mooby Elküldve Június12, 2004 Megoszt Elküldve Június12, 2004 köszi, :) ,milyen többi szám?? illetve ez az, hogy nekem, - meg sztem mooby-nak sincs más, csak a pill. seb. egy pár másodpercig, az is csak akkor ha egy csomó ideig nyomom mindkettőt, majd kb 2-3 sec múlva minden létező szegmens világít egy 2 másodpercig, aztán visszáll.... szal csak ez van egyéb más szám nincs... mondjuk az is igaz, hogy ha arra nem lehet rávenni, hogy folyamatosan kiírja a sebességet, akkor nem érdekes a dolog, meg az 53-as limit is gáz... bár csak lakott területen próbáltam... szal ilyen magasságokba nem jutottam :) - főleg hogy egy hete is ilyenkor egész nap mértek... meg szerintem kicsit keveset is mutat... mondjuk nem valódi bc ez ugye... de azért jó lett volna ugyanez van nekem is!de ha csak ennyi a funkcioja akkor mi a nemiszervemnek van benne?ennek igy semmi értelme!nekem a sebességen kivül valami F 95-öt ir ennyi!de ahogy Te is irtad kb 2 sec... Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június12, 2004 Megoszt Elküldve Június12, 2004 ugyanez van nekem is!de ha csak ennyi a funkcioja akkor mi a nemiszervemnek van benne?ennek igy semmi értelme!nekem a sebességen kivül valami F 95-öt ir ennyi!de ahogy Te is irtad kb 2 sec... na nekem még azt se :) , amúgy én sem vágom miért, de valami oka csak van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június12, 2004 Megoszt Elküldve Június12, 2004 érdekes h neked nem irja.... nekem iesmit ir asszem: F 12 utána pár mp mulva F 95 és utána jön csak a sebesség szintén pár mp-ig....nálam a km ora és e kijelzö között 8-9 km/h különbség van....szal multkor pályán mentem 170 et km ora szerint de ha a kijelzönek kö hinni akko csak 161 et KB.....na ez van hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június12, 2004 Megoszt Elküldve Június12, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június12, 2004 Megoszt Elküldve Június12, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június12, 2004 Megoszt Elküldve Június12, 2004 milyen felbontást produkáltam? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 nálam nem is láccik....megnéztem a linket külön...mit kéne látni rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 na mivan senki nem netezik?vagy otthon nincs net?elmegy a lé a GSI-re? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 na mivan senki nem netezik?vagy otthon nincs net?elmegy a lé a GSI-re? :) :) Net az van csak nem mindenki olyan koczka hogy vasarnap delutan szep idoben a gep elott uljon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 érdekes h neked nem irja.... nekem iesmit ir asszem: F 12 utána pár mp mulva F 95 és utána jön csak a sebesség szintén pár mp-ig....nálam a km ora és e kijelzö között 8-9 km/h különbség van....szal multkor pályán mentem 170 et km ora szerint de ha a kijelzönek kö hinni akko csak 161 et KB.....na ez van hali hát én a te helyedben nem mennék 170-et az 14Nz-vel. nem arra való...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Nekem diavia klima van az automban, szerintetek az hogy ha rakapcsolom pluszban a belso levego keringetest okoz valami hatast a hutesben? En ugy vettem eszre mint ha picit erosebben fujna ha be van kapcsolva, de lehet hogy nincs koze hozza.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Net az van csak nem mindenki olyan koczka hogy vasarnap delutan szep idoben a gep elott uljon :) esik az esö!merre lax Te? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
GH Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 esik az esö!merre lax Te? :shock: Itt szentendren tok szep ido van. Igaz nem sut a nap mert felhos, de nincs se eso se szelvihar... kiranduloido :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 lehet igazad van Uhuhu de sztem max a gyári guma lehet gáz ugyanis az 13 175 szal nemtom mennyi annak a maxja..... 5 ben 170 nél nem tiltott bár nem is szándékoztam tiltatni ....és nem volt tartós azér az a 70 2x probáltam odáig nyomni gázt(1x oda 1x vixa fele.....) amugy 140 es átlagot jöttem ....az csak nem lehet gáz.....na halihó Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Nekem diavia klima van az automban, szerintetek az hogy ha rakapcsolom pluszban a belso levego keringetest okoz valami hatast a hutesben? En ugy vettem eszre mint ha picit erosebben fujna ha be van kapcsolva, de lehet hogy nincs koze hozza.... erősebben hüt, mert a belső hideg levegőt hüti ujra, és nem a meleg levegőt hüti le. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Nekem folyamatosan kijelzi a TID a sebességet és a fordulatszámot is. 8) De ez már nem gyári extra. :) IQBéla! Sajna még nem sikerült 100%-ra kideríteni, de holnap meglesz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június13, 2004 Megoszt Elküldve Június13, 2004 Én is megnéztem a kijelzőn a sebességkiírást. Nagy poén ilyet találni x év után a kocsiban. Viszont F akármennyit nekem sem ír ki. Nincs erről útmutató valami gyári használati utasításban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Nekem folyamatosan kijelzi a TID a sebességet és a fordulatszámot is. 8) De ez már nem gyári extra. :) olyat hogyan lehet ??? tök jó lenne, mivel fordulatszámmérő úgysincs ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Knight! Nem eccerű a téma, mivel kell hozzá egy kis kütyü. Ezt Én magamnak megterveztem és megalkottam. A lényege hogy a vezetékkötegről "lopott" sebesség- és fordulatszámjelet feldolgozza, majd a TID rádiókijelzőjére kiírja. Ezt most fogom továbbfejleszteni, nyáron már memóriastickre is lehet rögzíteni menet közben az adatokat. Ezzel a loggal pl. hasznosan elemezhetem adott versenyen a körönkénti történéseket. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 beszarás h ez miket tud.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 beszarás h ez miket tud.... :) és mióta rinyálok neki hogy menniyért csinálná meg nekem is :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Mondtam hogy nem olcsó játék. :) Én otthon ezt összevadásztam mindenféle maradékból, meg próbanyákon, de ha megcsinálom rendesen, akkor 8000 alatt nem jön ki... :) És ez az ár is csak úgy érvényes, ha legalább 5 db készül belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 és mióta rinyálok neki hogy menniyért csinálná meg nekem is :) :) Ehhhh mi meg állandóan rágjuk a fülét az egyedi azonosító - vagy mi :) - kapcsán, de kitartóan ellenáll :o Talán kellene egy korrekt, 17-18 éves, nőnemű, autósport-rajongó, F Astra tulajdonos akinek a kérése után, biztosan megcsinálná a fent említett műszaki csemegéket :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 Az a projekt is még folyamatban... :) Nyugi, Nekem is kell élnem. Nincs mindenre hipphopp időm. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június14, 2004 Megoszt Elküldve Június14, 2004 ....Az a projekt is még folyamatban... :).... Mármint a "korrekt, 17-18 éves, nőnemű, autósport-rajongó, F Astra tulajdonos" projekt ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts