opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Project not found... Sajnos. :) 17-18 éves cicák alatt ritkán van Astra. Ha van autója, akkor min. Pözsó cc, de így meg kilóméter magasan van hordva az orra... :? Sok kisbarátnőm között még sosem volt olyan, akinek lett volna holmi kompetenciája az autókhoz. El vagyok átkozva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 nem vagy Gabi hidd el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 ....Project not found.... Na ilyet sem hallottam tőled még :shock: Öregszel ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Kösz a nyugtatást. :) Holnap várunk a Lurdynál! Tessék ott lenni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Mélykék! Félreértettél. Bővítményügyileg... 17-18évesCicaprojekt van sok, 17-18évesautósCicaprojekt not found. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 ....17-18évesCicaprojekt van sok.... No így mindjárt más :) Cicamester :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Knight! Nem eccerű a téma, mivel kell hozzá egy kis kütyü. Ezt Én magamnak megterveztem és megalkottam. A lényege hogy a vezetékkötegről "lopott" sebesség- és fordulatszámjelet feldolgozza, majd a TID rádiókijelzőjére kiírja. Ezt most fogom továbbfejleszteni, nyáron már memóriastickre is lehet rögzíteni menet közben az adatokat. Ezzel a loggal pl. hasznosan elemezhetem adott versenyen a körönkénti történéseket. :) aham, és hol találtál infót hozzá ?? illetve esetleg a kapcsirajza a kütyüdnek - mármint a mostani log nélkülinek - esetleg elkérhető?? - mer a műszerfalat nem sok kedvem van megbontani egy fordulatszámmérős műszercsoport kedvéért... mondjuk jó lenne, csak ugye min. 15 ropit írt egyszer rá valaki.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Ennél is meg kell bontani, mivel a sebesség jelet és a fordszámjelet is a műszercsoportnál a legegyszerűbb megcsapolni. Egyébként ez nem olyan egyszerű "kapcsolási rajz" kütyü, hanem annál komolyabb mikrokontrolleres szerkezet, amiben inkább a program a lényeg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Ennél is meg kell bontani, mivel a sebesség jelet és a fordszámjelet is a műszercsoportnál a legegyszerűbb megcsapolni. Egyébként ez nem olyan egyszerű "kapcsolási rajz" kütyü, hanem annál komolyabb mikrokontrolleres szerkezet, amiben inkább a program a lényeg. oks, pedig bontani nem sok kedvem van, így asszem egy darabig elmarad, aztán majd egyszer szervózok igazi fordszámmérőset... a mutatós műszer mégis szebb, meg láthatóbb helyen van... amúgy jobban végigondolva stimm, hogy kontroller kell hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Remélem senkinek nem rontok semmit.. szal vmi ilyesmiröl beszélgettek nem? http://www.opel-tuning.nl/?pagina=pagina.a...48eef232eba9786 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 s ez vajon passzolna bchez is? mert mekkora komoly, hogy az olaj hőmérsékletét is kiírja :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Gabi ha csinálsz nekem ilyet én vevő lennék rá!!! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Igen, ilyesmi. Csak az általam készített cucc nem fog írni ennyi haszontalan infót. Az olajhőmérséklethez pl. külön szonda kell, ami még 10000 HUF a kütyü több mint 40000HUF-os árához. Szal ez nem magyar zsebnek való megoldás. De ígérem dolgozom a megoldáson, hogy ez többeknek elérhető legyen 5jegyű ár alatt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Várjuk! Klubtagoknak 3 számjegyű???? :roll: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Jó, de Euróban! :) Szombaton lesz egy szigorlatom, utána ígérem egy hónapon belül meglesz a kommersz termék ebből a TID-es modulból, majd elkezdek foglalkozni az egyedi azonosítórendszerrel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Az eredeti 50 ropi körül van, akkor nemár Gabi, hogy ennyiből jön ki, ha vki nekiáll megcsinálni by sufni :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 10rongy lenne egy rohadt érzékelö? ööö...háát ezt vhogy azért sokallom..azért nem olyan haszontalan az az olajhö...sztem persze... de mintha vhol láttam volna olyat, h mutatós müszer, + a leeresztö csavar helyére olyan vizhö mérö gomba szerü jeladó, és kész is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 10-ből kihozom olajhő nélkül. Olajnyomásgomba és olajhőgomba nem a leeresztőcsavar helyére, hanem az olajpumpához szerelhető. Egy-egy ilyen műszer a hozzávaló szondával lengyel minőségben is 10000HUF. (Nekem van ilyen az autómban). Külön a szonda ugyanennyi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 jaa... akkor jol értem, megvan ezeknek a helye? (olajnyomás=egyértelmü h nem alulra, ill. olajhöfok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Együtt csak egy osztóval lehet felrakni őket, mert egy hely van, ahova lehet szondát rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 aha...értem... ez jó..ennyi erövel chatelhetnénk is ittt most páran :) Van amugy vmi hivatalos? ha jol emlékszem vmi #opelklub ugyi? megnézem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Én már néztem korábban, de mindig kidob a genya!!! Mondom én hogy sz@rok ezek a munkahelyi gépek... Aztán itt vagyunk az EU-ban... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 ez jó..ennyi erövel chatelhetnénk is ittt most páran :) Van amugy vmi hivatalos? ha jol emlékszem vmi #opelklub ugyi? megnézem :wink: volt de a kutya nem járt oda ezért meghalt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Most nézem én is, hogy micsoda élet van így késő este itt a fórumon! Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 mármint csetrüüül? én benéztem a fent emlitettbe..egy calibra nevü opocska van :) meg az opelclub szobában is.. ircneten Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts