2004tiborc Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Akkor nyeltanilag javítom a mondaot, hogy rágyujtani Tilos! De bizonyos személyeknek cigizni szabad! :smt045 Nem tudtam, hogy nyeltanilag is szokas javitani a mondaokat :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oliverius Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 A gépelési hibáért bocs! De azért értelmezhető nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Akkor nyeltanilag javítom a mondaot... Szerintem a "mondaot"-od továbbra sem helyes! :( :D :D :D :D Boccs, de ezt sem lehetett kihagyni! :laughing6: Tudom, már megint én vagyok a poéngyártó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
2004tiborc Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 A gépelési hibáért bocs! De azért értelmezhető nem? :smt045 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Vagyis már elkéstem vele, hogy én legyek az első. Link to comment Megosztás: More sharing options...
2004tiborc Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Vagyis már elkéstem vele, hogy én legyek az első. Bizony, bizony, jol elkestel! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oliverius Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Egyszer fent máskor lent! Link to comment Megosztás: More sharing options...
jaygab Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Hali! Tudja valaki hogy a műanyagot lehet -e szépen krómozni ,vagy felejtsem el a dolgot. Azt vettem a fejembe ,hogy vagy lekrómoztatom (ha lehet) vagy valami alumíniumból v. rozsdamentes acélból kicserélem a belső gyári műanyag kilincseket. G astránál láttam,de ott gyári...Nagyon megtetszett,meg amúgy is már tiszta alu-chróm az egész kocsi belülről,már csak ez hiányzik hozzáSmile Ha szépen meg lehet csinálni,akkor a külső kilincseket se hagynám ki belőle.Szal ha vki tuttira tudja akkor írjon már lécci! Ha meg még címet is tud hol csinálják,na az lenne a legfrankóbb:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Hali! Tudja valaki hogy a műanyagot lehet -e szépen krómozni ,vagy felejtsem el a dolgot. Azt vettem a fejembe ,hogy vagy lekrómoztatom (ha lehet) vagy valami alumíniumból v. rozsdamentes acélból kicserélem a belső gyári műanyag kilincseket. G astránál láttam,de ott gyári...Nagyon megtetszett,meg amúgy is már tiszta alu-chróm az egész kocsi belülről,már csak ez hiányzik hozzáSmile Ha szépen meg lehet csinálni,akkor a külső kilincseket se hagynám ki belőle.Szal ha vki tuttira tudja akkor írjon már lécci! Ha meg még címet is tud hol csinálják,na az lenne a legfrankóbb:-) Azt hiszem B Vectrának ugyanolyan formájú a belső kilincse és abból már láttam gyárilag krómosat. Hogy fém vagy műanyag azt nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Október23, 2005 Megoszt Elküldve Október23, 2005 Hali! Tudja valaki hogy a műanyagot lehet -e szépen krómozni ,vagy felejtsem el a dolgot. Azt vettem a fejembe ,hogy vagy lekrómoztatom (ha lehet) vagy valami alumíniumból v. rozsdamentes acélból kicserélem a belső gyári műanyag kilincseket. G astránál láttam,de ott gyári...Nagyon megtetszett,meg amúgy is már tiszta alu-chróm az egész kocsi belülről,már csak ez hiányzik hozzáSmile Ha szépen meg lehet csinálni,akkor a külső kilincseket se hagynám ki belőle.Szal ha vki tuttira tudja akkor írjon már lécci! Ha meg még címet is tud hol csinálják,na az lenne a legfrankóbb:-) BP. 13.ker. Cserhalom út 2. (az árpád-hídnál) Tel. 06 1 270.3675 14" felni krómozás 14.000 Ft/db Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Tudom nem egészen ide való, de ide is beírom , itt nagyobb a nyüzsgés: Egyik haveromnak van egy 98'-as 5 ajtós 1.2 16V B corsa-ja, és kérdésem lenne, mennyiért lehet szerezni hozzá lamdaszondát. Sajna a motorkódot néztem, de nem találtam. Az eredeti szonda 4 kábeles, de haldoklik elég erőteljesen, már most alig indúl, ill. beindúl, csak vagy 8x leáll mire megtartja az alapjáratot, ill. lassan folyamatossá válik a kontrollámpa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október24, 2005 Megoszt Elküldve Október24, 2005 Hidegen csinálja ezt? Mert akkor független a lambda-kód, és a hibajelenség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kole Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Sziasztok Valaki próbált már F astrájában cserélni ajtóba hangszórót? Én megpróbáltam, de igencsak érdekes! A gyárinak van kb 6cm es távtartója ami egybe van a hangszóróval ezt 3 lemezcsavar fogja az ajtóhoz. Én kiberheltem a hangszórót és csak a távtartó maradt amit fordítva raktam bele hosszabb lemezcsavarokkal. Nagyon zsír lett csak akkor koppantam mikor a kárpitott akartam visszarakni. A távtartó fordított állapotában a kárpitok nem mennek rá! :P Van valakinek valami hasonló tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oliverius Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Sajna a motorkódot néztem, de nem találtam. Nézd meg a forgalmit azt hiszem a motorszámból látszani fog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oliverius Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Kole! Én már caraván hátsó ajtóba cseréltem a tapasztalatok: Ha jól körül nézel mindent lehet kapni hozzá csak meg kell találni a jó boltokat. Én külön vettem kiemelőt spec. F astrához lehet kapni, aztán az se baj ha laposabb hangszórót választasz pl. mac audió 4,5 cm a mélysége és találtam csatlakozótis a mi jó a gyárihoz(sajnos későn). Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Nézd meg a forgalmit azt hiszem a motorszámból látszani fog. Igen a motorszám első pár karaktere az maga a motorkód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kole Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Ezt a kiemelőt milyen boltokban kaphatok? Bontó? PL. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oliverius Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Ezt a kiemelőt milyen boltokban kaphatok? Bontó? PL. Én részemről Autóhifi pont üzletbe vettem MIskolcon Car Hifi néven futó bolt is hozzá tartozik ha minden igaz. H jól emlékszem 2800/pár az ára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kole Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Hát ennek örülök hogy Miskolcon is van! Tudnál nekem címet mondani? És megyek is... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kole Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 áhhá megtaláltam ezaz? Itt vetted? Miskolc, Kiss Ernő utca 7 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Oliverius Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Én pesti vagyok a neten néztem meg, hogy tudjak válaszolni. Sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Hidegen csinálja ezt? Mert akkor független a lambda-kód, és a hibajelenség... Csak hidegen csinálja, de nem kell neki minusz fok, elég oan 7-10 fok, már előjön a hiba... Azért gyanakszom lamdára, mert most egy G astra 1,2 lamdája van benne ami ugye teljesen más, de még mindíg jobb mint a sajátja, mert az 25 fokban is leált ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 Hideg motornál nem nézi a lambdaértéket... Akkor tök mindegy milyen értéket ad a lambda, nem veszi figyelembe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 akkor szerinted? Alapjárati tisztítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Október25, 2005 Megoszt Elküldve Október25, 2005 az a baj, ameddig nem tudom a motorkódot, addig nem álnék neki kivillogtatni, vagy ugyanazt a lábat kell összekötni mindnél, csak figyelembe véve, hohy hány csatis? Tehát A-B ill. 5-6? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts