Lacee Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 sztem csak gyárit édemes vagy vlmi kifejezetten jo márkát mert ezt nem cserélgeted évente....ha csak nem vagy nagyipari autós....amugy szét kell szedni vez müsz házat kiszedni szíjat és megnézni fogai milyen állapotban vannak , van e esetleg szálszakadás vagy kiállo darabok....kivül belül át kö nézni....ennyit tok hozzá füzni... háj Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Aztec! Ha ráérsz valamelyik este (8-9környéke), összefuthatunk. Nekem szerdán kívül bármelyik nap jó, mondj egy helyet ahol jó Neked! :o Tipp: Lakásod közelében :arrow: nem kell kocsival jönnöd :arrow: el is intézhetjük azt a sört :) Hélllóóóóóóóóóó mi történt a csajozás nagymesterével ? :) Már a fiúkat is megpróbálod leitatni ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Sámli! Érdemes nem sokat menni vele 60ezer után, mert tényleg sokba fog kerülni egy szakadás. Csakis gyári cumót vegyél a vezérlésbe, és cseréld a vezetőt/feszítőt is. Ha szükséges, vízpumpát is (szerelő hallásból/látásból megmondja). Nem olcsó, de sajnos az autótartás még nem a létminimumból élők sportja... :) Mélykék! Szinte már hiányoltam a beszólásod... :) Mennyé' dógozni, mer' meg fog ártani a sok unatkozás otthon! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 ....meg fog ártani a sok unatkozás otthon!....:twisted: Alapból sem unatkozom, de ha ilyen jellegű hozzászólásokat írsz, akkor főleg nem fogok, ne is reménykedj :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Miért, mész dolgozni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Hali aki vasarolt már az ebay.de-n segitsen már nékem ha tud http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7904350087&rd=1 ezt kéne meg vásárolnom de én egyszer már megrendeltem de mivel nem tudok utalni igy postan jol le nyultak a pénzt .. biztositva volt ... de ugye ami a lényeg az ember nem kapta meg és igy áru sincs szoval ha valaki meg tudná nekem ezt rendelni megköszönném nem olyan nagy tétel csak itthon nem bezerezhetö a pénzt ha igyényli elöre oda adom forint-ban vagy Euro-ban Köszi elöre is a segitséget ez a kütyü F astrába valo digit müszerfal?mennyibe is fáj pontosan?hol lehet kapni amugy?kurucoknál?sajnos Én sem tudok utalni.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 ha a kurucoknál lehet kapni menjünk ki érte! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Gondoltam megkérdem, hátha... Szal lesz egy éjszakai teljesítmény-gyalogtúra a Zselicségben, Somogyban szombaton éjszaka. A táv 43 km, a szintemelkedés 750m. 12 óra a szintidő, de általában 9-10 óra alatt le szoktuk zavarni. :) Akar valaki jönni? Elszántság, bátorság és jó kondíció nem hátrány... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 ha a kurucoknál lehet kapni menjünk ki érte! 8) Itthon szerintem nem lehet kapni, max a labancoknál :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 13000 hozzászólás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 ez a kütyü F astrába valo digit müszerfal?mennyibe is fáj pontosan?hol lehet kapni amugy?kurucoknál?sajnos Én sem tudok utalni.. amit én szeretnék az a digit muszerfal hoz való KÉK folia, lcd kmora már meg van de ahoz nem kell ki menni vagy kintröl megvenni én is sajat magam csinaltam meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 egyébként ebay-en olyan 50-80euro a kadett lcd kábelekkel ami pedig már att van alakitva hogy astrába, vectrába, calibrába, is jo legyen az olyan 140-180 euro vectra 2000 lcd pedig csillagászati :) 350-500 euro Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Gondoltam megkérdem, hátha... Szal lesz egy éjszakai teljesítmény-gyalogtúra a Zselicségben, Somogyban szombaton éjszaka. A táv 43 km, a szintemelkedés 750m. 12 óra a szintidő, de általában 9-10 óra alatt le szoktuk zavarni. :) Akar valaki jönni? Elszántság, bátorság és jó kondíció nem hátrány... :o ne örülj meg!ahoz minimum 5 doboz cigi kell!:) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Sonique Gsi 16V!!! mennyibe fáj ez a müszerfal?mármint ha itthon veszem,és ráveszek valakit hogy ooocsoooé faragja nekem bele..?????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Mooby! Szerintem Neked ezt akkor nem kellene vállalni, ugyanis a társaságnak fél óra kiesés lenne az útközbeni elhantolásod... Azt meg muszáj, mert reggelre kikezdenének a helyi vaddisznók. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Mooby! Szerintem Neked ezt akkor nem kellene vállalni, ugyanis a társaságnak fél óra kiesés lenne az útközbeni elhantolásod... Azt meg muszáj, mert reggelre kikezdenének a helyi vaddisznók. :) már nem szivom!!!3 honapja tiszta vagyok! 8) de ha nekem ezt a távot az autom nélkül kéne megtennem....visszaszoknék az tuti! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Azt meg muszáj, mert reggelre kikezdenének a helyi vaddisznók. :) Ezt csak azért mondod, mert még nem láttad a fejét ezexerint. Szerintem max a vadász lőne rá, ahogy kinéz az ember :) Kiskunfél1házánál is egy hölgyet kértünk meg, hogy útbaigazítson minket, mikor meglátott minket frankón visított egy nagyot, majd megpróbált menekülni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Sonique Gsi 16V!!! mennyibe fáj ez a müszerfal?mármint ha itthon veszem,és ráveszek valakit hogy ooocsoooé faragja nekem bele..?????? olyan 20ezer ha itthon veszed kompletten ehez akkor van maga az lcd+2 csatlakozo+jelado jo esetben még az olaj nyomas gomba ha ez nincs hozza akkor + 5-6e ft összerakni pedig jo 2-3 nap +1 donor kmora ami +10e szal ha ugy kéred valakitöl hogy vegye meg neked a cumot és rakja is össze akkor olyan 40e ft Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 olyan 20ezer ha itthon veszed kompletten ehez akkor van maga az lcd+2 csatlakozo+jelado jo esetben még az olaj nyomas gomba ha ez nincs hozza akkor + 5-6e ft összerakni pedig jo 2-3 nap +1 donor kmora ami +10e szal ha ugy kéred valakitöl hogy vegye meg neked a cumot és rakja is össze akkor olyan 40e ft az Én orámat fel lehet használni!és ha kikönyörgöm töled? :wink: és és odaadom az orámat?uuugy mennyibe fááj? :shock: 8) :) :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 az Én orámat fel lehet használni!és ha kikönyörgöm töled? :wink: és és odaadom az orámat?uuugy mennyibe fááj? :shock: 8) :) :?: én mondjuk egy 10esért rakom össze ha minden meg van hozza és idöm is van ... persze a tied is lehet a donor :) csak akkor pár napig nem lessz km orád :) yah meg pár aprosag van hozza fekete matt festék, +alapozo +kétkomponensű ragaszto ebböl szigoruan 1 bizonyos tipus Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 és honnan szerzek ÉÉÉn olan digit orát?na és akkor az enyémböl,a Te tizeseddel mennyibe fáj? :) Én adom a donor orát! 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 és honnan szerzek ÉÉÉn olan digit orát?na és akkor az enyémböl,a Te tizeseddel mennyibe fáj? :) Én adom a donor orát! 8) donor :) + 10e + a beszerzendö alkatrészek ez ugye mint mondtam nem fix áras mivel külömböző helyekről van és mindenki mashogy itéli meg az árát Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 Ezt csak azért mondod, mert még nem láttad a fejét ezexerint. Szerintem max a vadász lőne rá, ahogy kinéz az ember :) Kiskunfél1házánál is egy hölgyet kértünk meg, hogy útbaigazítson minket, mikor meglátott minket frankón visított egy nagyot, majd megpróbált menekülni :) koma az 1 db szopadék prostituált volt! :wink: :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június7, 2004 Megoszt Elküldve Június7, 2004 donor :) + 10e + a beszerzendö alkatrészek ez ugye mint mondtam nem fix áras mivel külömböző helyekről van és mindenki mashogy itéli meg az árát oksa.és honnan a fenéböl hajtok Én fel ilyen müszerfalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts