Silver79 Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Tehát a jelenlegi adatok: etap fogyasztás: 30L/100km benya, 1L/100km olaj Szal 30-as keverékkel járunk jelenleg. :) ;) ;) Tegyél bele egy kis SPURIT :D ;) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Nekem mint kiderült nem a gyűrűzéssel volt gond, hanem a henger volt félrefúrva... ;) :) Remélem most már okés lesz az új mocival minden... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Gabi! Sok sikert az évadhoz és minnél több versenyt nyerjél meg :) Anti! Remélem tényleg jó lesz a blokk és láthatunk már egy igazán szép és erős csigás astrát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Msot lesz nehéz kibírni ezt a 2 hetet, hogy már látom, hogy csinálják... ;) :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Msot lesz nehéz kibírni ezt a 2 hetet, hogy már látom, hogy csinálják... ;) :) :D Nah, ha kész lesz felmegyek Pestre (nem mintha nem járnék havonta 2szer ;) ) és megnézem már élőbem ezt a verdát és a többiekét mert már nagyon szeretnék menni Lurdy talira csak mindíg közbejön valami pl. munka ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Há nem szabad annyit dolgozni...mert megárt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Há nem szabad annyit dolgozni...mert megárt... ;) 4 műszak rulez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 4 műszak rulez :) Egyszerre? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Egyszerre? ;) Akkó má nem élnék :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 4 műszak rulez :) Ezzel nem vagy egyedül ;) Én is ezért nem jutok el néha oda, ahová szeretnék. De azért megteszem, amit lehet... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Msot lesz nehéz kibírni ezt a 2 hetet, hogy már látom, hogy csinálják... ;) :) ;) izé UGYE szoktáll csinálni képeket???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 izé UGYE szoktáll csinálni képeket???? Nagyon titkolódzik a srác,pedig sokan kiváncsiak lennénk már,hogy áll a project! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 izé UGYE szoktáll csinálni képeket???? Minek az Neked? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Akkor egy kis ízelítő... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Akkor egy kis ízelítő... :) Nagyon cool néz ki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Akkor egy kis ízelítő... ;) http://www.opelforum.hu/uploads/1141825342...08_5_150588.jpg 1. Hiányos! :) 2. Rossz helyen van! ;) (már régen bene kellene lennie a gépsasod orrában........) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Már nem ez az aktuális helyzet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Már nem ez az aktuális helyzet... ;) Miért nem kapunk napi jelentéseket? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Mert én sem vagyok mindig naprakész, és most 2 hónapig állt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Mert én sem vagyok mindig naprakész, és most 2 hónapig állt... :) Áhhháááá,értem már!Az más! ;) Azért remélem az első indítást dokumentálod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Ha ott tudok lenni...fogom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 A versenyparipa első indításáról van egy videóm, persze csak pár pillanatig, amíg a füst nem lepte el annyira a garázst, hogy ki kellett menekülni. ;) Itt az új váltókonzol, a hidrokézivel (nagyon pöpec! ;) ) és a fékerőszabályzóval. Nagyon okos technika. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 A versenyparipa első indításáról van egy videóm, persze csak pár pillanatig, amíg a füst nem lepte el annyira a garázst, hogy ki kellett menekülni. :) Hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Nincs még ledigizve, majd eccercsak le lesz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Huhh...most értem haza. Amit most csináltam, azt le kellett volna fényképezni, még jól jöhetne az autó eladásánál :D Haver hívott, hogy kéne neki segítség, el kellene vontatni az autóját a szerelőhöz, ~4km. Ok, mentem, és mikor odaértem, azt hittem, csak viccel: képzeljetek el egy olyan régebbi, Afrikában forgatott filmekben látható Land Rover körüli méretű (egyébként 20 éves japán) terepjárót, kb. 1600kg ;) Kuplunghibás. És mindezt az én kis 60 lovas gépemmel :) hát... 2.-ban még gyorsult valamennyire... ;) Nem semmi. Kiderült, hogy most az új műszerfalban jó a vízhőmérő, és a ventim is: a 90-es vonal felett kicsivel elindult a ventillátor, menet közben, ilyet se sokat tapasztaltam mostanában :D Nade odaéertünk szerencsésen, és mondtam neki rögtön, hogy visszafelé keressen mást, mondjuk egy kamiont :( Egyre erősebb a késztetés bennem a C14SE-re átalakításhoz ;) most jól jött volna az a +22LE :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts