Atommanó Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Péntekig ha gondolod gyakorolj!!! :wink: :) És megpróbálhatsz visszavágni.... :wink: Üdv.: Atommanó Ma ringre valaki???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 OKS Atom rágyúrok a témára, de egyelőre szerelés alatta kicsikocsi... lehet, hogy sörözve mejek ki pénteken. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Ma ringre valaki???? Lehet hogy én kinézek..... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 ....Ma ringre valaki????.... Jön még veled valaki ? Beférek a kocsiba esetleg én is ? Ja és lehetőleg ne a csomagtartóba :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Akkor már ketten vagyunk!!! Bár én még csak 50 %, vagy igen vagy nem, de ha megyünk többen akkor feláldozom az esti focimat... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 3-an! Egyébként beférsz! Akkor lemondjam a focit??? ÜDv.:Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 3-an! Akkor most értetlenkedek 8) Te+1fő+én Te+2fő+én Te+3fő+én :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Nem! Future+TE+ÉN!!!! = 3 Fő :roll: Tudom nehéz, de nem is vártam el hogy megértsd elsőre!!! :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 ....Future+TE+ÉN!!!! = 3 Fő :roll: Tudom nehéz, de nem is vártam el hogy megértsd elsőre!!! :) :).... Nah így szuper lesz :) Jobb előre tisztázni a dolgokat, utálom, ha kevés hely van egy autóban :wink: Akkor menjünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Június22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2004 Help Me! F20-as váltó kellene SOS! Ha valaki tud írjon telefont előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 És az englisezés hogy törpént? házilag? vagy ..? a check részre is...tehát no ölmangel vagy mi? :) nem opel szervizben de tech 1 el és minden angol csak meg kell nezni milyen a BC ami a kocsiban van meg kell nezni az ahoz valo kodokat és ennyi csak ezt a legtöbb szervizben nem csinaljak meg csak ratöltik az uj programot és kész a baj Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 És kinél/hol csináltátok meg :shock: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Nem! Future+TE+ÉN!!!! = 3 Fő :roll: Tudom nehéz, de nem is vártam el hogy megértsd elsőre!!! :) :) Üdv.: Atommanó Tényleg elég érthetetlen vagy Mélykék!!!!! :) Na , a lényeg az, hogy kint majd csak összefutunk!!!! Majd lehet hogy csörgök rád Atommanó!!!! Bár ahogy ismerlek, a gyorsulók között úgyis megtalállak majd a sorban!!!!! :o :D :P ;) Ja és mégvalami!!! Mélykék kollegának üzenem hogy lehet hogy viszem ki Barbikát is, ugyhogy lesz majd kit fárasztanod!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Tényleg elég érthetetlen vagy Mélykék!!!!! :)Tán olvasd át többször amit írok, úgy biztos menni fog :wink: Mellesleg ezen témakörben Aztec viszi a pálmát :) ....Mélykék kollegának üzenem hogy lehet hogy viszem ki Barbikát is, ugyhogy lesz majd kit fárasztanod!!!!! :).... Abszolút nem "bántottam", Gabi beszélte tele a fejét, akár neki is írhatta volna : "Még szép, hogy csöndesebb vagyok, ha nem hagynak szóhoz jutni!" :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Mellesleg ezen témakörben Aztec viszi a pálmát :) Ezt vegyem célzásnak kollega :?: :?: :arrow: :) de télleg Pista ilyenkor mire gondolsz :?: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Ezt vegyem célzásnak kollega :?: :?: :arrow: :) de télleg Pista ilyenkor mire gondolsz :?: :roll: Arra, hogy néha kódkönyv kell a hozzászólásod értelmezéséhez :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Mélykék! Szerintem lehetne versenyt rendezni, hogy kettőnk közül ki tudja hamarabb/jobban lefárasztani Barbit. :) De aztán lehet hogy összeszedné magát, és visszafelé sülne el... :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Mélykék! Szerintem lehetne versenyt rendezni, hogy kettőnk közül ki tudja hamarabb/jobban lefárasztani Barbit. :) De aztán lehet hogy összeszedné magát, és visszafelé sülne el... :) :) Na, azt a versenyt szívesen végignézném.......1ébként ha a kiscsaj összeszedi magát, akkor lehet hogy tényleg fordítva sülne el a dolog..... :o :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Mélykék! Szerintem lehetne versenyt rendezni, hogy kettőnk közül ki tudja hamarabb/jobban lefárasztani Barbit. :) De aztán lehet hogy összeszedné magát, és visszafelé sülne el... :) :) Hohohhhhóóóóó... a kishölgy naon a középpontba került :roll: nem vagytok 1szerűek skatzok :o Fut! Ha megy a szerelés majd csatlakoz6om-é, ha normális páneurópai gsitulajként viselkedem :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Future! Te is beszállsz a versenybe? :) Szegény Barbi... 3 ilyen volumenű ember... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 ....De aztán lehet hogy összeszedné magát, és visszafelé sülne el... :) :).... Vannak ilyen jellegű tapasztalataid ugye ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Egyenlőre még csak Jóska barátnője tudott nagyon lefárasztani, de Ő pillanatok alatt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Future! Te is beszállsz a versenybe? :) Szegény Barbi... 3 ilyen volumenű ember... :) Beszállni??? Én ebben a versenyben vagyok már több mint 1hónapja!!!! :) :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Vannak ilyen jellegű tapasztalataid ugye ? :o Nincsenek...... :roll: ......na jó van, de igazából élőben nem annyira penge mint chat-en......csak ha mondjuk egy teljes napot töltesz vele együtt, akkor egy kicsit kinyílik a csipuskája és akkor azért rákapcsol.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Future! Go helyi/budapesti topic, iratkozz a listára! Szombaton egész nap fáraszthatjuk a hölgyeményt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts