Atommanó Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Bocs FŐNÖK!!!! (Remélem ez még idefér az egyéb csevegés topicba!) :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Sonique hol szereztél be ilyen motor s mennyiért s hova építetted be és tsai? Ha gondolod pmbe vagy itt fejtsd ki plz előre is big thx :wink: 8ezer volt dunaharasztiban egy bontoban igen 1xrű beszerelni le bontod a régit és ez siman fölmegy a helyére a müanyagot értelem szerüen cserélni kell .. ami a vectrában volt .. is belemegy de ronda igy megrendeletem az astrába valot vagy 3e ért szal kb ennyi ... csak találni kell motort .... ahonnan én hoztam ott most nincs több Holnap megyek egy masik bontoba ott van szinten ilyen motor ... 10e ft ért ha kell valakinek szoljan ha a kess nek nem kell :) egyébként én innen lestem az 5letet Kess nezd meg ... http://www.astraturbo.com/how2/sr.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 szegasztok fanatikus sorstársaim!-) Rég nem jártam erre...kézzejétek mi történt velem!-)nem adták meg nekem a jobb kezet,és végigszántották a kocsim oldalát,sárvédötöl-sárvédöig! 8) pofám leszakad!most vetethetem fel cserére az egész oldalát!-)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 És mi ez a nagy mosolygás? Nem sírni kellene? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 És mi ez a nagy mosolygás? Nem sírni kellene? :) oooo bocsánat!mellényultam! :twisted: -) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 oooo bocsánat!mellényultam! :twisted: -) micsináltá megint Te homár :shock: :?: :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 micsináltá megint Te homár :shock: :?: :?: :?: Én semmit!nem adták meg a jobb kezet!-))és éppen azon az oldalt ami ronda volt! vannak még csodák!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 de ezt nem a bal oldalára tervezted :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 de ezt nem a bal oldalára tervezted :roll: :?: de igen!ott találták el!mondom a szitut.-)):jöttem fentröl 40km/h tempoval,és nekem balrol jött egy öreg mazda 323,és át akart elöttem menni.mikor meglátott ráfékezett,én amennyire tudtam elhuztam a kormányt.de késö volt!...-)és végigszántotta a jobb elsö sarka a kocsim egész oldalát!-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 mindig is tudtam,h szarul vezecc :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 aztec Atommanó nektek akkor kell motor a napfénytetöbe ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 aztec Atommanó nektek akkor kell motor a napfénytetöbe ?? nekem nem ártana, miért is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 aztec Atommanónektek akkor kell motor a napfénytetöbe ?? Napelem nincs esetleg ? :) Amúgy miért olyan fontos az elektromos mozgatású tető ? Aztán nehogy a macsekok fejét nyírjátok le vele :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Napelem nincs esetleg ? :) Amúgy miért olyan fontos az elektromos mozgatású tető ? Aztán nehogy a macsekok fejét nyírjátok le vele :roll: me hülyén nézz ki, mikor tekergetem és közebn vezetek azé' :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 me hülyén nézz ki, mikor tekergetem és közebn vezetek azé' :roll: Hát amilyen tempóban közlekedsz lehetséges, hogy akik haladni látnak azt hihetik : kurblival hajtod az autót, azért vánszorog ennyire :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 nekem nem ártana, miért is? holnap elhozok akkor még 1 et a masik bontobol .. 10 pénz lessz gombal boritassal . csak be kell rakni a tekergető helyére Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 mélykék :) :) Skacok! Csinálta már vki meg azt, h a féknyergeket lefestette vmilyen szinüre? Én személy szerint pircsire szeretném... Csak azon filozok, elnézegetvén öket, hogy igencsak meg kellene dolgozni öket festés elött..vagy neeem? szal ha valaki már csinált ilyet, megosztaná velem az "élményeit"? csak mert lassan asszem itt a fékbetét,meg valszeg tárcsa csere ideje... Tényleg..féktárcsa felszabályzás kb. mi pénz? érdemes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Hát amilyen tempóban közlekedsz lehetséges, hogy akik haladni látnak azt hihetik : kurblival hajtod az autót, azért vánszorog ennyire :) bwahahahah :twisted: :twisted: :twisted: aztec megvagy :twisted: :twisted: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 wow!! elsöre meg nem mondtam volna h ez milyen ótó!! http://keptar.fix.tv/displayimage.php?albu...pby&cat=0&pos=4 manta néni, hool vagy? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Csinálta már vki meg azt, h a féknyergeket lefestette vmilyen szinüre? Én személy szerint pircsire szeretném... Csak azon filozok, elnézegetvén öket, hogy igencsak meg kellene dolgozni öket festés elött..vagy neeem? Ja, mielött nekiállnál festegetni őket, jobb ha egy kicsit megdörzsized őket drótkefével, meg csiszolópapírral.....aztán szépen áttörölgeted nitrós vagy valamilyen féktisztitóval és utána már fújhatod is!!! 1ébként külön ilyen festéket lehet kapni bármelyik autósboltban.....én a Bárdi-nál kérdeztem legutoljára. Ott volt piros és sárga színben, kifejezetten féknyereg és fékdob spray. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 wow!! elsöre meg nem mondtam volna h ez milyen ótó!! http://keptar.fix.tv/displayimage.php?albu...pby&cat=0&pos=4 a megjelent informáciobol én még csak tippelni se merek :) aszongya: Nincs megjeleníthetõ kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 wow!! thx!! akkor veszek majd.. márcsak olyan kis szervizt kellene találnom, ahol ezt a kis optikai tuningomat kivitelezhetném... Házilag fékcsere? Haver mondjuk megcsinálta háznál.... Esetleg tudtok vmi rugalmas mestert? Most hogy a sztráda redöny :) "Ez" a Patyi Laci mester milyen embör? Sokat hallom itt emlegetni, meg ha jol vettem ki, 15keri... nekem pont jo lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 a megjelent informáciobol én még csak tippelni se merek :) aszongya: Nincs megjeleníthetõ kép Hm...nekem megjelenik..lehet még cache? Utánanézek :wink: Mondjuk igy egyszerübb..feltettem... de igy kitalálni se nehéz milyen ótó :) http://laci4.uw.hu/egyeb/manta.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 wow!! thx!! akkor veszek majd.. márcsak olyan kis szervizt kellene találnom, ahol ezt a kis optikai tuningomat kivitelezhetném... Házilag fékcsere? Haver mondjuk megcsinálta háznál.... Ahol ezt kivitelezik???? Hmmm, ezt szerintem otthon is megtudod oldani!!!! Felemeled a kocsit, leveszed a kereket, majd leveszed a féknyergeket! (két imbusz csavar tartja!!) Jobban nem is kell megbontanod ha nem akarod/nem mered, így is le lehet fújni, max. körbe kell ragasztani , hogy mást ne fúúj le pirosra.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Ahol ezt kivitelezik???? Hmmm, ezt szerintem otthon is megtudod oldani!!!! Felemeled a kocsit, leveszed a kereket, majd leveszed a féknyergeket! (két imbusz csavar tartja!!) Jobban nem is kell megbontanod ha nem akarod/nem mered, így is le lehet fújni, max. körbe kell ragasztani , hogy mást ne fúúj le pirosra.... Hélóóóóóóóóóó ! A betét és tárcsa cseréjéről volt szó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts