Lacee Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 hát automatánál télleg csak gázt kö nyomni :) azé oda szoktál lépni neki néha? nem Manta? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Szerintem is a tudás ott kezdődik, ha valaki visszakapcsolni is tud... Persze mindezt fékúton, úgy hogy közben keresztben az autó... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Szerintem is a tudás ott kezdődik, ha valaki visszakapcsolni is tud...Persze mindezt fékúton, úgy hogy közben keresztben az autó... :) Ha nem kanyar következik a kilincselést követően, akkor komoly problémák adódhatnak :wink: Memóriákat megnézted ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Csúsztam Én már keresztben 140-el tökegyenes úton. :) Ráadásul félúton átkeltem egy vasúti átjárón is. :) No akkor nem volt haszontalan a kellő rutin. :) Memória már bent figyel a gépben, bár még tesztelgetném kicsit, mert a videószerkesztő progi panaszkodott valami rendszerfunkcióra... :? Ma sikerült megvágnom a TéTény anyagokat, úgyhogy holnapi nap folyamán felkerül netre az összefoglalója a Rallye-nak. Elég izgalmasra sikeredett. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Csúsztam Én már keresztben 140-el tökegyenes úton. :) Ráadásul félúton átkeltem egy vasúti átjárón is. :) No akkor nem volt haszontalan a kellő rutin. :)Duhajkodtál a GSI-vel miiiiii ? :o Mondjuk ott van a drift-elés is, de azt jellenzően nem Astra-val szokták művelni :wink: Ma sikerült megvágnom a TéTény anyagokat, úgyhogy holnapi nap folyamán felkerül netre az összefoglalója a Rallye-nak. Elég izgalmasra sikeredett. :D Jó volt az alapanyag, amiből dolgoztál 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Tegnap szörnyüség történt . Két barátom az erdő alatti düllőben , több emelkedöből álló szakaszon(hullámvasut)kroszmotoroztak és pont az emelkedő tetején találkoztak egy ladával. :x Mondanom sem kell szarrátörték magukat.Nyilt csuklótörés , kulcsont törés meg zúzódás. Lada elejébe vágtak egy "éket" rendesen. Nem messze voltam a helyszintől. Mondanom sem kell a motorok is "C" vágány. Nemrég vették őket."suzuki 400 meg egy KTM 400" De az a fontos , hogyegyben vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Mélykék! Nem a GSi-vel volt. :) FehérGSi! Bevállalták, nem jött be. Ez a tipikus ígyjárás esete. Mielőbbi gyógyulást nekik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Opel16v! A hétvégén autóztam és olyan 3000-ig erössen nem akar menni a gépmadár. Utána mint a knight rideer elindul a "turbó". Mi a halál lehet légszűrő kezd aludni? Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Szeva Blau! Először is boldog névnapot, tisztára el is felejtettem... :oops: Sok dologtól lehet... - légszűrő (esetleg nincsen barkácsolva a szűrőházad?) - benzinszűrő (vagy nem tankoltál valami kérdőjeles benyát?) - lambdaszonda - gyertyák - gyertyakábel - vákumcső-szakadás (bár ez alapjárati gondokkal is járna) - stb, stb... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Lenne egy kérdésem! A kiegyenlítő tartály mellett lévő oktánszám állító"dugalj"-nak , hogy kell állnia ha 98-as vagy 95 -ös van benne. A vagy B.a 98-as nak? Most darabig moshatom a rendszert mert nem lehetett kimosni a trutyit rendesen a kiegyenlitőből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Szeva Blau! Először is boldog névnapot, tisztára el is felejtettem... :oops: Sok dologtól lehet... - stb, stb... :) Köszi! Én is annó :) - légszűrő (esetleg nincsen barkácsolva a szűrőházad?) de könnyítve lett a műanyag meg a fojtás kint, meg K& betétszűrő. - benzinszűrő most cserélt - lambdaszonda 15 ezer van benne - gyertyák most cserélt - gyertyakábel ? - vákumcső-szakadás (bár ez alapjárati gondokkal is járna) ez nem ezt már tudom Köszi a segítséget szvsz levegő lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Lenne egy kérdésem! A kiegyenlítő tartály mellett lévő oktánszám állító"dugalj"-nak , hogy kell állnia ha 98-as vagy 95 -ös van benne. A vagy B.a 98-as nak? Most darabig moshatom a rendszert mert nem lehetett kimosni a trutyit rendesen a kiegyenlitőből. Nem csak a 91 és a 95 között lehet állítani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 B állás a 98-as Balu! Lambda nem utángyártott? Letölthető a honlapomról a Té-Tény Rallye klippje, egész izgalmasra sikerült. :) www.opel16v.hu :arrow: Race :arrow: Galéria Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Gabi töltöm szorgalmasan és pótlom a hiányosságokat. Legközelebbi rallis meetingnél avassatok majd be, mert rég voltam :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Aztec! Figyeld majd az Autósport topicot, ott szokott lenni ez a téma. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 B állás a 98-as Balu! Lambda nem utángyártott? Letölthető a honlapomról a Té-Tény Rallye klippje, egész izgalmasra sikerült. :) www.opel16v.hu :arrow: Race :arrow: Galéria Elöszőr is Blau. :roll: 2. Szép is lenne mert akkor nem 30 ezerbe került volna. 3. Valamit mondtak annak idején, hogy nem azt hozza a katalógus ami benne volt, de ugyan olyat raktak bele amilyet cseréltek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Akkó nincs ötletem. :? Akinek esetleg nincs kodekje a vidijóhoz, innen ingyenesen letöltheti: http://www.softpedia.com/public/cat/11/2/7...11-2-7-10.shtml Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Régen én is szerettem ilyet játszani, de ma már inkább egybe szeretném látni a motoromat - működő képesen Amennyit én ezt a kocsit hajtom, akár 0.9-es suzuki is lehetne... Egyszer néztem ki vele gyorsulásra... Szerintem asziszi szegény, hogy nyugdíjazták :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 No ma végre eljutottam odaig hogy eljött az olaj csere +a hidrotöke pucolás ideje .. ez meg is történt tovabba meguntam a német BC-t :) de nagyon lett hát angol :) képek: tovabbi képek itt teljes méretben szal hidrotöke igy jön szét http://web.interware.hu/sonique/gsi2/20040621/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 azé oda szoktál lépni neki néha? nem Manta? :wink: én? :roll: dehogy! ez kérem egy kisköbcentis női autó 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 :) nincs az az isten h ezt elhiddjem :) hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 tovabba meguntam a német BC-t :) de nagyon lett hát angol :) képek: És az englisezés hogy törpént? házilag? vagy ..? a check részre is...tehát no ölmangel vagy mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június21, 2004 Megoszt Elküldve Június21, 2004 Go helyi/budapesti topic! Írtam egy jó szombati programajánlatot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Aztec! "...és így olyanok is elkennek párszáz ember szeme láttára, akiket mondjuk 5ből 5ször el lehet verni mondjuk egy másik pályán..." Ezt most nekem szántad??? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június22, 2004 Megoszt Elküldve Június22, 2004 Dehogy Anti hova gondolsz :oops: :) csak nálam ez már heti rendszerességű, hogy ott kezdünk és szarrá égek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts