16DA Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Itt is megpróbálom Hi Kérdésem lenne,mégpedig az hogy tudja e valaki hány NM-el kell meghúzni C16NZ hengerfejét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 nemtom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 nézd meg a neten, h milyen áron mennek :roll: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 nézd meg a neten, h milyen áron mennek :roll: :idea: a neten vannak árak.a lepukkantak ebben az évjáratban fabadosan 1 mill töl 1.2 mill ig.nekem ha valaki ad most 1.2 viheti Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Sonique Gsi 16V! érdekel,csak mondj 1 pontos árat a kész cuccra!-km ora,mert azt adom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Sonique Gsi 16V! érdekel,csak mondj 1 pontos árat a kész cuccra!-km ora,mert azt adom nem tudok pontos árat mondani mivel meg kell venni az digit kmorat meg a hozza valo jeladot és érzékelöt mivel passz hogy mennyi lessz az ára de olyan 30-35 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Mennyit tudtok ti szarozni egy km órával :) !!! Tegyél bele egy napórát aztán usgyi!!! :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Mennyit tudtok ti szarozni egy km órával :) !!! Tegyél bele egy napórát aztán usgyi!!! :wink: Üdv.: Atommanó szaroznék Én teso a motorháztetö hosszabito szemöldökös szarral,de nem válaszoltál a mailra! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Há má pedig válaszoltam biza!!!! Akkor mégegyszer: Kedves Mooby! A motorháztetőtoldást Kesstől vettem! Lehet hogy tud még szerezni, de lehet hogy nemsokára én is eladom, mert kell a lóvé a komolyabb átalakításokra! :wink: Üdv.: Atommanó :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 szaroznék Én teso a motorháztetö hosszabito szemöldökös szarral,de nem válaszoltál a mailra! :twisted: nem kaptam meg!de ha el akarod adni szolj!!!!mennyiért vetted?mondjuk el akarom adni a vasat,de ha ugyvan megveszem,mert szintén Astrát veszek ha igaz. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Hát azzal egyet értek hogy vannak alkatrészek amikkel belehet bukni . DE ezt látván nehéz nem arra gondolni hogy nem éri meg: http://www.faircar.autoscout24.de/ger/deta...m=&euroto=&zip= és ez csak 1 .n a midegy .... de 1 probát megér nem??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 ....kell a lóvé a komolyabb átalakításokra! :wink:.... Kedves feleséged tud erről ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 MA puhítottam chipp ügyben! Mondtam hogy most lesz a névnapom... (Szeretném ha ti sem felejtenétek el - lepjetek meg egy vezérműtengellyel :wink: ) Egyenlőre csak annyit mondott hogy jó, meg valamit mormogott az orra alatt, hogy ennyi pénzt elszarni ilyen baromságra..... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 :) ezek a nők... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Most kaptam választ a "Dudástól" kart. védő ügyében: "Vaslemezből kéne csinálni, ha van rá hely! Látatlanban 25-30 eFt körül gondolom. DE! Látni kéne!" Felhívtam! Az ára valszeg ennyi lesz, kevesebb nem..... Ja meg 4 napra ott kell hagyni az autót..... Más lehetőség után kell néznem.... (alákötözöm a Gabit mert azt monta 15 körül lesz...) :) :wink: Üdv.: Atommanó Megyek haza és hajlítok magamnak kart. védőt alufóliából.... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 ....Megyek haza és hajlítok magamnak kart. védőt alufóliából.... :wink:.... Valami ipari alufóliátok van otthon, hogy hajlítgatni lehet ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 ....hány NM-el kell meghúzni C16NZ hengerfejét?.... Megnézem az "Így csinald" könyvben, hátha van róla infó. Persze ha, nem felejtem el :) De majd törekszem rá, hogy ne így legyen :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Akkor gyúrok...!!!!!!!!! :twisted: Üdv.: Atommanó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Nem sok 1 kicsit az a 30 ropi egy lemezért :shock: :?: Ne értesetek félre, nem akarok ellene szólni, de azért ez durva... akkor ezexerint nekem is home-made lesz a Kprotector :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
lacikiru Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Skacekok a minap szétrágott két vizcsövemet egy nyest vagy mi ,a fene a fogait van valakinek ötlete mivel lehet elriasztani a környékről :) Mélykék vigyázz a gépedre mert itt garázdálkodik a kerületben a genyó de csak az opelt azt szereti mert egy c corsa vezeték köteget is meg csócsált Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Karteres témában :sztem bármely lakatos 5 ropiért dolgozik a dologgal 2-3 orát és fel is rakta....ez igy sztem korekt is lenne.....az anyag meg csak nem lehet 25 pénz?! miböl van az aranybol?! szal nekem is soKKnak hangzik annak ellenére hogy nem vaok szagértö.... de majd a Gabi mint mindig megaszondja :) (valszeg nagy % igazság tartalommal :) ) hali Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Nem sok 1 kicsit az a 30 ropi egy lemezért :shock: :?: Ne értesetek félre, nem akarok ellene szólni, de azért ez durva... akkor ezexerint nekem is home-made lesz a Kprotector :) koma ha lejjebb szoritjátok 10 körülre szolj nekem is! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balázs Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Hali!! Általános kérdésem lenne : sima 3a astrára rámegy a gsi hátsó hidja ?? Azt mondják, persze az eladó, hogy igen de az egyik tárcsás a másik nem vagy semmi összefüggés???? tanx :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június8, 2004 Megoszt Elküldve Június8, 2004 Hali!! Általános kérdésem lenne : sima 3a astrára rámegy a gsi hátsó hidja ?? Azt mondják, persze az eladó, hogy igen de az egyik tárcsás a másik nem vagy semmi összefüggés???? tanx :roll: ha rám halgatsz..... :) akkor veszel egy GSI-t!ne told a lecsot mint az örült!add el vegyél rendes vasat!nelegyél olyan mint Én! :wink: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts