opel16v Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Most single voltam lent. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Most single voltam lent. :oops: Pedig nem is voltunk ott, nem kellett volna rejtegetni őket :roll: Legközelebb felkészülten érkezz az ilyen jellegű eseményekre :) Tudod: sál, sapka :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Erről egy Hofi szám jut eszembe: "-Nézd, már megint nincs rajta sapka!" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Erről egy Hofi szám jut eszembe: "-Nézd, már megint nincs rajta sapka!":lol: Nem ismered a viccet ? Pistikéhez odaszol a mamája : - Hát te meg hová indulsz ? - Megyek cseresznyét szedni - mondja Pistike. - De Pistike hiszen tél van !!!! - Jóóóóóól van tuuuuuuudommmmmm sál, sapka. :) :) :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 De ismertem, csak a kultúrához több értéket ad a Hofi verzió. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 Üdv. Tegnap vettem directszürőt és mosó szetett. Már felraktam , de még nem az igazi. Keresek már reggel óta olyan képeket, hogy miként van megcsinálva a leválasztás a motortértőr , hogy ne kapjon meleg levegőt de nem találom. :oops: Valaki mutatna nekem egy párat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 http://totalcar.index.hu/images/tuning/leg...legszuro_07.jpg http://www.gsi.hu/mycar/astraarpi/imagepag...es/image10.html http://www.kempower.be/images/E46airfilter...irfilterbox.jpg És vlhol a Gabi oldalán is van egy tuti megoldás csak ugy eldugta ez az őrült h sose találok semmit az oldalán :wink: amugy www.opel16v.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 Ezek közül csak a Gabié van leválasztva! Azt hiszem az volt a kérdés.... :wink: De a képet én ssem tudom hova rejtette, mert én is csak élőben láttam... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 Hirtelen most csak ezt találtam, de a németek nagyon profik ebben a témában, sok jó megoldást láttam a neten... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 jah szal külön cellára gondolt....akkor télleg a Gabi oldalán kell kutatni...én már láttam képet is rola szal fenn kell h legyen vlhol!de kérdeztem is anno h h készült és asszem trükkös melo vlki külön csinálta neki...szal nem oan 1xü mint hinnénk...maj megaszondja ö a konkrétat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 Igen engem a leválasztás érdkelt volna.De már van elképzelésem és a héten megvalósul 8) Még egy kérdésem lenne a szürővel kapcsolatban. Nekem már volt fennt egy kisebb darabb és annak sokkal jobb volt szívó hangja , mint ennek a nagyobb darabnak. :) A mosó szetben volt az olajozó flakon és a (tuning üzlet eladója szerint) csak állandó olajfilm réteg kell , hogy legyen rajta.Mert akkor müxik helyesen. Én tettem is rá !Lehet , hogy sokat raktam rá? :idea: Milyen időközönként kell befújni olajjal? :?: Azt tudom, hogy 4-5000 km mosni kell. Ja :idea: A hátsó gyári dobom meg lett buherálva és egy szép krómozot vég lett rá hegesztve.De még fennt van a középdob meg a kati. A hanga mélyebb lett de még nem az igazi :roll: a középdob kivételével jobb lehet majd a hangja :?: számithatok valami pozitiv változásra :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 Milyen időközönként kell befújni olajjal? :?: Azt tudom, hogy 4-5000 km mosni kell. A hanga mélyebb lett de még nem az igazi :roll: a középdob kivételével jobb lehet majd a hangja :?: számithatok valami pozitiv változásra :?: Azután kell olajozni miután megmostad. Mindegy hogy mit veszel ki a kipufrendszerből, a hang nőni fog. Az hogy jobb/szebb/neked tetsző lesz-e a hang azt majd leginkább csak utána tudod meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 Azután kell olajozni miután megmostad. Igy van, addig kell fújni, amíg egyenletes szép kék nem lesz. A felesleges anyagot leviszi a "szél". Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július7, 2004 Megoszt Elküldve Július7, 2004 Agressor! Nem bizti hogy kék van neki. :) FehérGSi! A leválasztást egy okos fémdobozzal oldottuk meg, amit úgy csinált egy lakatossrác. Ez felfele nyitott, oldalról hátulról megy bele a cső, amire a direktszűrőt lehet rakni, kint pedig a szívócső csatlakozik hozzá. Felül a motortető meg van nyitva, onnan kapja az egész a kinti levegőt. Kép most asszem nincs róla, de majd keresek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Tegnap sikerült szereznem (véletlenül) egy Fastra gyári (majdem uj) könyöklőt. Már rég vágytam egy ilyenre csak sajnáltam érte adni 15.000 HUF-ot. Nagyon sirály átkeféltem , megmostam és már tegnap élveztem a karosfotel kényelmét. Igen nekem nem kék hanem piros szürőm van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Tegnap sikerült szereznem (véletlenül) egy Fastra gyári (majdem uj) könyöklőt. Már rég vágytam egy ilyenre csak sajnáltam érte adni 15.000 HUF-ot. Nagyon sirály átkeféltem , megmostam és már tegnap élveztem a karosfotel kényelmét. Igen nekem nem kék hanem piros szürőm van. most mondta nekem egy srác, hogy vhol a 6ár úton lehet igen kedvezményes áron szerezni ilyen könyöklőket, amint jön szabadság elkezdem gépet építeni s asszem beújítok én is 1et :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 szasztok nemtuggyátok hol lehet kapni fekete eloxált alurácsot a boombasticon kívűl??? csak mer ott már hetek óta nem kapok és így nemtom felrakni az új hűtőmaszkot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Srácok megtudjátok nekem adni az összes német vagy osztrák autobontó cimeit?Vagy honlapját.Ahol lehet kersgélni a gsi-hez cuccot. Kéne egy komlett C20Xe moci.Kéne egy pár netes cim is. Milyen feltételekkel lehet behozni motort Köszi előre is Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Nem kell semmit sem intézni, áthozod, oszt'kész. Únió... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Minek akasz behozni mocit? Alkatrésznek kell vagy komolyabb terveid vannak vele???? Ha alkatrésznek hoznád nekem is lenne pár dolog ami kéne! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Nem kell semmit sem intézni, áthozod, oszt'kész. Únió... :) :idea: Ezt hogy érted? :shock: Régen tök macera volt (számla, papírok, itthoni bontó megadása, stb.) Tudsz róla bővebben mondani vmit? Én is szeretnék (igaz nem most azonnal) egy másik motort... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Bazeg, egy hete nem ültem a kocsimban.... Kezd hiányozni, ezért teszek ide egy képet a hasznaltauto.hu-ról, ha esetleg olvassa a fórumot, nagyon tetszik a kocsi, k jó a fotón! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 korekt sárkány Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 Lacee, ezt jól megírtuk két perc különbséggel :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július8, 2004 Megoszt Elküldve Július8, 2004 :) nem én csak reagáltam hozzászolásodra!!! csak láttam nem sikerült beszurás ezér én beszurtam jol :D de 2x nem kell ezé én most azt kihuzom :D hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts