mélykék76 Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 ....Nem hiszem hogy nem találsz ülést....:roll: Miért ? Némethonban első ülések nélkül árulják az eladó GSI-ket ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Miért ? Némethonban első ülések nélkül árulják az eladó GSI-ket ? :D olvasd el mielött írsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Láttam mit írt Anti, bár el kell ismernem, hogy kicsit felületes módon olvastam el a hozzászólását :D De a válaszomígy is van értelme, ha gondolod, akkor elmagyarázom :D Ezért nem írtam át :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Biztos a sok munka miatt nem volt időd elolvasni rendesen a hozzászólást! :) :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Skacok... A féknyergek mennyire melegszenek? Eddig nem jutott eszembe olyan elvetemült 5let, hogy megtapogassam egy egy racsing után :twisted: :twisted: Csak azért, mert mint már emlitettem gondoltam bepirositom öket(lefestem) és azon filozok,hogy jo-e rá egy akármilyen festék. Vmi trinát zománcfesték pl. vagy vmi spéci féknyereg-dob festék kellene rá? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Ha alaposan átfested őket, a festékréteg visszatartja a hőt, és jobban melegszik. Persze ez csak akkor számít, ha nagyon megdolgoztatod. Nekem főállóval (700 C-ig) van 2 rétegben átfújva. Alaposan csináltuk, szétszedtük, lemostuk Brigivel (Brigeciol :wink: ) meg minden, de egy év után átüt rajta a rozsda, és csinálhatod megint. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Gabi nem vagy eccerű! Ha mégis kell, akkor írj :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Ha alaposan átfested őket, a festékréteg visszatartja a hőt, és jobban melegszik. Persze ez csak akkor számít, ha nagyon megdolgoztatod. Nekem főállóval (700 C-ig) van 2 rétegben átfújva. Alaposan csináltuk, szétszedtük, lemostuk Brigivel (Brigeciol :wink: ) meg minden, de egy év után átüt rajta a rozsda, és csinálhatod megint. :? hmmm... nem túl biztató... lehet hagyom a fenébe.. báár mondjuk 1év,nem kis idö... Jah..és emlékszel még mi volt az a höálló festék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Tök mindegy milyet veszel rá! A lényeg hogy hőálló legyen előtte jól csiszold meg.... Ha direkt fékdobra való festéket veszel az is elkezd leperegni 1 év után és az sokkal drágább.... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Aztec! SXP már intézi... :D Azért kösz! :D Féknyergeken lehetne húst sütni egyperces szlalompálya után, az bizti! :) Jó megoldás a szinterezés, az tartósabb a festésnél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 hmm...szal ha festem marad a höálló :twisted: Köszi a hozzászólásokat.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Féknyergeken lehetne húst sütni egyperces szlalompálya után, az bizti! :) Jó megoldás a szinterezés, az tartósabb a festésnél. :D :shock: szinterkupplung-szinterfékbetét-szinterféktárcsa :D Mi anno moci-vázakat homokfújattunk/szintereztettünk, tartós dolog 8) Azért kíváncsi lennék, hány fokig hőálló a műanyagszórt felület :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Már láttam több ilyen féknyerget is, tartósnak bizonyult eddig a szinterezés rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 opel16v! Én is ezt írtam...(tartósság) Csak arra voltam kíváncsi, amire még mindíg :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július13, 2004 Megoszt Elküldve Július13, 2004 Konkrét adatokkal nem tudok szolgálni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 ehh http://www.r2racing.nl/babes_totaal.php no komment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Lacee azért van 1-2 közte akit lehetne kommentálni :) 1-2 pedig elég szomorú kommentet kapna :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 ehh http://www.r2racing.nl/babes_totaal.php no komment... Mennyi dudda! Gondolom ezeket lakott területen belül is lehet nyomni! :wink: :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Csak a türelmi zónákban! :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Csak a türelmi zónákban! :) :D :D de akkor tövig :D :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Ha szereznék egy turbot az automhoz(c20XE) az milyen átalakításokkal lehetne feltenni? Nagy meló lenne -e? A turbón kivül mi kellene még hozzá(gyujtás...pl.stb)? Csak ötlet!ha szereznék egy jó turbót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Inkább NITRÓ! 8) +50lóerő Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Inkább NITRÓ! 8) +50lóerő És az mennyibe fáj! De akkor állandóan venni kell a nitró palackot , vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Szerintem a +50lóerős cuccos felrakható gondnélkül a c20xe-re. Palackot töltetni kell ami 5-6e Ft . 1 töltésből szerintem 30-40*gyorsulhatsz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Nem is meséltem még....! Mulhéten pénteken egy lámpánál pont egymás mellé sikerült állnom (elől)egy valami nagyvérü kawa-szakival! A mocin ketten ültek , hátul gondolom a csaja. Méregettük egymást -mármint egymás gépét. amikor a jobbról jövő autók már lassítottak(mi jövünk) gázfröcsökkel buzdított .Én is mutattam neki (hátul dormogott elöl a directszürő szuszugott)Kikapcsoltam az ETC! Rajt(zöld) elindultunk és mindketten füstölve araszoltunk pár métert (kb.5-8m)alig mikor felraktam 2-be még együtt voltunk éreztem, hogy nem lesz meg mert jött egy útszükület (2-sávból egy sáv) de azért még próbálkoztam az agreszív kettővel ,de-- Előttünk kb 50-70 méterre állt a YARD! Gondolom az indulástól látta na meg hallotta a müveletett. Bekapcsolta a jelzőfényt én egy agressiv fékezéssel jobbra vettem az irányt ami után (ismerve a környéket jól) kisutcákon elviharoztam a hugomékhoz, ami nem messze volt. A motoros fékezés helyett tovább húzta a gázt és amig a rendőr szrintem gondolkozott , hogy ki után menjen (én lettem volna az egyszerübb , a motoros után meg kellett volna fordulni a kis sávban)addigra szerintem a motoros is árkon-bokron is túl volt. Bocccs egy kicsit hosszura sikerült. A tanulság az , hogy meg tanulni jól startolni!!!!!(nekem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts