mélykék76 Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 ....és fk-nál lehet kapni :idea:.... Ühüm. Ha kell valakinek, akkor elmész érte ? Itt a címük : FK Automotive GmbH Kuchengrund 10 D-71522 Backnang Van hazai forgalmazójuk is mellesleg: http://www.bk-sportsline.hu/index2.php :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Ühüm. Ha kell valakinek, akkor elmész érte ? majd Te öcsisajt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
autotuning96 Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 az kf-nál 199 Euro (nem vagyok 100%-ig biztos benne) +20-25 euro postakoltseg. (ha egyáltalán kikuldik) 250 Ft-al szorozva majdnem 55e Ft és akkor még nem is számoltuk azt, hogy ha külföldre utalsz pénzt akkor az 5-8e Ft. :) A lurdyban a boombasstiknal is lehet kapni. ott voltam egyszer de... mind1. mindenki oda tud meni es meg tudja kerdezni az arakat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 He-he. Ilyenkor már nem vagy olyan készséges mi ? :) Teeeeee Mr. Hátramenetbegyorsulok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 "Teeeeee Mr. Hátramenetbegyorsulok" :) :) :) :o Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Elvileg tudok. kb. 70.000 Ft (króm) Pont tegnap érdeklődött nálam - korábban említettem neki, hogy van ilyen lehetőség, az autó csinosítására - Future kollega ilyen készség iránt. Szerintem biztos meg fog keresni, ha szimpatikusnak találja az árakat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Hát egy nullával kevesebb enne az szimpatikus lenne! :wink: :) :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
autotuning96 Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 redben. email kiadható :o mas cuccok is vannak. Nem biztos hogy mindent én tudok a legjobb áron de azon vagyok :) Az üzletek horror áraitól kivagyok. Szóval (spoilerek, ültető rugók vagy akár szettek, aluantennák, szőnyegek, neonok stb... (a nagy alsó neont nem ajánlom 100%ig mert eltörhet mire ideer es azt nem szivesen vállalnám be. Van ledes is de az meg drága. :) es minden egyebet megpróbálok beszerezni olcsobban mint az üzletek. Max nem megy. :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 "Teeeeee Mr. Hátramenetbegyorsulok" :) :) :) :o Üdv.: Atommanó Te csak ne örülj, amíg szériák a dzsi esz ájok addig a visszpillben látlak 6:2 arányban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
autotuning96 Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 70.000 - 0 = 70.000 (0-val kevesebb) Igy jobb? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Ahelyett hogy balletozva hányod itt nekem a rizsát, gyere inkább holnap a Patyi Lacihoz, 10-re és akkor megtudjuk az okosságokat....:eek: Találkozunk előtte vagy ott??? :roll: Ezt a tükör sztoridt meg addig ne erőltesd, amig csak sörözgetni jársz ki, hogy nehogy máshogy alakuljon az erdmény!!!! :) :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 10re nem tudok menni, mert engem nem a feleségem tart el, hanem melózom :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 balletozva hányod itt nekem a rizsát Ez melyik filmben volt? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Kabbe! :) Hát ezen elvitatkozhatnánk egy darabig hogy ki mennyit melózik!!!! Holnap a feleségem sem melózik! Bár a lényeg hogy legyen lé.... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Ez melyik filmben volt? :) :) TAXI!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 TAXI!!!! rossz volt a szinkron: okádod az epét..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 rossz volt a szinkron: okádod az epét..... :) Nem mindegy, hogy mit csinálsz ? :o Az is elég épületes látvány lenne, ha balettozni látnánk, a körítés már nem számít :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Ha már körítés én a rizsára szavazok.... :wink: :) :) ÜDv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 A közös hányás meg úgyis erősíti a barátságot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Gabi akkor majd télen várlak egy kis hóhányásra...... :) :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 A havat nem szeretem, de a villányi boroktól nagyon jól szokott menni ez a tevékenység... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 No kész is van az Elektromos napfénytető a GSI -be Akit érdekel itt a kép 1 motor van meg nalam ha kell valakinek és azon gondolkodom hogy ezt a lampat rakjam e bele vagy maradjon a régi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 No kész is van az Elektromos napfénytető a GSI -be Akit érdekel itt a kép 1 motor van meg nalam ha kell valakinek és azon gondolkodom hogy ezt a lampat rakjam e bele vagy maradjon a régi :) Szerintem a régi lámpa jobban mutatna benne!!! 1ébként ha megvan a motor, mennyire gázos hozzá ilyen műanyag borítást hozzá szerezni????(és persze mennyiért??) Mert lehet hogy engem érdekelne a motor ami megmaradt neked! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Szerintem a régi lámpa jobban mutatna benne!!! 1ébként ha megvan a motor, mennyire gázos hozzá ilyen műanyag borítást hozzá szerezni????(és persze mennyiért??) Mert lehet hogy engem érdekelne a motor ami megmaradt neked! :) motor már nincs meg IQBÉLA lecsapott rá :) a müanyagot a motorral 1üt vettem .. egyébként astrába valot megrendeltem mar mert az jobban mutat benne olyan 3 ezer forint lessz gyári GM rendelés Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 motor már nincs meg IQBÉLA lecsapott rá :):) :) :o a müanyagot a motorral 1üt vettem .. egyébként astrába valot megrendeltem mar mert az jobban mutat benne olyan 3 ezer forint lessz gyári GM rendelés Mármint a gyári GM műanyag boritás??? :?: 1ébként mennyire nehéz bontóba ilyen motort találni a napfénytetőhöz??? És ezt kifejezetten úgy kell keresni hogy astra napfénytető motor??? Vagy van külön GSI-re??? :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts