opel16v Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 IQBéla! Ha laza a rugó a fékerőszabályzón, az már régen rossz, be kéne állítani. Egyébként a terhelés szerinti fékerőt adagolja a hátsó fékekre (ha jobban ül az autó, több fékhatás lesz). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Na mi volt a talin??? Képeket megnézted???? Tegyél már föl egyet kettőt.... (Én sajna nem tudom) :oops: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Holnap első dolgom lesz. Most csak benéztem, már repülök is tovább... Még aludni is kellene valamit reggelig... :) Mégeccer köszi, majd rakok is fel belőle! :) Tali jó volt, egész sokan összeverődtünk. :o Mozi nem volt, viszont fél11ig ment a trécsparty, a csajok sem unatkoztak. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Holnap este lecsekkolom ám!!! :wink: Miért alszik mindenki éjszaka???? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Nahhhh este elkezdett világítani töltésvisszajelző :roll: Szeretnék - illetve nem szeretnék, de kell - árrrakat böngészni generátor felújítás kapcsán. Ezért ha valakinek van erről infója, azt köszönettel venném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Nahhhh este elkezdett világítani töltésvisszajelző :roll: Szeretnék - illetve nem szeretnék, de kell - árrrakat böngészni generátor felújítás kapcsán. Ezért ha valakinek van erről infója, azt köszönettel venném. Fer-Vill Kft 1107 Budapest Fertő u.14. Tel.: 264-2044 http://fervill.hu/terkep.htm be viszed asszem 1 nap és kész van diodasor kefék fesszab. és forgorész csere csapágyakat is cserélik olyan 25ezer garival söt asszem ha beviszed és épp vanraktaron ugyan olyan ami már meg van csinalva azonnal elisviheted ennél jobbat ne nagyon keress Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 ....olyan 25ezer.... Neeee mánnnnn :roll: Amúgy köszi az infót Sonique. Esetleg valaki nem tud olcsón üzemanyagcellát ? :) Ja amúgy némi infó. Most lett cserélve a generátor ékszíjának feszítőgörgője és a maga az ékszíj is. Majd ma este elkezdett világítani a fent említett lámpa. Járó motor mellett kevésbé pislákol, ha a helyzetjelző, vagy a tompított ég, akkor a visszajelző is erősebben fénnyel világít. Ha a fényforrás nem aktív + gázpedál nyomványolás = erősebben világít, majd elalszik egy pillananatra, kevésbé pislákol, majd megint erősebben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Neeee mánnnnn :roll: Amúgy köszi az infót Sonique. Esetleg valaki nem tud olcsón üzemanyagcellát ? :) Ja amúgy némi infó. Most lett cserélve a generátor ékszíjának feszítőgörgője és a maga az ékszíj is. Majd ma este elkezdett világítani a fent említett lámpa. Járó motor mellett kevésbé pislákol, ha a helyzetjelző, vagy a tompított ég, akkor a visszajelző is erősebben fénnyel világít. Ha a fényforrás nem aktív + gázpedál nyomványolás = erősebben világít, majd elalszik egy pillananatra, kevésbé pislákol, majd megint erősebben... ha van feszitö görgő akkor hosszbordásszijra gondoltal ugye?? mert akkor valoszinü hogy csak nincs meghuzva a szij eléggé és amikor ráadod a terhelést megcsuszik a szij probald meg utána allitani ha az sem segit akkor mehet a javitás :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 ha van feszitö görgő akkor hosszbordásszijra gondoltal ugye??Ühüm. Szíj-szíj :) mert akkor valoszinü hogy csak nincs meghuzva a szij eléggé és amikor ráadod a terhelést megcsuszik a szij De ha nincs xy hangja, akkor nem csúszik :) Avagy meg tud csúszni olyan formában is, hogy nem kiséri semmilyen hanghatás ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 "Eddig összesen 14000 hozzászólás íródott" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabo007 Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Hali! ..hogyan lehet képet beszúrni ide az irományba???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Kess nezd már meg nekem ezt a linket http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7904668073&rd=1 a gyerek azt arulja ami a képen van ugyi ?? mert ha azt ami ott van akkor meg kéne venni :)))) de inkabb fel hillak holnap hatha meg bele fér :))) mert 2 honapja keresek ilyet hijjá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 fer vill-t nekem is ajánlotta egy haver anno mert az ö mühelyük is oda viszi a generátorokat/öninditókat szal elvileg télleg jo.....amugy ahová én vittem generátort csapágy cserére ott 5 ft volt a 2 csapágy össz vissz....felujitásban nemtom mi van még....kefe +csapágy+görgö(?!) szal nemtom mennyi lenne....de ha kö a muki száma akko szójjá....hi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurka Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 blau a márkája! annyiért megkapod! na, akkor elô azt a harapófogót...! 8) Típus, állapot? Vagy esetleg egy kép róla... :?: :?: :?: :oops: Plízzz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 na, akkor elô azt a harapófogót...! 8) Típus, állapot? Vagy esetleg egy kép róla... :?: :?: :?: :oops: Plízzz! tipus,állapot,meg esetleg kép ment mailban!oops nincs!-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Mooby miért is kerestél? Azt tudom,h beszéltünk... de miről????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Aztec! "Há' is tettem a Kavintont?" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Aztec! "Há' is tettem a Kavintont?" :) Most kövezz meg, de most hívogatom vissza az embereket akik kerestek és a szomorúbbik dolog, hogy akivel beszéltem, arról meg kexem sincs, hogy miről... pedig józan életű ember volnék :idea: meló suxxx tönkretesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Na azért a józan életű... :) Ha jól emléxem, múltkor együtt ittunk. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Na azért a józan életű... :) Ha jól emléxem, múltkor együtt ittunk. :o 2 korsó sör + 19 óra fennlét elég volt arra, hogy Mélykék kocsijában felejtsem a fél cuccom :) Múltkor befele jövet rámtelefonáltak, levezényeltem egy komoly hadműveletet és telefon a fejemen végig :arrow: be az irodába és telefon egy óra múlva letesz. Du-n korábban léptem 4kor és kollegámmal összefutottam n6 környékén, mire megkérdezte,hogymi a férfinemiszervnek vagyok én még itt? válasz: keresem a kocsit, hova parkoltam :) :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Nagyon szétszórt vagy... :) Nem nő van a dologban? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Nagyon szétszórt vagy... :) Nem nő van a dologban? :o a dologban pénz van és ez a meló :) ez az 1 rosszabb, mint a nők néha tudnak lenni :) de elméletben az csinálja jól, aki 1 napot sem dolgozik... - gondolom ismered :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 ....Most kövezz meg, de most hívogatom vissza az embereket akik kerestek és a szomorúbbik dolog, hogy akivel beszéltem, arról meg kexem sincs, hogy miről.... Na akkor jól ellennétek Bazs kartárssal :) Minden hiányérzet nélkül felejtenétek el, hogy mit szeretettek volna megbeszélni telefonon. Mert bár ő mondjuk felhívna téged, de te pont úgy felejtenéd el, hogy volt egy nem fogadott hívásod, mint ő azt, hogy bár keresett, de nem tudott veled beszélni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június16, 2004 Megoszt Elküldve Június16, 2004 Én ne ismerném? :) Kíváncsi vagyok magára ismer-e? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts