mélykék76 Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Tényleg..féktárcsa felszabályzás kb. mi pénz? érdemes? De ha elfogyott a tárcsád és akkora vállai vannak, mint Schwarzenegger-nek, akkor ott mit lehet lehet még felszabályozni ? :roll: Ha hátul dobféked lenne és azzal kapcsolatban kérdeznéd, akkor arra azt mondanám, hogy véleményem szerint belefér. A mi kocsinkon is felszab+új réteg betétet paszíroztak rá, és nincs vele semmi problematic. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 A mi kocsinkon is felszab+új réteg betétet paszíroztak rá, és nincs vele semmi problematic. Óccsójános! :) Mellesleg a hűtött tárcsát nem illik szabályozni, mer utána könnyen törhet, hiszen a falvastagság lényegében nulla marad. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Hélóóóóóóóóóó ! A betét és tárcsa cseréjéről volt szó :) Jóóóó van na, nem lehet félreérteni a dolgokat????......de amúgy a betét és tárcsa cserét is meglehet házilag oldani.... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Óccsójános! :) Jó. Leközelebb majd TE kifizeted a betétek és az új dobok árát okés ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Tényleg ne szabályoztasd a tárcsát! VESZÉLYES lesz utána... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Tényleg ne szabályoztasd a tárcsát! VESZÉLYES lesz utána... Ezt csak alátámasztani tudom....egyik haver is elvitte fölszabályoztatni és utána szimplán felrobbant a tárcsa használat közben..... :evil: :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Kösz a tippeket!! Asszem marad az uj tárcsa...asszem ez a honap is koplalós lesz :evil: :twisted: Amúgy a féktárcsa betét cserét is gondoltam házilag..egyik márkatársunknak sikerül :roll: 8) No persze nem egyedül fognék neki, hanem vmi szakavatottabb emberke segitségével gondoltam... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Csak a megfelelő imbuszkulcs kell a nyereghez. Meglepetést pedig csak a tárcsát rögzítő kis metrikus csavar tud okozni, Nálam eddig mindig úgy kellett kifúrni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Csak a megfelelő imbuszkulcs kell a nyereghez. Meglepetést pedig csak a tárcsát rögzítő kis metrikus csavar tud okozni, Nálam eddig mindig úgy kellett kifúrni. Imbuszkulcs és rengeteg csavarlazító spray!!! :) 1ébként az én tárcsatartó csavarkám is beleszakadt.....de mind1, a kerékcsavarok úgyis odafogják a tárcsát!! Nem nagy veszteség! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 jah..a nyerget láttam hogy szedik le,amikor a lengöket cserélték...asszem spórólok a szervizen.. ha összekön.. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 "rengeteg csavarlazító spray!!! " Ááá, csak ki kell bérelni egy súlyemelő-bajnokot, vagy egy jól megtermett securitit. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Ááá, csak ki kell bérelni egy súlyemelő-bajnokot, vagy egy jól megtermett securitit. :) Ja, és akkor tutira beleszakad az összes csavar!!!!! :shock: :) 1ébként szerintem van egy Joker az egész szereléshez!!!! Imbuszkulcshoz hosszabításnak használd a gyári kerékkulcsot.....az mindenre jóóó!!!! :) :o 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Az az imbuszcsavar jófajta, nyugodtan meg lehet cibálni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 "Eddig összesen 16000 hozzászólás íródott" :) :) :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
autotuning96 Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Sziasztiok! Erdekel valakit hatsó designe lámpa? 40.000 Ft/pár Új, bobozban! Hatalmasat dob! Nem tudom, h hogyan kell a kepet csatolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 És ebből 859 poén.... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Írd be egyszerűen az elérhetőségét ha fenn van neten... Egyébként: [img.........img] Asszem... :oops: Milyen tipusú??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
autotuning96 Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 F Astrahoz, Lexus stilusú, króm. Brutál! a nickem @freemail-ra ha irsz küldök képet. :) ez az Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Sziasztiok! Erdekel valakit hatsó designe lámpa? 40.000 Ft/pár Új, bobozban! Hatalmasat dob! Nem tudom, h hogyan kell a kepet csatolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
autotuning96 Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
autotuning96 Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 majd csinálok jobb élesebb képet ha kell. ezeket a neten talaltam. De végülis erről van szó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 a fekete hátterű az az amit anno mondtam,h q jól néz ki és fk-nál lehet kapni :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Fekete foncsoros lesz inkább érdekesebb pár opel gazdi számára. Csak kiváncsiságból kérdezém : ilyet nem tudsz szerezni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
autotuning96 Elküldve Június30, 2004 Megoszt Elküldve Június30, 2004 Elvileg tudok. kb. 70.000 Ft (króm) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts