mélykék76 Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Amúgy USSR gyártmány a cucc, de jól néz ki. Orosz ? Jól megnézted az alkatrészeket Anti, biztos nem egy őrnaszádot, vagy egy rohamlöveget vettél ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Lehet hogy egy harckocsi alvázat sóztak Atommanóra... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Lehet hogy egy harckocsi alvázat sóztak Atommanóra... :) :) Mint a régi viccben, amikor Szergej szép csendben lopja haza az alkatrészeket a hűtőgépgyárból és panaszkodik Olegnek a szomszédjának, hogy bármit csinál, a részegységekből mindig egy tank áll össze :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Látom Te is művelt vagy. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Köszi Viktor! Hát nem gondoltam hogy egyébként többe kerül.... :oops: És honnan tudtad hogy én vagyok??? akinek az árat kalkuláljátok???? Az orosz az biztos strapa anyag.... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Kialakult a végleges kezelői felülete a múltkor említett „fedélzeti komputernek”. Tehát az általam elkészítendő eszköz a következőket fogja tudni: - km/h illetve rpm kijelzés folyamatosan - dátum és összes megtett km kijelzés - 0-100km/h gyorsulás (automatikus rajt) és addigi legjobb gyorsulás kijelzés - aktuális időpontig elért maximális sebesség és fordulatszám kijelzés - stopper funkció: eltelt idő, megtett km, átlagsebesség kijelzés - rádió adat kijelzés A kijelzés a középkonzolon található TID 8 digites alfanumerikus kijelzőjén történik. Az alapcsomag tartalmazza a komputert, a két kezelőgombot vezetékkel, az rpm jelkábelt, valmint a TID összekötő kábelt. Opcionálisan lehet hozzá kérni váltásjelző LED-sort, mely tartalmaz 3 db nagyfényerejű piros LED-et vezetékkel (mindhárom LED külön fordulatszámra programozható). Jövőbeni opcióként szerepelni fog egy soros interfész egy memóriastick-el, mely képes logolni az útközben mért adatokat. Ezt a memóriasticket utána a számítógép soros portjára rádugva otthon elemezhetőek az adatok (fordulatszám és sebesség, negyed mp-ként logolva). A komputer beépítése egyszerű: A TID modul csatlakozóját levéve közbe kell csatlakoztatni, majd az rpm kábelt a műszerfal vezetékkötegében a megfelelő kábelre csatlakoztatni, és végül a kezelőgombokat elhelyezni valahol a műszerfalon (részletes beépítési leírás lesz mellékelve, otthon különösebb szerszámok nélkül 1 óra alatt beépíthető). Ez az eszköz egyenlőre csak a 3 részes TID modulon fog működni (idő/dátum/hőmérséklet). Az alapcsomag ára várhatóan 12000 HUF lesz. Az első széria augusztus végére várható. Akit érdekel ez az eszköz, kérem jelezze, hogy fel tudjam mérni az első széria volumenét. Köszönöm! opel16v@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 VÁLTOZÁSOK!!! Július 17 - OPEL VETERÁN MÁRKATALÁLKOZÓ, Mátészalka *Augusztus 06-08 - BLITZ-HITS Augusztus 29 Opel Sportautó találkozó (Calibra, Manta, GSI, szervező: Zorro) Szeptember 11-12 MOTE családi nap, és ügyességi verseny, Fót December 4 Évzáró buli, Télapó itt van (csak klubtagoknak) Kisebb programok (helyi mini talik) persze még szinesíteni fogjak az évet. Időpont és egyéb változtatást jogát fenntartjuk. *A Magyar Opel Manta Club Nemzetközi Opel találkozója sajnálatos módon egybe esik BLITZ HITS bulival. A MOTE vezetősége a Blitzet részesíti előnyben, 2004-ben. Természetesen a Nemzetközi Opel Találkozó programjai is biztos nagyon érdekesek, ezért ezt a találkozót fakultatív programként ajánlom mindenki figyelmébe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 ....Akit érdekel ez az eszköz, kérem jelezze, hogy fel tudjam mérni az első széria volumenét.... BC-hez is lesz ? :) Amúgy Kecskeméten mi volt ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Gabi! Ez azt jelenti hogy nekem ez még nem jó??? Olyat mikor csinálsz??? Nagyon kéne!!!! Hát hogy mérjek így gyorsulást???? :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 [BC-hez is lesz ? :) nem :twisted: burzsujok lessék a puccos kijelzőjüket :twisted: :twisted: :twisted: Gabi! Asszem mások kérdését is tolmácsolom: Te mennyiért vállasz beépítést? :) Gondolom többen is vagyunk ilyen fakezűek :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Redline! Majd megdumáljuk a beépítést, először legyen kész az eszköz... :) Board-osoknak azt üzenem, hogy amennyiben lesz a kezemben pár hétig egy működő board, akkor talán arra is meglesz ugyanez az eszköz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Ha jól értem most kunyizol!!! :wink: Kocsit ne adjak hozzá???? :roll: :) :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Engem feltétlen érdekel. Csak két kérdésem van. 1: Ugye a fordulatszámkijelzésnek nincs nagy késleltetése? (Azaz nem fognak ugrálni a számok hanem egyenletesen haladnak) 2: a komputer mekkora helyet foglal? Fel kell rögzíteni vagy olyan kicsi hogy elég ha a kábelen lóg? Majd írok mail-t is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Atommanó! Nem kunyizom... Ha kő' a komputer, adsz board-ot kőcsön'. :) T.sz.! Kicsi a komputer, egy gyufásdoboz méretű műanyag dobozban lesz elhelyezve. Felrögzítés sima kötözővel elég. Fordszám negyedmp-ként frissül, szerintem pont kellemes a folytonosság (az autómban már működik, megtekinthető). A felbontása nem túl nagy, több tíz fordulatonként mér (nem fix lépcsők vannak). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 az autómban már működik, megtekinthető Mikor, hol? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Mondjuk holnap a Lurdy talin. :) Vagy szinte bármelyik talin ottvagyok. Sajna máshova nem járok már kocsival, nem utcára való... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Holnap sűrű napom lesz, de ha minden igaz akkor el tudok menni. Mikortól vagy ott biztosan? (és meddig) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Elméletileg 7től vagyok, de mivel Budaörsről ebben az időpontban néha elég magic bejutni, a biztos az, hogy fél8ra már tuti ott vagyok. Aztán 9 után megyünk be mozizni, utána 11 körül még bizti kint leszünk egy kicsit páran. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Aztán meg megyünk raccsingolni a Gabival...... :) :) Most legalább autóval lesz... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Nekem semmi racsing... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 ....Nem kunyizom... Ha kő' a komputer, adsz board-ot kőcsön'....:)Nahhh szép kis üzletember vagy :) Pont a - jellemzően -GSI gazdikat hagynád ki a buliból ? 8) Sonique-nak mintha lenne egy tarcsiban :roll: ....több tíz fordulatonként mér (nem fix lépcsők vannak).... Túúúúúúúúúúúúl meleg van ahhoz, hogy ilyesmiket írjál :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 "Túúúúúúúúúúúúl meleg van ahhoz, hogy ilyesmiket írjál " Hol vagy, a városi gőzfürdőben? :) Nem hagyom Én ki a GSi-seket, csak olyan komputerre még nincs kifejlesztve a kiiratási protokoll, és azt csak akkor lehet ha ott van Nálam és próbálkozom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 ....Hol vagy, a városi gőzfürdőben? :).... Aha persze beugrottam, mert otthon maradt a pufikabátom, meg a kesztyűm, ezért nagyon fáztam :) Naaaaaaaaaaaa mi vóóóóóóóót Kecskeméten ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 Kecskemét: Gyors pálya volt, nagyon élveztem, viszont itt már meg tudtak jobban fogni az erősebb autókkal. Elég jó időt tudtam menni, bár még ezzel is pont lecsúsztam a dobogóról, 4. lettem. Viszont jóval közelebb kerültem a Hondás pároshoz, mint az előző versenyen, ami elég nagy szám Nekem. :) Belső videók majd később lesznek, mert a kecskeméti tévé elkérte a kazit, valami ótósműsorba akarják bevágni. :) Jó meleg volt, az olajat teljesen elforraltam, cserélni kell. :? Még Én is kaptam egy kisebb napszúrást, csak kóvályogtam a nap végén, mint gólyafos a levegőben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július6, 2004 Megoszt Elküldve Július6, 2004 ....Még Én is kaptam egy kisebb napszúrást, csak kóvályogtam a nap végén, mint gólyafos a levegőben... :).... Egyik kedves barátnédat miért nem kérted meg, hogy tartson veled és egy napernyővel a kezébe biztosítson számondra némi árnyékot ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts