Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Fut!

Ha megy a szerelés majd csatlakoz6om-é, ha normális páneurópai gsitulajként viselkedem :?:

Csak ha normálisan viselkedsz és nem rugdosod szét a villáskulcsokat, meg nem rugod ki az emelőt a kocsi alól, meg.............. :) :) :)

Majd még megbeszéljük, nemtom hogy Raptor barátom mikorra tervezi a barkácsolást!

Ma már megoldottuk a jobbb oldali elektromos ablakot neki, a bal oldali kormánykapcsolót......de azért van még bőven... :evil: :o

Megosztás:

Logikus, hiszen annak nem éri el a tekerentyűjét a B1-ből

Ja, az igaz......amúgy utólagosan volt beleszerkesztve a gépébe az elektomos ablak, csak úgy néz ki hogy a jobb oldali teljesen megadta magát.....még szerencs hogy akitől vettük, az már megvette hozzá a full szett-et, így nekünk csak be kellett rakni!!!

Ja, meg ha én ülök az anyósülésen, NEHOGY MÁR TEKERGETNI KELLJEN AZ ABLAKOT!!!!!! :) :) :)

Megosztás:

Na bazz ma jo napom volt ..

nalam volt egy jo orát egy Nissan 350Z nagyon jo gép !!

de ami ez után jött :)

astraval elindul havernal meg all

aztan már majdnem indul motor indit

mégsem de mégsem indultam el .. 5perc mulva már mennék no forog forog de be nem indul és ez a stádium be is állt

haver astra gsi -böl par dolog ki probal mint légtömeg mérö gyujtas trafo

fö gyujtas kabel .. de semmi

övébe ez mind muködött benzin nyomas van az rendesen spriccel a szelepnél

szikranak elvileg kéne lennie mert amit enyémböl kiszedtem haveréban mind müködött ...

gyertyat ra raktam a zarhidra és ugy inditoztam de nem lattam szikrat

pedig ott már att kéne huznia hiába van fényezve ...

mi miatt nem lehet meg szikram elösztöfedél majdnem hogy uj

Megosztás:

Na bazz ma jo napom volt ..

nalam volt egy jo orát egy Nissan 350Z nagyon jo gép !!

de ami ez után jött :)

astraval elindul havernal meg all

aztan már majdnem indul motor indit

mégsem de mégsem indultam el .. 5perc mulva már mennék no forog forog de be nem indul és ez a stádium be is állt

haver astra gsi -böl par dolog ki probal mint légtömeg mérö gyujtas trafo

fö gyujtas kabel .. de semmi

övébe ez mind muködött benzin nyomas van az rendesen spriccel a szelepnél

szikranak elvileg kéne lennie mert amit enyémböl kiszedtem haveréban mind müködött ...

gyertyat ra raktam a zarhidra és ugy inditoztam de nem lattam szikrat

pedig ott már att kéne huznia hiába van fényezve ...

mi miatt nem lehet meg szikram elösztöfedél majdnem hogy uj

Nekem a gyújtás modul szart be egyik pillanatról a másikra, 1-4 henger ment, 2-3 semmi, két hengerrel még elmentem az opelszervízbe, na akkor olyan hangja volt mintha egy 1-es dízel golf lenne megtuningolva és télen hidegben indítottam volna el, vagy még az MTZ-re(városiak kedvéért nagy piros TRAKTOR)hasonlított a hangja!!!Szereztem újat (thx to gsi.tomi), beletettem és nem indult el!!Szoptam fél órát mire rájöttem hogy a vizsgálatoknál széthúztuk a fordulatszám jeladót :oops: !!Ha nincs összedugva nincs forgásjel, nem ad szikrát :idea: !!!Nézd meg ezt is!!!Több tipp nincs mára!!Ha esetleg megvan még a kiegyenlítő tartály kupakod amit anno akartunk bizniszelni akkor még igényt tartanék rá, de nem tudom hogyan oldjuk meg a találkát!!!Lehet valami mini meetingen vagy nagy talin lesz a napja :?:

Megosztás:

Eléggé, mert teljesen máshogy terheled a futóművet! Nagyobb lesz az erőkar elven nagyobb behatásoknak lesz kitéve.... :)

Most beszéltem a Szuromival! Mivel 16 szelepesről van szó = 2 tengely.

25.000.- forintért csinálják meg a gyáriból darabját!!! (Csak el ne rontsák, mert fogpiszkálónak kicsit hosszú lenne :) )

Kb 3 nap no autó! Elég ha a tengelyt viszem neki! (Addig majd tengely nélkül autózok!!! :) )

Ajánlotta a 276 Fokost, itt nincs alapjárati változás, viszont 3500-tól húz jobban, és a 280-ast, ennél már van egy pici alapjárati ingadozás, de még jobban húz!!!! :wink:

A Chip ügy még folyamatban, ha valami van írok!!!

Üdv.: Atommanó

Megosztás:

Most beszéltem a Szuromival! Mivel 16 szelepesről van szó = 2 tengely.

25.000.- forintért csinálják meg a gyáriból darabját!!!

Ez még egész jó ár, szerintem.......

Ajánlotta a 276 Fokost, itt nincs alapjárati változás, viszont 3500-tól húz jobban, és a 280-ast, ennél már van egy pici alapjárati ingadozás, de még jobban húz!!!! :wink:

Szóval akkor te a 280-as mellett teszed le a voksod????

Ki gondolta volna, hogy azt választod majd, amelyik jobban húz!!!! :) :)

Várjuk a további fejleményket!!!! :)

Megosztás:

Nekem a gyújtás modul szart be egyik pillanatról a másikra, 1-4 henger ment, 2-3 semmi, két hengerrel még elmentem az opelszervízbe, na akkor olyan hangja volt mintha egy 1-es dízel golf lenne megtuningolva és télen hidegben indítottam volna el, vagy még az MTZ-re(városiak kedvéért nagy piros TRAKTOR)hasonlított a hangja!!!Szereztem újat (thx to gsi.tomi), beletettem és nem indult el!!Szoptam fél órát mire rájöttem hogy a vizsgálatoknál széthúztuk a fordulatszám jeladót :oops: !!Ha nincs összedugva nincs forgásjel, nem ad szikrát :idea: !!!Nézd meg ezt is!!!Több tipp nincs mára!!Ha esetleg megvan még a kiegyenlítő tartály kupakod amit anno akartunk bizniszelni akkor még igényt tartanék rá, de nem tudom hogyan oldjuk meg a találkát!!!Lehet valami mini meetingen vagy nagy talin lesz a napja :?:

nem rég le mentem mondom végig nézek minden és lass csodat ami tegnap masfél ora alatt nem sikerül az most pöccre elindult :)

szal mostantol szamithatok rá hogy akárhol otthagyhat

nekem a gyujtasom nem DIS szal nekem az nem mehet tönkre mert nincs :)

szerintem valamelyik kabelem szépen kontaktos

vagy a fötengely jelado

vagy ami a gyujtastrafo hoz megy 2 vezeték :o

Megosztás:

ennyire necces a dolog? mer meg akarok válnia mostani felnitől és már találtam is 1 ######a felnit, ára is jó,stb...

uebben a cipôben jártam én is... de akkora lebeszéléssel szembesültem a szakik részérôl, hogy inkább nem kockáztattam meg...

nembeszélve arról, hogy a felni árát jóval megemelte volta az osztókörmódosító...

Megosztás:

Most beszéltem a sráccal aki a pénteki Astrák közül 3-at épített (8 szelepes veszettül ment, Future autója, Meg még egy csodaÁ) + a Calibrát is ő csinálta ami nem kicsit verte meg Jóskát :wink: !!!

A következőket mondta:

- Első legyen a váltó csere, 4X4 F20 menjen bele, ez kb 60.000 HUF szerelve

. Aztán jöjjön a Chip, Valami DSD :?: de erre nem emlékszem, meg 3 baros benzinnyomás, meg az ehhez kellő kütyük, ez a leghúzósabb 100.000.- HUF

- Végül a tengely, amire azt mondta, hogy a 276-os tök jó, és nem is kell még hozzáírni a Chippet, de ha úgy van pénze az embernek akkor Chip előtt, és erre írva a Chippet!!! :wink: Ez már csak 5-6 LE-t dobna rá.

- Keveselte az 50-es rendszert, azt mondta 60-asra kéne cserélni! :wink:

Hát röviden ennyi!

A kipuff kivételével ezek a tervek, de hát gyűjteni kell a pénzt... :)

Most jöttek haza egy versenyről, és a srác által épített három autó hozta el az első három díjat... :roll:

Azt ígérte, hogy nagy általánosságban nem nagyon lesz verhető az autó!!! Ha ez nem elég :wink: Akkor már gondolkozni kell azon hogy hogy lehet a nagyobb erőt az úton tartani!

Megosztás:

nem rég le mentem mondom végig nézek minden és lass csodat ami tegnap masfél ora alatt nem sikerül az most pöccre elindult :)

szal mostantol szamithatok rá hogy akárhol otthagyhat

nekem a gyujtasom nem DIS szal nekem az nem mehet tönkre mert nincs :)

szerintem valamelyik kabelem szépen kontaktos

vagy a fötengely jelado

vagy ami a gyujtastrafo hoz megy 2 vezeték :o

emlékeim szerint a nem DIS es C20xe motornál ha lehuzod a hall jeladót, akkor mennie kell a motornak, mert a főtengelyről megkapja a jelet.

ugyhogy az szerintem kilőve...

viszont a főtengely jeladó tud ilyen hibát produkálni.

Megosztás:

Most még kiírod mi? :)

Majd jövőhéten vagy azután megnézném ezeket a számokat!!! :wink:

Mentsd el valahova ezt a számkombinációt, mert majd ha már nagyon sírsz megnyitod megnézed, és talán akkor egy időre elveted az öngyilkosság lehetőségét. :) (Hú tegnap sokat voltam Mélykékkel :wink: )

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.