mooby Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Mooby miért is kerestél? Azt tudom,h beszéltünk... de miről????? igazábol untam magam a meloban! :) amit kérdeztem az az volt hogy megkaptad e a képet amit erre a tetves maffiás mail cimedre küldtem Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 igen megnéztem, de nekem inkább az a fél milkós karóra kellene 25be :) az aztán a gyere be :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 igen megnéztem, de nekem inkább az a fél milkós karóra kellene 25be :) az aztán a gyere be :wink: hülye nem is láttad!ez legalább olyan volt mint drogokrol dumálni maroktelefonon! :) aztán belehajtani a pecomba...hehe Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Kíváncsi vagyok magára ismer-e? :) Figyi Cicamester ! Legközelebb egy GSI-vel gyere a Lurdyhoz, mert a történeteidből már ismert, messzeföldön híres, lenyűgöző, stb., stb. személyiséged úgy tűnik nem mindig elegendő a kellő hatás eléréséhez 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 hülye nem is láttad!ez legalább olyan volt mint drogokrol dumálni maroktelefonon! :) aztán belehajtani a pecomba...hehe na akkor majd megskubizom, tudom jól járnék vele :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 na akkor majd megskubizom, tudom jól járnék vele :) 2 perc és megy mailban.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 2 perc és megy mailban.. mielött elküldenéd a "k5sög terrorista" mailcímemre nézzd me a pü-ket :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 mielött elküldenéd a "k5sög terrorista" mailcímemre nézzd me a pü-ket :idea: késö! :) elküldtem mind a kettöre Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Mélykék! Senki kedvéért nem cserélem az autóm GSi-re. 8) Van egy pár GSi-s kartárs a klubban, szal jó a kínálat, ha valakinek az kell. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Mélykék! Senki kedvéért nem cserélem az autóm GSi-re. 8) Van egy pár GSi-s kartárs a klubban, szal jó a kínálat, ha valakinek az kell. :) Én szivesen cserélek GSI-re ha valakinek az enyém az igénye! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Mélykék! Senki kedvéért nem cserélem az autóm GSi-re. 8) Van egy pár GSi-s kartárs a klubban, szal jó a kínálat, ha valakinek az kell. :) ez most honnan jött ha nem vaok diszkrétben :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 ez most honnan jött ha nem vaok diszkrétben :?: fikázzák a vasad teso! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 itt másról van szó. Te meg tanulj meg levelet küldeni, mert még 1se jött :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 itt másról van szó. Te meg tanulj meg levelet küldeni, mert még 1se jött :) szar a géped,és lassu! :) ha legközelebb beregizek valahova a nevem :STUFF lessz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 másrol persze!nem kamázza a GSI-t! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Ezt Ti nem érthetitek. :) Mélykék tesó próbál hangulatot kelteni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Ezt Ti nem érthetitek. :) Mélykék tesó próbál hangulatot kelteni. :) mond el nekünk!mijé nemjo a géesi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Ezt Ti nem érthetitek. :) Mélykék tesó próbál hangulatot kelteni. :) én már vágom, csak nem tudtam,h Futira gondol :idea: Gabi én mondtam: magánnyomozó lehetnék.... ha ismerném az utcákat :oops: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 tipus,állapot,meg esetleg kép ment mailban!oops nincs!-) Te egy úr vagy, Mooby! :) Kár, hogy nem lesz biznic... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 nincs harag Gyurka! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 ....Mélykék tesó próbál hangulatot kelteni. :).... Nincs reá szükség, ugyanis Barbi már megadta az alaphangot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Na le lehet szállni a témáról. :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 én már vágom, csak nem tudtam,h Futira gondol :idea: Gabi én mondtam: magánnyomozó lehetnék.... ha ismerném az utcákat :oops: :wink: Szegasztok!!!! Nah szóval, mi is van velem????? :) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Szeva Future! Csak érintőlegesen voltál a témában, amikor is Mélykék előadta azon elméletét, miszerint Barbi kartársnőnek a GSi a gyengéje. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Future Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Szeva Future! Csak érintőlegesen voltál a témában, amikor is Mélykék előadta azon elméletét, miszerint Barbi kartársnőnek a GSi a gyengéje. :) Hát neki elég sok gyengéje van még, de ezt hagyjuk!!!! Ha nem gond, a következő Lurdy-talira majd én is kinéznék, hátha most tényleg sokkal jobb lesz a hangulat mint a legutóbik kiruccanásom alkalmával!! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts