Lacee Elküldve Július4, 2004 Megoszt Elküldve Július4, 2004 hi keresek x14nz-mhez hátsó gyári dobot !használt is érdekel csak jo állapotban legyen!!!(koksz ,rozsda mentes...) ezzel egyetemben a "kipufogo" rendszerem is eladó...egyben ...vagy csak végeket is lehet vinni...vagy csak a dobot...bármi.....pü- ben lebeszéljük..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július4, 2004 Megoszt Elküldve Július4, 2004 Mi van Lacee, mi ez a visszafejlesztés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Július4, 2004 Megoszt Elküldve Július4, 2004 Az SXP féle elektromos tetőablak bekerült a kocsimba, és jól szuperál :) (kopkopkop). Egy astra borítást viszont télleg kéne venni, mert kissé elsárgult a vectráé... Habár nem tudom, hogy egy 93-as autónál mennyivel lehet idősebb egy vectra... 90-ben kezdték gyártani, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július4, 2004 Megoszt Elküldve Július4, 2004 Az SXP féle elektromos tetőablak bekerült a kocsimba, és jól szuperál :) (kopkopkop). Egy astra borítást viszont télleg kéne venni, mert kissé elsárgult a vectráé... Habár nem tudom, hogy egy 93-as autónál mennyivel lehet idősebb egy vectra... 90-ben kezdték gyártani, nem? menj be egy opel kereskedésbe szerintem vagy orientimpex vagy muller auto .. én ide szoktam jarni és ezt kérd Katalogus szam: 01 93 274 Gm: 90 439 359 kat szam alapjan persze és pár nap alatt megérkezik és 3e ft körül lessz valahol szal enm nagy tétel én is megrendeltem bár az enyémnek jobb a szine mint a tied de inkabb astrá-é legyen benn mert az jobban passzol egyébként kar hogy a haverom kocsijába nme néztél bele abban astra boritas volt .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Július4, 2004 Megoszt Elküldve Július4, 2004 hosszu sztori Gabi....a lényeg h az én döntésem.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Július4, 2004 Megoszt Elküldve Július4, 2004 hi keresek x14nz-mhez hátsó gyári dobot !használt is érdekel csak jo állapotban legyen!!!(koksz ,rozsda mentes...) ezzel egyetemben a "kipufogo" rendszerem is eladó...egyben ...vagy csak végeket is lehet vinni...vagy csak a dobot...bármi.....pü- ben lebeszéljük..... Nekem még megvan a komplett gyári rendszer. A hátsó dob egyszer volt cserélve, tehát most olyan 20-25ekm lehet benne. Állapotát majd holnap megvizslatom ha érdekel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Üdv. Van egy kis problémám! :twisted: 1.5hete kezdte a vasam a jelenséget. ha 4 ből visszateszem lasítással 3-ba akkor leáll a rendszer, leáll a motor . Alapjárati probléma nincs.Huzatáskor sem lép fel szaggatás. Akkor mi lehet? Még egy kérdés! A kiegyenlítő tartályon lévő oktánszám állítónak hogyan kell állnia 95 vagy 98-as benzinnél?A vagy B? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 FehérGSi! Elég sok problem lehet... Levegőszűrő, légtömegmérő, falslevegő, stbstb... 98=B Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 FehérGSi! Elég sok problem lehet... Levegőszűrő, légtömegmérő, falslevegő, stbstb... 98=B Levegőszürő kilőve mert azt most cseréltem! A többit meg nem tudom. :shock: A héten akkor beiktatok egy diagnosztikat! Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Valaki tud segíteni nekem , hogyan kell kiolvasni házilag a hibakódot? Tegnap letöltöttem , hogy kell de az, hogy összekötöm az A meg B-ét az nekem vagyis nálam nem érvényes. Na most a csatlakozó a ABs vezérlő mellett van ügyebár , de ott van egy halom pöcök :oops: és ott leragadtam. Nekem ugye Motortronic 2.5 -söm van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Hali ! Észrevettem egy kis hibát a weboldalban :wink: Tuning-->Autóhifi--> "Te látod értelmét a vagyot érő autóhifiknek?" a vagyont helyett vagyot lett írva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 A diagnosztikai csatin kell A-B-t összekötni. Ez egy 10 pólusú csati a biztosítéktábla mellett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Észrevettem egy kis hibát a weboldalban :wink: Tuning-->Autóhifi--> "Te látod értelmét a vagyot érő autóhifiknek?" a vagyont helyett vagyot lett írva :) a megfelelő topikban jelezd légyszives köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Megtaláltam a biztositák táblán a diagnostic feliratu dugajt! De abban melyk lenne az A vagy B? Nincs ráirva semmi! Aa biztositék táblán a bal oldalon a legszélső ugye?A diagnostic. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Azt hiszem a belső oldalon a felső kettő, de ne bízz az emlékeimben... :) Neten sok helyen fent van, keress rá! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Ki kérdezte, hogy a hengerfej csavarokat mennyire kell meghúzni? :roll: 1.4 - 1.6 -ig : 25 Nm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Kartervédőt sikelrült szerválni 2 hét múlva hozzák, 18.000 huf felszerelve, 2.5 ös acélból!!! :wink: Utcai célra szerintem tökéletesen megfelel!!! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Széria vagy egyedi megoldás? Majd kíváncsi vagyok rá! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Széria!!! :) :) :oops: :) :o Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 ....ha valaki azt mondja hogy tényleg kell neki is.. és találok bontoban akkor elhozom de ha tényleg kell és a olyan 10e +/- egykétezer forintot rá tud szánni bontotol függ az ára.... Hétvégi talin meséltem Hernád Tominak arról, hogy milyen átalakítás ejtettél meg. Felkeltette az érdeklődését a téma és ő is szeretne ilyet, a kocsijába :) Tehát ha bontóban jársz, és lelsz ilyen készséget, akkor megkérlek, hogy hozd el. Köszi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Én már megelőztelek! Írtam Sonique-nak, hogy keresse meg a Tomit! Bi-bi-BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ! :) :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Atom vazze, megint nem azt csinálod amit mondok, de szerencséd van, hogy ott voltam, amikor az árat számolták :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Amúgy USSR gyártmány a cucc, de jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 Én már megelőztelek! Írtam Sonique-nak, hogy keresse meg a Tomit! Bi-bi-BÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ! :) :) :) Üdv.: Atommanó én pedig már fel is hívtam ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július5, 2004 Megoszt Elküldve Július5, 2004 én pedig már fel is hívtam ! Köffiii :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts