2004tiborc Elküldve Október19, 2005 Elküldve Október19, 2005 Akkor nyeltanilag javítom a mondaot, hogy rágyujtani Tilos! De bizonyos személyeknek cigizni szabad! :smt045 Nem tudtam, hogy nyeltanilag is szokas javitani a mondaokat :(
Oliverius Elküldve Október20, 2005 Elküldve Október20, 2005 A gépelési hibáért bocs! De azért értelmezhető nem?
szantozoli Elküldve Október20, 2005 Elküldve Október20, 2005 Akkor nyeltanilag javítom a mondaot... Szerintem a "mondaot"-od továbbra sem helyes! :( :D :D :D :D Boccs, de ezt sem lehetett kihagyni! :laughing6: Tudom, már megint én vagyok a poéngyártó.
2004tiborc Elküldve Október20, 2005 Elküldve Október20, 2005 A gépelési hibáért bocs! De azért értelmezhető nem? :smt045
szantozoli Elküldve Október20, 2005 Elküldve Október20, 2005 Vagyis már elkéstem vele, hogy én legyek az első.
2004tiborc Elküldve Október20, 2005 Elküldve Október20, 2005 Vagyis már elkéstem vele, hogy én legyek az első. Bizony, bizony, jol elkestel! :(
jaygab Elküldve Október23, 2005 Elküldve Október23, 2005 Hali! Tudja valaki hogy a műanyagot lehet -e szépen krómozni ,vagy felejtsem el a dolgot. Azt vettem a fejembe ,hogy vagy lekrómoztatom (ha lehet) vagy valami alumíniumból v. rozsdamentes acélból kicserélem a belső gyári műanyag kilincseket. G astránál láttam,de ott gyári...Nagyon megtetszett,meg amúgy is már tiszta alu-chróm az egész kocsi belülről,már csak ez hiányzik hozzáSmile Ha szépen meg lehet csinálni,akkor a külső kilincseket se hagynám ki belőle.Szal ha vki tuttira tudja akkor írjon már lécci! Ha meg még címet is tud hol csinálják,na az lenne a legfrankóbb:-)
Tápiószecső Elküldve Október23, 2005 Elküldve Október23, 2005 Hali! Tudja valaki hogy a műanyagot lehet -e szépen krómozni ,vagy felejtsem el a dolgot. Azt vettem a fejembe ,hogy vagy lekrómoztatom (ha lehet) vagy valami alumíniumból v. rozsdamentes acélból kicserélem a belső gyári műanyag kilincseket. G astránál láttam,de ott gyári...Nagyon megtetszett,meg amúgy is már tiszta alu-chróm az egész kocsi belülről,már csak ez hiányzik hozzáSmile Ha szépen meg lehet csinálni,akkor a külső kilincseket se hagynám ki belőle.Szal ha vki tuttira tudja akkor írjon már lécci! Ha meg még címet is tud hol csinálják,na az lenne a legfrankóbb:-) Azt hiszem B Vectrának ugyanolyan formájú a belső kilincse és abból már láttam gyárilag krómosat. Hogy fém vagy műanyag azt nem tudom.
loree_gsi16v Elküldve Október23, 2005 Elküldve Október23, 2005 Hali! Tudja valaki hogy a műanyagot lehet -e szépen krómozni ,vagy felejtsem el a dolgot. Azt vettem a fejembe ,hogy vagy lekrómoztatom (ha lehet) vagy valami alumíniumból v. rozsdamentes acélból kicserélem a belső gyári műanyag kilincseket. G astránál láttam,de ott gyári...Nagyon megtetszett,meg amúgy is már tiszta alu-chróm az egész kocsi belülről,már csak ez hiányzik hozzáSmile Ha szépen meg lehet csinálni,akkor a külső kilincseket se hagynám ki belőle.Szal ha vki tuttira tudja akkor írjon már lécci! Ha meg még címet is tud hol csinálják,na az lenne a legfrankóbb:-) BP. 13.ker. Cserhalom út 2. (az árpád-hídnál) Tel. 06 1 270.3675 14" felni krómozás 14.000 Ft/db
I_S Elküldve Október24, 2005 Elküldve Október24, 2005 Tudom nem egészen ide való, de ide is beírom , itt nagyobb a nyüzsgés: Egyik haveromnak van egy 98'-as 5 ajtós 1.2 16V B corsa-ja, és kérdésem lenne, mennyiért lehet szerezni hozzá lamdaszondát. Sajna a motorkódot néztem, de nem találtam. Az eredeti szonda 4 kábeles, de haldoklik elég erőteljesen, már most alig indúl, ill. beindúl, csak vagy 8x leáll mire megtartja az alapjáratot, ill. lassan folyamatossá válik a kontrollámpa.
opel16v Elküldve Október24, 2005 Elküldve Október24, 2005 Hidegen csinálja ezt? Mert akkor független a lambda-kód, és a hibajelenség...
kole Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 Sziasztok Valaki próbált már F astrájában cserélni ajtóba hangszórót? Én megpróbáltam, de igencsak érdekes! A gyárinak van kb 6cm es távtartója ami egybe van a hangszóróval ezt 3 lemezcsavar fogja az ajtóhoz. Én kiberheltem a hangszórót és csak a távtartó maradt amit fordítva raktam bele hosszabb lemezcsavarokkal. Nagyon zsír lett csak akkor koppantam mikor a kárpitott akartam visszarakni. A távtartó fordított állapotában a kárpitok nem mennek rá! :P Van valakinek valami hasonló tapasztalata?
Oliverius Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 Sajna a motorkódot néztem, de nem találtam. Nézd meg a forgalmit azt hiszem a motorszámból látszani fog.
Oliverius Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 Kole! Én már caraván hátsó ajtóba cseréltem a tapasztalatok: Ha jól körül nézel mindent lehet kapni hozzá csak meg kell találni a jó boltokat. Én külön vettem kiemelőt spec. F astrához lehet kapni, aztán az se baj ha laposabb hangszórót választasz pl. mac audió 4,5 cm a mélysége és találtam csatlakozótis a mi jó a gyárihoz(sajnos későn).
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 Nézd meg a forgalmit azt hiszem a motorszámból látszani fog. Igen a motorszám első pár karaktere az maga a motorkód.
kole Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 Ezt a kiemelőt milyen boltokban kaphatok? Bontó? PL.
Oliverius Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 Ezt a kiemelőt milyen boltokban kaphatok? Bontó? PL. Én részemről Autóhifi pont üzletbe vettem MIskolcon Car Hifi néven futó bolt is hozzá tartozik ha minden igaz. H jól emlékszem 2800/pár az ára.
kole Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 Hát ennek örülök hogy Miskolcon is van! Tudnál nekem címet mondani? És megyek is... :P
kole Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 áhhá megtaláltam ezaz? Itt vetted? Miskolc, Kiss Ernő utca 7
Oliverius Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 Én pesti vagyok a neten néztem meg, hogy tudjak válaszolni. Sok sikert!
I_S Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 Hidegen csinálja ezt? Mert akkor független a lambda-kód, és a hibajelenség... Csak hidegen csinálja, de nem kell neki minusz fok, elég oan 7-10 fok, már előjön a hiba... Azért gyanakszom lamdára, mert most egy G astra 1,2 lamdája van benne ami ugye teljesen más, de még mindíg jobb mint a sajátja, mert az 25 fokban is leált ...
opel16v Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 Hideg motornál nem nézi a lambdaértéket... Akkor tök mindegy milyen értéket ad a lambda, nem veszi figyelembe.
I_S Elküldve Október25, 2005 Elküldve Október25, 2005 az a baj, ameddig nem tudom a motorkódot, addig nem álnék neki kivillogtatni, vagy ugyanazt a lábat kell összekötni mindnél, csak figyelembe véve, hohy hány csatis? Tehát A-B ill. 5-6?
Recommended Posts