Laci4 Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Szeva Petya! Alakul a nitro system? :wink: Alapjárati mocidat már kipucoltad? Valakinek nincs véletlen a Láng autóba kedvezménye? Nagyon jól jönne... :? :oops: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 PetiGSI irigylem a napfénytetődet! Sajna nekem nincs mert klimas a vasam.(de a klima sincs feltöltve) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 hehe... azt én is irigylem... Napfénytetöt 8) tök jo feelingje van... Nekem sincs, nekem is klímás a vasam, de valahogy szerintem hüthetne joban is :evil: 1 szó mint 100, valszeg az enyémre is ráférne egy kis töltés... remélem csak az :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Valakinek nincs véletlen a Láng autóba kedvezménye? Nagyon jól jönne... :? :oops: 8) Csak úgy kiváncsiságból: mit szertnél pont a Láng-ban venni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Nem titok.. Brembó féktárcsákat... sztem most jo árban vannak... eddig ez a legolcsóbb ajánlatom..ha meg még lenne egy kis kedvezménye is vkinek :roll: :wink: Csak jó lenne mihamarabb, mert 7végére úgy néz ki kellene az ótó... (sacc 700kmer menne bele) nem szeretném ezekkel a betétekkel (betét+tárcs csere + egy kis festegetés) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 ....Nem titok.. Brembó féktárcsákat... sztem most jo árban vannak... eddig ez a legolcsóbb ajánlatom..ha meg még lenne egy kis kedvezménye is vkinek :roll: :wink:.... 'buliszerviz' írta az 'F astra 1.7 D' topicban: "Még egy. Én a Láng kft-nél vásárolok alkatrészt, mert általában kapok 19 százalék kedvezményt a vevőkódomra.(nem vagyok szerelő!!) Értem itt a lengéscsillapító, futómű, fék, motor alkatrészeket, aksira csak 10 % van. Ha esetleg valakinek tudok segíteni, de ez most nem a tömeges alkatrészbeszerzés helye.... buliszervíz@mailbox.hu, ha valakinek nagyon égetően szüksége van valami nagyon drága alkatrészre, válaszolok a kérdésekre privátban." http://forum.opelklub.hu/viewtopic.php?t=297&start=210 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 wow!! Thx!! csak az a kérdés milyen sürün van itt a collega :D Köszi... bevallom a dieseles topikot nem nagyon szoktam nézegetni :oops: 8) Ui: ahogy elnézem kemény 3 hozzászólása volt... :) de azért próba cserkó.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 FehérGSi! Ha turbót akarsz, akkor komplett C20LET mociban gondolkodj, mert külön a turbót iszonyú meló és költség lenne ráapplikálni. Mondjuk ez engedélyköteles lenne, mivel nincs ilyen gyárilag. Ezért szokták a C20XE blokkot betenni a C20LET cuccok alá, akkor a motorszám nem változik. :) Nitróról lebeszélnélek, nem az alu dugóknak és az aluhengerfejre van tervezve. Tudniillik elég drasztikusan megemeli az égési hőmérsékletet, és a dugók megolvadnak/deformálódnak, illetve a hengerfej is megrepedhet vagy megvetemedhet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Igazság szerint opel16v-nek igaza van........nembeszélve ha "sima" nitró kerül a gépbe és nem computeres akkor 1 rossz gyorsulás és ugrott a motor :) Főleg ha 4000rpm alatt nyomsz egy kis naftát :D(( Ami a szomorú az az hogy egyik haverom a Caliját megcsináltatta teljesen felujította motorikusan és tuning is került rá potom 400e Ft-ért de nem hanyatverő a teljesítmény növekedés....pedig(sport vez. mű(szuromi)....hozzá chip...könnyített főtengely....lendkerék....sport légszűrő, tuning kipuff...stb.) (jah...uj hidrótőkék.....motor tip-top) és így lehet kb. 190Lóerő sztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Szerintem nagy csodák nem várhatók :) Így jók ezek az autók ahogy vannak......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Szerintem nagy csodák nem várhatók :) Így jók ezek az autók ahogy vannak......... 7500-ig hozzászólás az Astra F topikban! Gratula! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Ami a szomorú az az hogy egyik haverom a Caliját megcsináltatta teljesen felujította motorikusan és tuning is került rá potom 400e Ft-ért de nem hanyatverő a teljesítmény növekedés....pedig(sport vez. mű(szuromi)....hozzá chip...könnyített főtengely....lendkerék....sport légszűrő, tuning kipuff...stb.) (jah...uj hidrótőkék.....motor tip-top) és így lehet kb. 190Lóerő sztem. Az a real-szomorú,h annyi pénzért c20let mocit kapsz :idea: nameg lendkerék könnyítés utcai autóba? érdi emelkedőn megnézném :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Az a real-szomorú,h annyi pénzért c20let mocit kapsz :idea: nameg lendkerék könnyítés utcai autóba? érdi emelkedőn megnézném :) Hát max csak a visszapillantódba látnád, ha nem lendületből jönne!!! :D Annyi pénzért nem csak c20Let mocit kapsz, hanem még hozzá a váltót is, stb.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lmr Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Sziasztok! Úgy néz ki megválok a szemem fényétől. 2000. 10 havi Astra Classic 5 ajtós, ezüstmetál, központi zárral riasztóval, Cd-rádió 4 hagnszóróval, csomagtérborítással, téli gumival 1.4 8v 60 Le, 56.000 km, 6,2-6,5 fogyasztással, az ehhez tartozó vezetési stílussal tettem bele az 56.000-t. Ha valakit érdekel dobjon egy mailt a *****@freemail.hu-ra Nagyon szeretem, de úgy néz ki át tudok ülni egy komolyabb autóba. Köszi Lmr Moderálva, mert nem itt a helye:)) Tessék újra meghírdetni az Adás-Vétel témakörben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ludmilla Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Sziasztok:)) Van egy elado astra caravan, ha esetleg erdekelne valakit? :) 92es 2,0 115le szervo, abs, recaro ulesek, central, alufelni, 160e km, aranylag fel van ujitva tehat kolteni nem kell ra, csak keves lakatosmunka Erd: 06********* Moderálva, mert nem itt a helye:)) Tessék újra meghírdetni az Adás-Vétel témakörben! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Peti! A maximum amit C20XE-ből kihoztak szívómotorként, az a 230 LE. Ilyen motorok mennek az igazi "A" Astrákban a Rallye I. osztályban. De ezek a motorok nem két fillérből lettek építve, és csak külföldön csinálnak ilyet (egy ilyen új motor ára 6-7 misi volt). Aztec, Future! Simán elpörköl melletted azon az emelkedőn is, ugyanis magas fordulaton nagyon ottvannak azok a motorok a könnyű lendkerékkel! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 jaja Aztec van pár véleményes szuka benne de gondoltam megosztom vltek... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Nem tud valaki (a Hernád Tomin kívül) kormánybőrözést? s.o.s. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 tegnap 3 jó barátomat megkocsikázattam:"az időutazás fogalmát már sejtik" Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Nem tud valaki (a Hernád Tomin kívül) kormánybőrözést? s.o.s. :roll: Ha kormányról van szó akkor Oldjawas csináltatott ilyet. Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Ha kormányról van szó akkor Oldjawas csináltatott ilyet. Egy Vectra B kormányt kellett volna átbőrözni holnapra. :roll: De mostmár mind1... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Ki jön szombaton az opeltalira Mátészalkára? (az "országos találkozó" fórumon leirtam, hogy.......................) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 jaja Aztec van pár véleményes szuka benne de gondoltam megosztom vltek... :wink: Hogymiiiiiiiiiiiiiiii :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július15, 2004 Megoszt Elküldve Július15, 2004 Srácok :!: Gondolom ezt már ismeritek :) De ez nekem is új :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts