opel16v Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Scatman! Mivel az unióban nincs motorszám sem, csak a motorazonosító kód, azonos típusú mocinál nincs gond. Max ha teljesen tiszta akarsz maradni, szerzel rá adásvételi papírt (nem nehéz...). Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 szasztok nemtuggyátok hol lehet kapni fekete eloxált alurácsot a boombasticon kívűl??? csak mer ott már hetek óta nem kapok és így nemtom felrakni az új hűtőmaszkot :) Pl Crossline a rákos úton :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 Pl Crossline a rákos úton :idea: Nem tudom, hogy a Crossline-ban kapható-e alurács, mert erről nem kérdezősködtem náluk, de fel kell őket hívni és akkor kiderül. Én mindenekinek csak ajánlani tudom őket, teljesen normálisak, segítőkészek :wink: Igaz nem a legolcsóbbak :roll: Esetleg érdeklődhetnél a Frigate-nél is : info@frigate.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 most kivételes nem mondtál jót, mert én pl életem első alurácsát ott vettem naon régen 2 rugóért, amikor mindenhol 3,5-4 e körül volt. Azé' repect Pisti :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 ....most kivételes nem mondtál jót, mert én pl életem első alurácsát ott vettem naon régen 2 rugóért, amikor mindenhol 3,5-4 e körül volt.... Persze hogy olcsó volt, mert csak te vettél rózsaszín alurácsot, senki másnak nem kellett :twisted: Pár alkatrészt megkérdeztem tőlük és azok nem voltak a legolcsóbbak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 Persze hogy olcsó volt, mert csak te vettél rózsaszín alurácsot, senki másnak nem kellett :twisted: Pár alkatrészt megkérdeztem tőlük és azok nem voltak a legolcsóbbak. Miva veled? - nem vagy formádban :) humorherold nem tréfarépát reggelizett :shock: :?: :?: igazad van a rózsaszín a barbiferrariba kellett, de vettem egy sima feketét is 80x20cm-set nehogy ebbe is beleköss és az vót 2000 HUF. Áfával és kp fizettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 Scatman! Mivel az unióban nincs motorszám sem, csak a motorazonosító kód, azonos típusú mocinál nincs gond. Max ha teljesen tiszta akarsz maradni, szerzel rá adásvételi papírt (nem nehéz...). THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 ....humorherold nem tréfarépát reggelizett :shock: :?: :?:.... Ehhhh.....Örülök, hogy sikerült megtalálnod a w"w"w.nyolcvanasevekleggyengebbviccei.hu oldalt és ráadásul idézel is onnan :DBarbinak szürke kispókja van :wink: Ellenben igazán örvendetes, hogy a Momo-nak van végre magyar oldala : http://www.momocorse.hu :) ui: szerintem biztos lehet alurácsot kapni a Taposólemezgyár hivatalos boltjában is 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 :) :D :D :D http://www.momocorse.hu/verseny/cipok/pista.html :P :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 Böngésztem egész nap a neten és találtam egy halom alkatrészt és nem csak c20xe-hez hanem az összes "nagyvérühöz"! Ezek az alktrészek , komplett motorblokkok magánszemélyek által feladott hirdetések. Csak tel. számuk van meg , ugyhogy lefordítok egy kis szöveget és küldöm nekik a SMS! sajna nagyon picit tudok németül. Komplett moci -figyeljetek-250 EURO-tol van.De van darabonként is. Hoznék én komplett gsi-it is lábán alkatrésznek de a vagyonom nincs annyi. de az biztos , hogy megyek ha nem ebben a hónapban akkor a jövőhónap elején. Akinek kell valami -szóljon!Nem tudom, hogy hányan megyünk de ha lesz üres hely akkor SZÓLOK: Patrol-lal megyek (180 liter gázolaj nekem 15.000 HUF-ba van. Amúgy sajna nekem kell a blokk , mert 3 -tank üzemanyag elfogyasztása után újból megrepedt a hengerfej!Pedig nagyon óvatosan hajtottuk az asszonyal felváltva.A szaki szerint a hengerfej már nagyon beteg és nem először volt csinálva. Azt mondta , hogy adjam el a gépet!DEHOGY adom inkább megcsináltatom normálisan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 A szaki szerint a hengerfej már nagyon beteg és nem először volt csinálva. Azt mondta , hogy adjam el a gépet!DEHOGY adom inkább megcsináltatom normálisan. remek ember lehet :evil: :evil: :evil: az ilyen fakazű szemét patkány alja kontárnak száradjon le a keze és szarjon sünt persze bazze nem birja megcsinálni inkább eladatja veled, hogy szopjon vele más....szemét alja balkáni szőrőstalpu paraszt Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 remek ember lehet :evil: :evil: :evil: az ilyen fakazű szemét patkány alja kontárnak száradjon le a keze és szarjon sünt persze bazze nem birja megcsinálni inkább eladatja veled, hogy szopjon vele más....szemét alja balkáni szőrőstalpu földműves nohh ez szép volt... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 Újrarepedt a hengerfej? Szimplán hegesztették? B@szd őket pofán. Nekem Turcsányék annó megmondták, hogy azért 1,5szer olyan drága a hengerfejhegesztés ehhez a kocsihoz, mert bele kell húzni valami csövet, és azt belehegeszteni, nem pedig szimplán meghegeszteni... Az enyém 2003 XII. óta jó, ők csinálták... (kopkopkop) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 Redline! Ez szép szülés volt... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 FehérGSi! Ha esetleg szarér-hugyér (pár tíz juró) találtok, kellenének a köv. cuccok: GSi komplett olajhűtő (hűtő+csövek+adapter a szűrő alatt), 1.6-os Astrába féltengely komlett, mindkét oldali. De tényleg csak akkor, ha hozzátokvágják. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 skacok ujra itt! de OPEL nélkül! eladtam! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 skacok ujra itt! de OPEL nélkül! eladtam! 8) ejnye, nem szép dolog... de ugye veszel másikat... ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
autotuning96 Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 Sziasztok! Megérkezett az f astra hatsó lexus lámpa. +36-30-377-8848 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 skacok ujra itt! de OPEL nélkül! eladtam! 8) bameg de ezt nem mondtad volna tegnap telefonban :evil: s mi lesz helyette? nem is mi, hanem mikor? vmikor kinézhetnénk a jövő 7en a szomszédodhoz :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 bameg de ezt nem mondtad volna tegnap telefonban :evil: s mi lesz helyette? nem is mi, hanem mikor? vmikor kinézhetnénk a jövő 7en a szomszédodhoz :idea: bammeg azé nem mondtam,mert ma adtam el 1.18 millléééé! mi lessz helyeette?most lehidalsz!kis köbcentis dizel a válalkozásnak.céges vas.na meg egy lakás.De hogy hü maradjak igyexem valami kis opelre orientálodni!bármikor jo nekem a szomszéd,csak elötte egy nappal szolj hogy otthon legyen lehetöleg...hogy mikor az uj vas?hát remélem sürgösen,mert az asszony sportautojával járok.(suzuki SPOPRT) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 Sziasztok! Megérkezett az f astra hatsó lexus lámpa. +36-30-377-8848 :) az jo rusnya lehet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 Izlések és pofonok:) Bár nekem sem tetsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július9, 2004 Megoszt Elküldve Július9, 2004 Fehérgsi! Ha hozol egy kocsit, engem érdekelnének az első ülések! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 A magazin oldalra felkerült 1-2db műszakiadat táblázat. Ha valami nem stim rajta írjatok meg. Köszi.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Béla! Nem hiszem hogy nem találsz ülést.... :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts