opel16v Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Ez eléggé kényes kérdés. Ugyanis ha németországban írják, és megkapod, akkor fulladj bele alapon, azon már nem lehet változtatni. :) Viszont ha itt találsz egy megbízható jó szakit, aki fékpadon kihozza az adott konfigból a legtöbbet, az a legjobb megoldás. Ugyanis ha nem tetszik, vagy bármi bajod van vele, mehetsz vissza hozzá, még garit is szoktak adni rá. Sajna Én most csak Hidason tudnék ajánlani ilyet, az jó messze van. De kérdezd meg Lacit erről, lehet hogy tud segíteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Anti ! Szerintem hívd fel őket is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 aztec: Olajcsere: nekem is "kölcsönböl" van meg, meg csak 10w40 es gyárit kapott..de sokan mondták hogy jó az bele.. Tényleg Uhuhu te mit mondasz? Atommanó.. uhh látom beindúlt a gépezet :wink: Most nekem a tuning, egy kuplungbowden cserét, meg fékbetét(esetleg tárcsa) cseréket jelent :wink: Erre futja, és sajna ez kell... Amugy racing: a 8szelepes nagyon ment a 16osok se voltak rosszak, de azthittem csunyébban otthagynak :wink: Teljesen más téma... hol lehet kapni vajh olyan bizbazt, amivel pl belsötükröt meg egyebet szoktak felragasztani. Tudjátok, aminek mindkét oldara ragad..öntapis... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Teljesen más téma... hol lehet kapni vajh olyan bizbazt, amivel pl belsötükröt meg egyebet szoktak felragasztani. Tudjátok, aminek mindkét oldara ragad..öntapis... TESCO-ban van úgynevezet 'tükürragasztó', kétoldali ragasztószalag... lehet, hogy ez kicsit vastag... tény, hogy bmelyik nagyobb áruházban (Praktiker, Baumax, stb.) lehet kapni kétoldali ragsztószalagot... ha nem is 'tükörragasztó'-nak hívják... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 nekem se arra kell :wink: cask azt tudtam ilyesmit.. akkor asszem elugrok vagy tesco vagy Obi... gondolom nem egy vagyon :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Üdv. Na végre tudom az árat. :) Ki is fizettem. Volt egyszer egy vezérműszij csere, 3 feszítőgörgö csere. Vizpumpa csere.Hengerfej javítás sikba húzás,nyomáspróba. Hengerfejtömítés és ami még kell...stb. A gumicsöveket én szereztem be. 75.000 huf Én sem hittem el.És garancialt válaltak. Ja. És super a járgány. Reggel nem kopognak a hidrotökék, még az az enyhe zaj sem halatszik alapjáraton ami eddig volt. 8) (a feszítőgörgök voltak ki) Még a vízrendszerrel sok bajom lesz, gyakran kellesz átmosni a rendszer mert az olajat nem olyan egyszerü csak kiszedni belőle. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Két oldalu ragi sok helyre nem megy fel belül astrában!!!én is vettem anno egy tekercset(1000 ft) és basz6om mer mindenhonnan le esik....kárpitra nem ragad fel, müanyag részekre sem, üvegre nem próbáltam de gyanitom oda sem....én irószer boltban vettem amugy.....hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Bevallom még karira kaptam egy neont, azt szeretném felaplikálni a lábtér fölé...alul..szal vágjáátok..mint ahogy már sokaknak van....csak nem akartam csavarozni...gondoltam hátha megfogja.. Sajna csak egy van...a másik eltört... :evil: :evil: Pedig kedves ajándék ... nah mind1 majd holnap vhogy megalkotom..meg kitalálom hova kössem egyátalán.. (betáp) De jó is lenne egy akus, vagy gázos páka... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június23, 2004 Megoszt Elküldve Június23, 2004 Valakinek lenne esetleg c20xe motronic 2,5 höz egy computere ?? mert nagy esély van rá hogy sajna a computerem hülyéskedik :) a kábelek kontaktjan kivül mas nem okozhatja hogy nincs gyujtasom csak a computer :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2004 Megoszt Elküldve Június24, 2004 Skacok! Ma taggyűlés?????? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június24, 2004 Megoszt Elküldve Június24, 2004 Skacok! Ma taggyűlés?????? Üdv.: Atommanó ja. kaptál levelet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2004 Megoszt Elküldve Június24, 2004 Kaptam hát! Még nem voltam ilyesmin! Mi lesz?? Tudja valaki??? De egyébként megyek!!! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Június24, 2004 Megoszt Elküldve Június24, 2004 Anti ! Szerintem hívd fel őket is. Na ezek is értenek mindenhez, :? de leginkább Ladákhoz :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június24, 2004 Megoszt Elküldve Június24, 2004 Kaptam hát! Még nem voltam ilyesmin! Mi lesz?? Tudja valaki??? De egyébként megyek!!! Üdv.: Atommanó egy gyors szavazás a klubelnök és a titkár személyéről. semmi extra, nem kő félni ám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Június24, 2004 Megoszt Elküldve Június24, 2004 Bevallom még karira kaptam egy neont, azt szeretném felaplikálni a lábtér fölé...alul..szal vágjáátok..mint ahogy már sokaknak van....csak nem akartam csavarozni...gondoltam hátha megfogja.. Sajna csak egy van...a másik eltört... :evil: :evil: Pedig kedves ajándék ... nah mind1 majd holnap vhogy megalkotom..meg kitalálom hova kössem egyátalán.. (betáp) De jó is lenne egy akus, vagy gázos páka... 8) én anno egy Marutin haszáltam a csomagtartósín burkolatának rögzítésére (fém-müa között), mert elengedte a gyári rögzítés... tehát nem is belül... egy 25x5 mm-es darab kb. fél évig fogta esô, nap, szél, stb. ellenére... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2004 Megoszt Elküldve Június24, 2004 Egy picit izgulok meg remeg a lábam.... :) Bárkire lehet szavazni vagy megvannak a fix emberek??? Most hülyeséget kérdeztem??? :oops: :oops: :oops: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június24, 2004 Megoszt Elküldve Június24, 2004 SXP! Ez a néha megy, néha nem inkább kontakthibára utal, mint az ECU hibájára... Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június24, 2004 Megoszt Elküldve Június24, 2004 Egy picit izgulok meg remeg a lábam.... :) Bárkire lehet szavazni vagy megvannak a fix emberek??? Most hülyeséget kérdeztem??? :oops: :oops: :oops: Üdv.: Atommanó bárkire lehet szavazni, de megvannak rá már az emberek :) amugy bárkire, aki a klubelnökséget el tudja látni. A mi jelöltünk a Szenárot -Admirális Sanyi bácsi, tapasztalt öreg róka, és vágja hogy mit kő csinálni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június24, 2004 Megoszt Elküldve Június24, 2004 Remélem ma leszünk elegen... :) 9kor kezdődik, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június24, 2004 Megoszt Elküldve Június24, 2004 Aha! Szent László tér 20. 21:00 - Taggyűlés! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június24, 2004 Megoszt Elküldve Június24, 2004 én is neonhoz vettem Laci4 és nem volt jó.....csavarozd fel szépen ugy lesz a kira! ugy is pici a csavar...nem marad nyoma igazán....utána meg kösd rá a biztositék táblán pl a világitásra a szálat!(csak elötte szed le müanyag végét bontsd 2é + meg - ra a szálat és bizti egyik fogára kösd rá + -t minuszt meg nyomd vlmi fém részhez testnek)...oszt kész...de lehet h forditva kell szal + - t forditsd meg...ezt elfelejtettem már....de ezt nem nehéz kikisérletezni....hi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június24, 2004 Megoszt Elküldve Június24, 2004 Na ezek is értenek mindenhez, :? de leginkább Ladákhoz :twisted: Tudom, hogy neked a "Magnum Tuning" és a "Mongoose Tuning" az isten, de azért vanak más cégek is :) :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június24, 2004 Megoszt Elküldve Június24, 2004 Remélem ma leszünk elegen... :) 9kor kezdődik, ugye? Leszünk, mert elég 1 ember is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Június24, 2004 Megoszt Elküldve Június24, 2004 Tudom, hogy neked a "Magnum Tuning" és a "Mongoose Tuning" az isten, de azért vanak más cégek is :) :twisted: Nem tudom, hogy honnét szedted ezeket, de nekem egyiktől sincs semmi a kocsimon :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június24, 2004 Megoszt Elküldve Június24, 2004 SXP! Ez a néha megy, néha nem inkább kontakthibára utal, mint az ECU hibájára... Szerintem. ok, de maga a kontakt hiba a computeren belül is lehet :) és sajna szerintem ez a valószínübb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts