Agressor Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Scatman! Küldj képet emailben, és csinálok belőle avatart! Akár többet is. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Kedves aztec! Ez szimplán a véleményem :!: , ezért ez a mottóm. Ha fikázni akarok, akkor valószínűleg nem ebbe a rovatba írok... Nem ez a célom :!: . Ha lenne hasonló "sima" astra kép, azt raktam volna avatarként, de nincs. Asszem az a bajod, hogy te is ezt használod, sajnálom :oops: , majd alkalomadtán cserélek. Moobynak legalább helyén az esze :wink: Hemi! Bocs az OFF-ért, de sz*r ügy, ha félreértik az embert... :oops: Tölem azt fikázol amit akarsz:) Ez még belefér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 agressor na jó lett a cucc??? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 agressor na jó lett a cucc??? :roll: Nincs olyan kicsi torx csavarhúzóm, ma este megyek át egy telefonos haveromhoz... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Scatman! Küldj képet emailben, és csinálok belőle avatart! Akár többet is. :wink: Kösz :) Keresek egy fotómasinát :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 ScatMan-nak igaza van az aláírásában... tényleg az ő autójuk :roll: ettől még nem fikáz :roll: szerintem... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 na! Manta néni...téged még lehet erre látni?! :) ritkaság vagy emitten :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Aztec koma mailban képek mentek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sámli Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Scatman! Küldj képet emailben, és csinálok belőle avatart! Akár többet is. :wink: Agressor! Nem vagyok teljesen képben: az, hogy avatart csinálsz a képből, az azt jelenti, hogy leméretezed, satöbbi, vagy valami egyebet is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Kess! Az autohifbolt fórumán is te vagy? Bár lehet hülye kérdés... :) Fejleszteni akarsz a muzsikán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Kess! Az autohifbolt fórumán is te vagy? Bár lehet hülye kérdés... :) Fejleszteni akarsz a muzsikán? ja azis én vagyok és a második kérdésedre is igen a válasz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Agressor! Nem vagyok teljesen képben: az, hogy avatart csinálsz a képből, az azt jelenti, hogy leméretezed, satöbbi, vagy valami egyebet is? Vágás, átméretezés, némi szín effekt, felirat, egyéb apró-csepró módosítások igény szerint... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Agressor! Ha máskor kell torx kulcs nem kell messze menned, mert ahol tegnap este is parkoltál ott lakik a legkomolyabb telcsis haverom és tudok neki szóli ha kell és akkor torx házhoz megy :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Agressor! Ha máskor kell torx kulcs nem kell messze menned, mert ahol tegnap este is parkoltál ott lakik a legkomolyabb telcsis haverom és tudok neki szóli ha kell és akkor torx házhoz megy :) :wink: Jóóókor mondod vazze... :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Mikor mondjam :shock: nem kérdezted :) csak arra jártam 10 fele és láttam jól bedugtad a verdát a sorba... jobban nézett ki régen, mikor a sor szélén álltál és lehetett messziről látni a felnit :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 csak arra jártam 10 fele és láttam jól bedugtad a verdát a sorba... jobban nézett ki régen, mikor a sor szélén álltál és lehetett messziről látni a felnit :) :wink: Bocccs, elfelejtettem szólni a pórnépnek, hogy ne merjenek a helyemre állni... :) Estefelé már annak is örülök, ha egyáltalán helyet találok... :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 ha meg a túloldalra állsz ott van hely + kukásmanók :) arra a részre gondolok ami a torony felé közelebb van :idea: de mekkora láttad,h ott vannak állandó lakók? csórikáim... off: nem hallottál este riasztót szólni, mint állat :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Jaja, ők már elég rég ott nyomják bebútorozva a Ladában. Van egy "hétvégi házuk" is (a fa alatt szemben) :) De szemét vagyok. :oops: Nem hallottam, Ventura hülyeségei után bealudtam mint állat. Feltörtek valamit? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 ScatMan-nak igaza van az aláírásában... tényleg az ő autójuk :roll: ettől még nem fikáz :roll: szerintem... :oops: THX :!: manta... Egyébként csak akkor raktam fel, amikor láttam pár ilyen "autó" hátulján a pisilős fiúcskát... mit gondoltok, milyen jellel :?: Ott a pont, blitz volt :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Nem hallottam, Ventura hülyeségei után bealudtam mint állat. Feltörtek valamit? :roll: neem, csak gettóztunk és sietve akartam indulni, mert késében voltam és riasztó inaktivizálása helyett fogtam és kulcssal kinyitottam a kocsit és vagy 3 percen keresztül nem tudtam offolni... szép kis tömeg gyűlt oda,h mit csinál ez a két állat éjjel avval a kocsival :) a bútors emberkék naon komolyak, ott veszekednek állandóan :arrow: rendesen sajnálom őket, múltkor a pékek csesztették csóriembereket :x @Moooby: a leveled elveszett félúton vagy megint be voltál tépve és elfelejtetted elküldeni :) :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 Tegnapi du-i cali vizitünk során irányban lefele kiskunmajsa fele csináltunk 1-2 képet Moobyval... az egyes kép tanulsága: mindenféleképpen vegyen az ember az ablaktörlőkarra olyan lapocskát, ami leszorítja a lapátot 180 környékén különben ennyit látni kifele és ennél a sebességnél ez kellemetlen is lehet :roll: és ne vegyetek vectra gts-t, mert egy 1.6 astrával oda lehet gyakni :) :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 na szoval kiörjöngtétek magatokat :) jo neketek na ahli Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 végigsírtam én a délutánt esk nem szakadtam ennyit egyfolytában... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 http://wessyde.uw.hu/Resize%20of%20Pict0004.jpg ....az egyes kép tanulsága: mindenféleképpen vegyen az ember az ablaktörlőkarra olyan lapocskát, ami leszorítja a lapátot 180 környékén különben ennyit látni kifele és ennél a sebességnél ez kellemetlen is lehet :roll:.... Egyszerűbb megoldás, ha legközelebb bekapcsoljátok az ablaktörlőt, sokat számít ám esőben :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június4, 2004 Megoszt Elküldve Június4, 2004 :) :) Aztec 1.6? ez nem a te verdád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts