PetiGSI Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Ma majdnem kisértett a sors :) Érdeklődtek az autóm iránt............csak picit másként :) Gyanús volt a mozgás...........egy piros mantában 3-an ültek..........ill. körbejárták az autót :) Tudtam mikor kellett közbelépnem...........nah de mind 1.Hosszu a story...... :o Utállom az autó tolvajokat :D GGGGGRRRRR Lassan fegyverrel járok majd :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Ma majdnem kisértett a sors :) Érdeklődtek az autóm iránt............csak picit másként :) Gyanús volt a mozgás...........egy piros mantában 3-an ültek..........ill. körbejárták az autót :) Tudtam mikor kellett közbelépnem...........nah de mind 1.Hosszu a story...... :o Utállom az autó tolvajokat :D GGGGGRRRRR Lassan fegyverrel járok majd :P Írd már le!!! Érdekel!!! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Peti! Mostanság mi is ráparáztunk 1-2 ilyen szituációra, de igazából 1ik sem volt veszélyes. Nameg a piros manta elég feltünő jelenség ahhoz, hogy avval szemljenek ki áldozatot :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 nah..én sokat vok a Server: irc.fix.tv serveren vagy irc.nasa.hu ezeknek van webes felületük is... http://www.fix.tv/chat/ vagy http://nasa.hu/ Szal mivel sokat vok ott, reggeltem egy GSI szobát :wink: persze nem csak GSik nek :!: Hátha... Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 csak röviden mert még a hatása alatt vagyok................ :) pár 10m.re megállt.....kiszáltak 3 an voltak 1 figyelt ketten ügyködtek.Ismerősömnél voltam. (kertes ház autó a főút mellett állt) Mondja az ismerősöm....megállt vmi autó (közben néztük a focit a tv-ben) mondom nézzük meg mit akar..........ekkor látam mi is történt.....nem bírtam tovább kikiabáltam...........TAKARODJ! vagy vmi ilyesmi.Erre bepattantak a verdájukba és elmentek.Kimentem megnéztem még nem volt semmi látható nyom de tudom,hogy a zárat csesztették :) Ezzel nincs vége .............. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Rá pár percre jövök el (sík ideg lettem) elköszönök mindenkitől beülök elindulok.Erre párszáz méter után ki van mögöttem?! Hát kicsoda?! A piros manta :) Azt hittem nem hiszek a szememnek............. Kergetőzés elindult :) Fótról jöttem,jöttünk befelé.....aztán újpesten sikerült leráznom őket.(legalábbis remélem) Ma nem alszom......figyelem az autóm ! Sikerült csinálnom egy 14l/100km-es fogyasztást és ujpesten a kis utcákban 120-130-140km es ámokfutást :) Nem tudom mit akartak a tény : kiszáltak megnézték a gsi-t 2ember "nézte" 1 figyelt.Majd rájuk szóltam(kiabáltam) leléptek és gondolom kifigyelték,hogy 1edül vagyok és ezért jöttek utánnam.Mindenesetre sikerült épségben hazaérnem és most gépfegyverrel örzöm az autom :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Az ilyeneket le kellene lőni helyben... Ebben sokkal jobbak az amerikai törvények. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Petya, megyek én is... igaz gépfegyverem az nincs, de... :wink: Újpest..az jóóó hely, vannak ott jo kisutcák :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Nem szándékozom felkenődni vmi fára vagy egy jobbkezes csókolózásra ill. gázolni vkit ,vmit :) Picit még ideg vagyok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 ilyenkor este azért jóóó...nagyjából látni ha jön vmi... fény..... a fent emlitett c6tre mindenkit szeretettel várunk..már ketten vunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Az ilyeneket le kellene lőni helyben... Ebben sokkal jobbak az amerikai törvények. :wink: bizony... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Láttátok, hogy ma 10:04-kor megdőlt a "legtöbb egyszerre jelenlévő felhasználó" rekordja? :roll: 32 Link to comment Megosztás: More sharing options...
fehérgsi Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Mennyibe kerül egy radarérzékelő berendezés? :oops: Voltam külföldön( nem ukrajna) és hivatalos papirokkal minőségi szabvánnyal(TÜV)adják.Sok fajta trafit észlel. Majdnem 30.000 HUF. Mennyibe kerül nálunk egy ilyen? Gondolkozok , hogy megvegyem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Már 30 körül lehet kapni, de a jobbak 60 körül vannak és felette, de semmi garancia arra, hogy jó is... mi már teszteltünk egypárat és össze vissza csipogtak :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Láttátok, hogy ma 10:04-kor megdőlt a "legtöbb egyszerre jelenlévő felhasználó" rekordja? :roll: 32 Azon időpillanatot nem :) Amúgy igazán örvendetes hír :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Mennyibe kerül egy radarérzékelő berendezés? :oops: Voltam külföldön( nem ukrajna) és hivatalos papirokkal minőségi szabvánnyal(TÜV)adják.Sok fajta trafit észlel. Majdnem 30.000 HUF. Mennyibe kerül nálunk egy ilyen? Gondolkozok , hogy megvegyem. megbüntettek mostanság ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 szvsz egy ilyen készülék egy nagy kalap sz@r :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 szvsz egy ilyen készülék egy nagy kalap sz@r :) meg hát pl szvsz a lézeres ellen szart se ér... há még észlelné is addigra úgyis bemértek... szerintem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 ahogy mondod 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Lacee Te naon vak vagy, az elöbb jöttem melletted thökölyn te meg napszemüveg rulez módjára nem vetted észre, hogy egy passatos hüjegyerek integet.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 "Lacee Te naon vak vagy" Kösz :) Szeva !!! igy utolag :) igaz h vak vaok maj jövö 7n csináltatok szemüveget ha nem leszek lusta elmenni :) amugy ez a jelenség h nem veszek észre vlkit/vlmit nálam eléggé kórós :o na hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Ma majdnem kisértett a sors :) Érdeklődtek az autóm iránt............csak picit másként :) Gyanús volt a mozgás...........egy piros mantában 3-an ültek..........ill. körbejárták az autót :) Tudtam mikor kellett közbelépnem...........nah de mind 1.Hosszu a story...... :o Utállom az autó tolvajokat :D GGGGGRRRRR Lassan fegyverrel járok majd :P :shock: piros manta? :shock: fót felől? :shock: jól értettem? menjünk már át privibe, és oszd meg ezt velem, hogy kit is kell pontosan popón rúgni! :shock: egy fickót tudok arrólfelől :roll: Markyn kívül... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Jó ideje igen viccesen csörög a kocsi hátulja, ha döccennek a hátsó kerekek. Megnézték egy hete (felemelték a kocsit 1,5 méter magasra). Valami meleg rugó csörög, aszonta a csávó, hogy ez a fékerőmérő vagy mi a harag. Kicsit igazgatta, egy darabig csöndben is volt, most megint csörög. Mi ez a fékerőszabályzó? Mennyire gáz? Mit lehet vajon csinálni vele? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Bocsánatr, ez rossz topicba ment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június15, 2004 Megoszt Elküldve Június15, 2004 Kess nezd már meg nekem ezt a linket http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7904668073&rd=1 a gyerek azt arulja ami a képen van ugyi ?? mert ha azt ami ott van akkor meg kéne venni :)))) de inkabb fel hillak holnap hatha meg bele fér :))) mert 2 honapja keresek ilyet Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts