opel16v Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Várunk! :) De nem értem, ahányszor voltam, mindig jól éreztem magam. :) Barbi "manual" majd még alakul Nálam is, a tegnap este alapján még abszolút nem tudtam meg/kiismerni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Gabi mi van a képekkel??? Nem ezért kockáztattam az életem??? Bár csak vidijózás közben álltam szemben veled az egyenesben térdrerogyva imádkozva, hogy ne nézd el a kanyart.... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Bátor voltál! :) Most néztem meg éppen őket. :) Van egy-két nagyon jó kép Fehérvárról! :) Tétényes képek elég sötétek, de azért ott is van pár jó kép. :o Köszi, majd a Fehérváriból teszek fel ide a fórumra is, a tétényből pedig a honlapomra. Csak most nincs rá időm, úgyhogy talán holnap... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Vazzeg nem tudok aludni :evil: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Én tudnék, de nem lehet!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Ha nem gond, a következő Lurdy-talira majd én is kinéznék, hátha most tényleg sokkal jobb lesz a hangulat mint a legutóbik kiruccanásom alkalmával!! :) :) :shock: :shock: téllegnemértem.... még egy talin se volt nyomott a hangulat pedig már vert el minket eső, szél, hideg....lehet h. az Ön "készülékében" van a hiba? hjjaa kérem meg kell tanulni feloldodni az idegen társaságban is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 hjjaa kérem meg kell tanulni feloldodni az idegen társaságban is Na ne idegesíts már!!!!!! Hárman voltunk kint újjoncok (egy calis, egy mantás, és én), odamentünk köszöntünk, megpróbáltunk szóbaelegyedni a kintiekkel, de mintha ott se letünk volna!!! A megszokott kis társaságotok jól elcseverészet, és minket magasról le is szartak........Sőőőőt a leggusztustalanabb az volt mikor ott áltunk a társaság mellet és amikor jött valaki az végig kezezet mindenkivel az ismerősők között, és mikor a sor végére ért(ahol mi álltunk), egyszerűen megfordult és elkezdet dumcsizni a megszokott társasággal!!! Na hát kérem, ekkora bunkoság áradat után hogy a búbánatba lehetne feloldóni?????? :twisted: :?: Na mind1. Kinézek a következőre, hátha ott tényleg jobb lesz a hangulat!!! Ui: Tisztelet a kivételnek!! (köszi Mélykék!!!! Bár te mindenkivel szóba tudsz elegyedni, a lényeg hogy beszélhessél nem??? :) :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 [ Na ne idegesíts már!!!!!! Hárman voltunk kint újjoncok (egy calis, egy mantás, és én), odamentünk köszöntünk, megpróbáltunk szóbaelegyedni a kintiekkel, de mintha ott se letünk volna!!! A megszokott kis társaságotok jól elcseverészet, és minket magasról le is szartak........Sőőőőt a leggusztustalanabb az volt mikor ott áltunk a társaság mellet és amikor jött valaki az végig kezezet mindenkivel az ismerősők között, és mikor a sor végére ért(ahol mi álltunk), egyszerűen megfordult és elkezdet dumcsizni a megszokott társasággal!!! Na hát kérem, ekkora bunkoság áradat után hogy a búbánatba lehetne feloldóni?????? :twisted: :?: Na mind1. Kinézek a következőre, hátha ott tényleg jobb lesz a hangulat!!! Ui: Tisztelet a kivételnek!! (köszi Mélykék!!!! Bár te mindenkivel szóba tudsz elegyedni, a lényeg hogy beszélhessél nem??? :) :) ) figy elég kevesen ismerték egymást abbol a megszokott kis társaságbol..pont az ilyen és ehhez hasonló talikon verődtek össze az emberek és becsszo nem akartalak idegesíteni......de pl pont én voltam az aki elkezdett kérdezgetni téged a Syntech-ről meg a haverodat a mantájárol...annyira te/ti se lendültél/lendültetek bele a csevegésbe..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Na látod ezért írtam hogy tisztelet a kivételnek!!!! És pont ezért véstem még oda hogy senkit nem akartam megsérteni, ez puszta tapasztalat felvetés volt!!!!! A követekező talira kikukkantok és akkor mindent megdumcsizunk!!!!! :) :) :) Ja és még valami.......valóban szerintem azért tünt olyan nyomasztó és null hangulatnak ott kint minden, mert biztos ehhez a fórumos légkörhöz próbáltam hasonlítani!!!!!!! Ami ugyebár nem semmi!!!!! :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Mikor lesz a következö tali? Laci4-el kimegyünk mi is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Future! Most már tényleg a fórumos légkör van kint a talikon. :) Azt Én is elismerem, hogy az elején, amikor még senki nem ismert szinte senkit, addig inkább a kevéske ismerőséhez húzott. De már profibbak vagyunk a minimeetingek terén. :) PetiGSi! Várunk! :) Legközelebb szerintem jövő hét utáni héten... De ha Mélykék és Lacee kartárs szervezkedik, lehet hogy jövő héten lesz valami focis-sörözős összeröffenés is. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Asszem én is kimejek majd :) sőőőt, biztos, hogy kinnleszek, feltéve, hogy lesz kormány a kocsiban és alatta kerék :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Bölcs 5let Gabi!!! Aki akar gyüjjön a foci topikba(Helyi talik/Foci) oszt ki 5öljük ki ezt a sörözök/focit nézek dolgot!!! háj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Future! Most már tényleg a fórumos légkör van kint a talikon. :) Azt Én is elismerem, hogy az elején, amikor még senki nem ismert szinte senkit, addig inkább a kevéske ismerőséhez húzott. De már profibbak vagyunk a minimeetingek terén. :) Na ennek örülök!!! Akkor már 200%-ék hogy a következőre én is kitolom az arcom!!!!! :) :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Helyes. :) Majd együtt fárasztjuk Barby kartársnőt... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Helyes. :) Majd együtt fárasztjuk Barby kartársnőt... :) sajnos csak most kapcsolodok be: ki az a barby kartársnőci???????? nem érteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Cicamester ! A memóriákat kipróbáltad már ? Vagy a sebeid nyalogatásán felül nem volt időd semmire ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Uhuhu! Barby kartácsnő most csatlakozott be a Lurdy talin, egy szép piros kis Corsával, ami egyenlőre még csak virtuálisan volt jelen, mert éppen nincs nála. :) Legközelebbi talin majd bemutatkozhatsz Te is. A mostani után már nem érheti meglepetés... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Mélykék! Már megint félrebeszélsz! Keresd meg a gyógyszered, biztos az ágy alá gurult! :) :) Memóriát még nem volt időm kipróbálni, majd szombaton a szigorlatom után... Addig nonstop készülés van rá. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Skacok! Nem dolgozik, nincs vkinek vmilyen szintü ismeretsége mobiltelefonok terén? Kellene nekem baráti áron egy ericsson t65.. az enyém csöppet széthulot... nem birta a sok g-t :? Most itt állok teló nélkül... szal ha vki esetleg tudna segiteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Kess westelnél dogozik de sztem nemtud segiteni ien ügyben.....de azé kédezd + töle....háj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 halkan jegyzem meg h van fejlemény a közös sör/foci ügyben...---> foci topik/helyi talik... csak azé irom ide mer sokan nem nézik a többi topikokat....pá Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 1szer Én is elmegyek hogy élőben stuffolhassam a bandát! :) Aztec koma ha nem lessz a verdádba kormány szolj és az agressziv vasammal kiviszlek! :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Van egy zsír Nokia5110-esem, nem kell? :) 3000-ért megkapod. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2004 Megoszt Elküldve Június17, 2004 Van egy zsír Nokia5110-esem, nem kell? :) 3000-ért megkapod. :) Ne kótyavetyéld el :!: Jó lesz az még papírnehezéknek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts