mélykék76 Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Amúgy kiderült mi volt a problematic a generátorral. Azt hittem, hogy nem tölt, de némi méricskélés - persze nem én követtem el ezen tevékenységet - után kiderült, pont az ellenkezője igaz. Kb. 14-16 voltot - fordulatszámtól függően - paszírozott az aksiba :roll: Szerencsére sikerült zsákmányolnom egy kölcsön generátort, már minden okés :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Az is ugyanúgy rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Az is ugyanúgy rossz. Az lemaradt, hogy már a kölcsön generátor duruzsol a gépben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 1szer Én is elmegyek hogy élőben stuffolhassam a bandát! :) Aztec koma ha nem lessz a verdádba kormány szolj és az agressziv vasammal kiviszlek! :wink: :) Köszönöm tesvírem. Miva veled élsz még :?: Ma nem jössz ki street :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 Az lemaradt, hogy már a kölcsön generátor duruzsol a gépben :) De kölcsön kenyér visszajár :roll: :) akkó meg mi lesz :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 Arra gondoltam, hogy a túltöltés is rossz. :) Lassan csupa kölcsönmotyóból áll majd az autód. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 KÉSZ A VASAM Még az árát nem tudom.Elhoztam és szuper a járgány! 8) Hétfőn még vissza kell vinni mert átnézte és a kerékösszekötönél kell valamit cserélni. Ma reggel amikor átültem egy hónap után a patrolból a GSi-be......................... :roll: :roll: 8) :wink: De azért a patrol is sirály.Meg van Fiiiiilingje annak is. Arról is teszek fel fotót. müxik a géjesim Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 grat :) este csekkoljuk :idea: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 vlki árulja má el mi az a patrol?! :shock: :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 vlki árulja má el mi az a patrol?! :shock: :oops: patrol, gondolom nissan patrol. trpjr Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 patrol, gondolom nissan patrol. trpjr Igen Nissan Patrol 3.3 Turbo (190/L tank) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 áhá! köszi infót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 De kölcsön kenyér visszajár :roll: :) akkó meg mi lesz :?: Ez egy tartalék generátor volt, nem arról van szó, hogy most egy másik kocsi áll, mert ki lett zsákmányolva a motortere :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 Arra gondoltam, hogy a túltöltés is rossz. :oTényleg ???????? :) Annyira azért nem voltam hülye fizikából, mint te irodalomból :wink: Lassan csupa kölcsönmotyóból áll majd az autód. :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 Hy .. nem talaltam topicot azzal kapcsolatban hogy a forumal kapcsolatban hova irjak lehet hogy én nem találtam csak meg :) a lényeg jo meg szép ez az forum és a server is gyorsabb de egy NEGATIVUM van de az nagy a menü nagyon sokat foglal el az sokkal jobb lenne ugy mint regen felül .. mert igy a képernyö 1/3 át feleslegesen foglalja el és összetorlodnak az hozzaszolasok a tamogatok meg a lap aljan szintén tökéletesen elférének sorry ha kötekedönek tünik de a melohelyemen lévö 15" tft-n 800*600 ban hasznalom és itt igen csak gaz ... otthon 1280*1024 ben valoszinü jobb lessz de akkor is zavaro ... és feleslegesen foglalja a képernyöt udv Sonique Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 Köszönöm tesvírem. Miva veled élsz még :?: Ma nem jössz ki street :?: nem tudok!de igérem jövöhéten kimegyek! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 ja amugy Aztec koma! hivott ma a GSi-s madár akivel taliztunk,s mondta hogy a lakatosnál van a gépe,és ha kész mehet a csere!szerinted?megnézetjük valami nálunk okosabbal hogy minden okés e?és aztán csere-bere :?: :roll: :shock: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június18, 2004 Megoszt Elküldve Június18, 2004 SXP! egyet értek veled de sztem még lehet dolgoznak Hemiék rajta...amugy van egy "forummal kapcsoltos" topik vlhol.....na hi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június19, 2004 Megoszt Elküldve Június19, 2004 SXP! egyet értek veled de sztem még lehet dolgoznak Hemiék rajta...amugy van egy "forummal kapcsoltos" topik vlhol.....na hi igen dolgoznak :) problémám megoldva :) igy már teccik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június19, 2004 Megoszt Elküldve Június19, 2004 Jó az új fórum. Nekem gyorsabb is lett, meg jobban is tetszik. Eddig a jó. Most jön a rossz: Nemrég fényeztem magam, hogy otthagytam egy 2.2 vti prelűdöt. Erre péntek este kétszer egymás után is otthagyot egy 1.6 vtec, (nem vti!!) honda. Az igaz, hogy a hondás srác nem ma kezdte a gyorsulást, én pedig néző ismerős szerint olyan szarul indultam, hogy tanítani kéne, de azért mégis...) Utána jött a kellemetlenebb: egy állítólag 8v vectrát alig hagytam ott... :) Habár van itthon c20ne opel (omega), azt kurvául lomhának érzem... Vagy lehet, hogy nem c20ne volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június19, 2004 Megoszt Elküldve Június19, 2004 ....Utána jött a kellemetlenebb: egy állítólag 8v vectrát alig hagytam ott... :)... Bár nem tudom, hogy a c20ne Vectra milyen tömeggel bír, de két Astra GSI esetén a 8 szelepest kb. 100 környékén szokta otthagyni egy 16 szelepes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június19, 2004 Megoszt Elküldve Június19, 2004 Bár nem tudom, hogy a c20ne Vectra milyen tömeggel bír, de két Astra GSI esetén a 8 szelepest kb. 100 környékén szokta otthagyni egy 16 szelepes. Télleg? Kábé ugyanannyi a kettő, 11xx kg. De ezt az infót honnan veszed? Mert engem meglep... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június19, 2004 Megoszt Elküldve Június19, 2004 Azon gondolkodom, hogy kikúrom a katalizátort a kocsiból... Úgyis csak csavarok tartják, nem? Szeritntetk mennyibe fáj egy odaillő cső? Az az igazság, hogy tetszett Atommanó kocsijának hangja :). Meg sem a tegnapi hondában, sem 2.0i vectrában nem volt katalizátor :). Volt viszont direktszűrő, de attól én félek. És vajon az előző hozzászólás miért lett piros...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június19, 2004 Megoszt Elküldve Június19, 2004 pirosság ,rejtély egyelöre :) kati helyére csö nem lehet több pár ezer ft nál.....(szvsz) direksz.töl mé félsz? nem harap! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június19, 2004 Megoszt Elküldve Június19, 2004 direksz.töl mé félsz? nem harap! :) nem csak knnyebben bekerülhet a motorba a por. főképp ha nem illeszkedik a helyére, vagy nem pucoolod megfelelően. ébn sem tennék direktszürőt fel. jó a gyári 8) :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts