Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

Holnap első dolgom lesz. Most csak benéztem, már repülök is tovább...

Még aludni is kellene valamit reggelig... :)

Mégeccer köszi, majd rakok is fel belőle! :)

Tali jó volt, egész sokan összeverődtünk. :o

Mozi nem volt, viszont fél11ig ment a trécsparty, a csajok sem

unatkoztak. :)

Megosztás:

Nahhhh este elkezdett világítani töltésvisszajelző :roll:

Szeretnék - illetve nem szeretnék, de kell - árrrakat böngészni generátor felújítás kapcsán. Ezért ha valakinek van erről infója, azt köszönettel venném.

Fer-Vill Kft

1107 Budapest Fertő u.14.

Tel.: 264-2044

http://fervill.hu/terkep.htm

be viszed asszem 1 nap és kész van

diodasor kefék fesszab. és forgorész csere

csapágyakat is cserélik

olyan 25ezer

garival

söt asszem ha beviszed és épp vanraktaron ugyan olyan

ami már meg van csinalva azonnal elisviheted

ennél jobbat ne nagyon keress

Megosztás:

....olyan 25ezer....

Neeee mánnnnn :roll:

Amúgy köszi az infót Sonique.

Esetleg valaki nem tud olcsón üzemanyagcellát ? :)

Ja amúgy némi infó.

Most lett cserélve a generátor ékszíjának feszítőgörgője és a maga az ékszíj is. Majd ma este elkezdett világítani a fent említett lámpa. Járó motor mellett kevésbé pislákol, ha a helyzetjelző, vagy a tompított ég, akkor a visszajelző is erősebben fénnyel világít. Ha a fényforrás nem aktív + gázpedál nyomványolás = erősebben világít, majd elalszik egy pillananatra, kevésbé pislákol, majd megint erősebben...

Megosztás:

Neeee mánnnnn :roll:

Amúgy köszi az infót Sonique.

Esetleg valaki nem tud olcsón üzemanyagcellát ? :)

Ja amúgy némi infó.

Most lett cserélve a generátor ékszíjának feszítőgörgője és a maga az ékszíj is. Majd ma este elkezdett világítani a fent említett lámpa. Járó motor mellett kevésbé pislákol, ha a helyzetjelző, vagy a tompított ég, akkor a visszajelző is erősebben fénnyel világít. Ha a fényforrás nem aktív + gázpedál nyomványolás = erősebben világít, majd elalszik egy pillananatra, kevésbé pislákol, majd megint erősebben...

ha van feszitö görgő akkor hosszbordásszijra gondoltal ugye??

mert akkor valoszinü hogy csak nincs meghuzva a szij eléggé és

amikor ráadod a terhelést megcsuszik a szij

probald meg utána allitani

ha az sem segit akkor mehet a javitás :)

Megosztás:

ha van feszitö görgő akkor hosszbordásszijra gondoltal ugye??
Ühüm. Szíj-szíj :)

mert akkor valoszinü hogy csak nincs meghuzva a szij eléggé és amikor ráadod a terhelést megcsuszik a szij

De ha nincs xy hangja, akkor nem csúszik :) Avagy meg tud csúszni olyan formában is, hogy nem kiséri semmilyen hanghatás ? :roll:

Megosztás:

fer vill-t nekem is ajánlotta egy haver anno mert az ö mühelyük is oda viszi a generátorokat/öninditókat szal elvileg télleg jo.....amugy ahová én vittem generátort csapágy cserére ott 5 ft volt a 2 csapágy össz vissz....felujitásban nemtom mi van még....kefe +csapágy+görgö(?!) szal nemtom mennyi lenne....de ha kö a muki száma akko szójjá....hi

Megosztás:

Aztec!

"Há' is tettem a Kavintont?" :)

Most kövezz meg, de most hívogatom vissza az embereket akik kerestek és a szomorúbbik dolog, hogy akivel beszéltem, arról meg kexem sincs, hogy miről... pedig józan életű ember volnék :idea:

meló suxxx tönkretesz :)

Megosztás:

Na azért a józan életű... :)

Ha jól emléxem, múltkor együtt ittunk. :o

2 korsó sör + 19 óra fennlét elég volt arra, hogy Mélykék kocsijában felejtsem a fél cuccom :)

Múltkor befele jövet rámtelefonáltak, levezényeltem egy komoly hadműveletet és telefon a fejemen végig :arrow: be az irodába és telefon egy óra múlva letesz. Du-n korábban léptem 4kor és kollegámmal összefutottam n6 környékén, mire megkérdezte,hogymi a férfinemiszervnek vagyok én még itt? válasz: keresem a kocsit, hova parkoltam :) :oops:

Megosztás:

....Most kövezz meg, de most hívogatom vissza az embereket akik kerestek és a szomorúbbik dolog, hogy akivel beszéltem, arról meg kexem sincs, hogy miről....

Na akkor jól ellennétek Bazs kartárssal :) Minden hiányérzet nélkül felejtenétek el, hogy mit szeretettek volna megbeszélni telefonon. Mert bár ő mondjuk felhívna téged, de te pont úgy felejtenéd el, hogy volt egy nem fogadott hívásod, mint ő azt, hogy bár keresett, de nem tudott veled beszélni :)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.