli az égési hőmérsékletet, és a dugók megolvadnak/deformálódnak, illetve a hengerfej is megrepedhet vagy megvetemedhet.
PetiGSI Elküldve Július14, 2004 Elküldve Július14, 2004 Igazság szerint opel16v-nek igaza van........nembeszélve ha "sima" nitró kerül a gépbe és nem computeres akkor 1 rossz gyorsulás és ugrott a motor :) Főleg ha 4000rpm alatt nyomsz egy kis naftát :D(( Ami a szomorú az az hogy egyik haverom a Caliját megcsináltatta teljesen felujította motorikusan és tuning is került rá potom 400e Ft-ért de nem hanyatverő a teljesítmény növekedés....pedig(sport vez. mű(szuromi)....hozzá chip...könnyített főtengely....lendkerék....sport légszűrő, tuning kipuff...stb.) (jah...uj hidrótőkék.....motor tip-top) és így lehet kb. 190Lóerő sztem.
PetiGSI Elküldve Július14, 2004 Elküldve Július14, 2004 Szerintem nagy csodák nem várhatók :) Így jók ezek az autók ahogy vannak.........
hemi Elküldve Július14, 2004 Elküldve Július14, 2004 Szerintem nagy csodák nem várhatók :) Így jók ezek az autók ahogy vannak......... 7500-ig hozzászólás az Astra F topikban! Gratula!
aztec Elküldve Július14, 2004 Elküldve Július14, 2004 Ami a szomorú az az hogy egyik haverom a Caliját megcsináltatta teljesen felujította motorikusan és tuning is került rá potom 400e Ft-ért de nem hanyatverő a teljesítmény növekedés....pedig(sport vez. mű(szuromi)....hozzá chip...könnyített főtengely....lendkerék....sport légszűrő, tuning kipuff...stb.) (jah...uj hidrótőkék.....motor tip-top) és így lehet kb. 190Lóerő sztem. Az a real-szomorú,h annyi pénzért c20let mocit kapsz :idea: nameg lendkerék könnyítés utcai autóba? érdi emelkedőn megnézném :)
Future Elküldve Július14, 2004 Elküldve Július14, 2004 Az a real-szomorú,h annyi pénzért c20let mocit kapsz :idea: nameg lendkerék könnyítés utcai autóba? érdi emelkedőn megnézném :) Hát max csak a visszapillantódba látnád, ha nem lendületből jönne!!! :D Annyi pénzért nem csak c20Let mocit kapsz, hanem még hozzá a váltót is, stb.... :wink:
Lmr Elküldve Július14, 2004 Elküldve Július14, 2004 Sziasztok! Úgy néz ki megválok a szemem fényétől. 2000. 10 havi Astra Classic 5 ajtós, ezüstmetál, központi zárral riasztóval, Cd-rádió 4 hagnszóróval, csomagtérborítással, téli gumival 1.4 8v 60 Le, 56.000 km, 6,2-6,5 fogyasztással, az ehhez tartozó vezetési stílussal tettem bele az 56.000-t. Ha valakit érdekel dobjon egy mailt a *****@freemail.hu-ra Nagyon szeretem, de úgy néz ki át tudok ülni egy komolyabb autóba. Köszi Lmr Moderálva, mert nem itt a helye:)) Tessék újra meghírdetni az Adás-Vétel témakörben!
Ludmilla Elküldve Július14, 2004 Elküldve Július14, 2004 Sziasztok:)) Van egy elado astra caravan, ha esetleg erdekelne valakit? :) 92es 2,0 115le szervo, abs, recaro ulesek, central, alufelni, 160e km, aranylag fel van ujitva tehat kolteni nem kell ra, csak keves lakatosmunka Erd: 06********* Moderálva, mert nem itt a helye:)) Tessék újra meghírdetni az Adás-Vétel témakörben!
opel16v Elküldve Július14, 2004 Elküldve Július14, 2004 Peti! A maximum amit C20XE-ből kihoztak szívómotorként, az a 230 LE. Ilyen motorok mennek az igazi "A" Astrákban a Rallye I. osztályban. De ezek a motorok nem két fillérből lettek építve, és csak külföldön csinálnak ilyet (egy ilyen új motor ára 6-7 misi volt). Aztec, Future! Simán elpörköl melletted azon az emelkedőn is, ugyanis magas fordulaton nagyon ottvannak azok a motorok a könnyű lendkerékkel! :)
Lacee Elküldve Július14, 2004 Elküldve Július14, 2004 jaja Aztec van pár véleményes szuka benne de gondoltam megosztom vltek... :wink:
Agressor Elküldve Július15, 2004 Elküldve Július15, 2004 Nem tud valaki (a Hernád Tomin kívül) kormánybőrözést? s.o.s. :roll:
fehérgsi Elküldve Július15, 2004 Elküldve Július15, 2004 tegnap 3 jó barátomat megkocsikázattam:"az időutazás fogalmát már sejtik"
blaupunkt Elküldve Július15, 2004 Elküldve Július15, 2004 Nem tud valaki (a Hernád Tomin kívül) kormánybőrözést? s.o.s. :roll: Ha kormányról van szó akkor Oldjawas csináltatott ilyet. Üdv Blau
Agressor Elküldve Július15, 2004 Elküldve Július15, 2004 Ha kormányról van szó akkor Oldjawas csináltatott ilyet. Egy Vectra B kormányt kellett volna átbőrözni holnapra. :roll: De mostmár mind1... :wink:
fehérgsi Elküldve Július15, 2004 Elküldve Július15, 2004 Ki jön szombaton az opeltalira Mátészalkára? (az "országos találkozó" fórumon leirtam, hogy.......................)
aztec Elküldve Július15, 2004 Elküldve Július15, 2004 jaja Aztec van pár véleményes szuka benne de gondoltam megosztom vltek... :wink: Hogymiiiiiiiiiiiiiiii :shock: :?:
aztec Elküldve Július15, 2004 Elküldve Július15, 2004 Srácok :!: Gondolom ezt már ismeritek :) De ez nekem is új :shock:
Recommended Posts