opel16v Elküldve Június1, 2004 Elküldve Június1, 2004 Agressor! Ma elvittem az autót Patyihoz sperrezésre, aztán kipróbáltuk a Corsáját. Elég dögös a kicsikocsi, az biztos. :) Majd' összeélveztem magam, amikor szúrta a hármast, és kellemes egyenesfogaskerék-hang jött a váltóból... Ugyanis úgy építette a váltóját, hogy a 3., 4. és 5. fokozat egyenes fogazású. A fékje sem semmi, a slikkekkel akkorát fogott, hogy majdnem ráültem a kagyló előtt levő tüzoltókészülékre. :) Holnap benne lesz az ótómba a sperr... :)
Sonique Gsi 16V Elküldve Június1, 2004 Elküldve Június1, 2004 aki ismer Muha Csabit nezze meg ezt az autot .. ö rakta össze nagyon korekt kis darab http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 nem reklam, bar annak is el menne csak egy jotanacs aki most akar venni egy jo kocsit annak itt van rá a lehetöség az uj tulaj ahogy latom ar nélkül hirdette meg de olyan 1,4-1,5m kozt lehet és nem 93 as a kocsi hanem 94 es R es alvazszama van
mélykék76 Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 ....mennyit fogyasztanak a calibrák?.... http://www.calibrainfo.hu/info/fogyasztas/...fogyasztas.html
Laci4 Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 uhuhuu.. nem olvastál figyelmesen :shock: fizetett, csak elég gyengén.. aztec nekem a minusz rekord fogyim az hétfön volt...nagypapis modban 6.4 persze városon kivül...szinte megállás nélkül... de átlag 10 lityi....
Tápiószecső Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 aki ismer Muha Csabit nezze meg ezt az autot .. ö rakta össze nagyon korekt kis darab Ha minden igaz ezt az autót láttam élőben pár hete. Eléggé impozáns jelenség. :)
FBalazs Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 Én meg láttam a garázsban, darabokban :) fényezés utáni állapotban :wink:
Kess Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 valóban nagyon szép és tetszik a hátsó rész lefalazása is.... 8)
mooby Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 Mooby kollega hol a cali linkje? nem találom! http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...screenwidth=800
aztec Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 not bad :wink: ha mennénk megnézni, akkor csörr :idea:
mooby Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 not bad :wink: ha mennénk megnézni, akkor csörr :idea: ugye ugye!ha rádob a joember 2 kilot akkor mehet!külömben nem.Én 1.3ra tartom a vasamat!ugy ér az is annyit ahogy ez 1.1-et+vagy nem? :wink: :?:
aztec Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 sztem kb 2killa plusz, ja :) csak nem értelek,h 94es autót miért cserélsz korábbira? :idea: -mondjuk én is a 94est cseréztem 92esre, de engem sem értettek, most ezért tisztességből én se értelek :) -
mooby Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 sztem kb 2killa plusz, ja :o csak nem értelek,h 94es autót miért cserélsz korábbira? :idea: -mondjuk én is a 94est cseréztem 92esre, de engem sem értettek, most ezért tisztességből én se értelek :) - na azért az Én esetemben más!nem 94-es!-))95-ös :) vagy GSI,de Gsi-t nem cserélnek sima astrára...pedig kalandvágybol kiprobáénám!ha gondolod a cserélhetünk! :)
Agressor Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 Agressor! Ma elvittem az autót Patyihoz sperrezésre, aztán kipróbáltuk a Corsáját. Elég dögös a kicsikocsi, az biztos. :) Majd' összeélveztem magam, amikor szúrta a hármast, és kellemes egyenesfogaskerék-hang jött a váltóból... Ugyanis úgy építette a váltóját, hogy a 3., 4. és 5. fokozat egyenes fogazású. A fékje sem semmi, a slikkekkel akkorát fogott, hogy majdnem ráültem a kagyló előtt levő tüzoltókészülékre. :) Holnap benne lesz az ótómba a sperr... :o Pénteken voltam nála, azt hittem megint nem jó a futóművem :evil:, és akkor emlékeztettem "Rád". Mondta is hogy ja tényleg a sperr! :)
opel16v Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 Végülis erre a hétre ígérte. :) Az előbb hívott hogy kész is van. Korrekt emberke nagyon, az bizti. :)
ScatMan Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 Sziasztok márkatársak! **a többit moderáltam, helyére került**
aztec Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 Sztem az aláírásod nem túl gizda, mert ez elméletben nem Off márkafikázásra alapuló fórum :idea:
mooby Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 Sztem az aláírásod nem túl gizda, mert ez elméletben nem Off márkafikázásra alapuló fórum :idea: kötekedsz? :) felkostolod az ujjakat?mint a vasas edzöterem öltözöjében.... :)
aztec Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 Nem kötexem drága vesekőeltávolító f asztrás komám, csak ez milyen má :) no meg azt írja nzje van és gsi van a neve alatt... akkor meg replikával jár :) holnap calivizit du-n :idea: :roll: :?:
mooby Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 Nem kötexem drága vesekőeltávolító f asztrás komám, csak ez milyen má :) no meg azt írja nzje van és gsi van a neve alatt... akkor meg replikával jár :) holnap calivizit du-n :idea: :roll: :?: ja megyünk remélem,de majd hivlak!oooda bárki azt ir amit akar! :wink: vagy szeretne..
Laci4 Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 ha mindenigaz az a szép kékes gsi-t pénteken láttuk mi is az M3 as mellett :wink: a srác, állitólag nem az övé, cask kihozta, 1.5millára mondta..... tényleg szépnek tünik... viszont tegnap megint láttam a polusnál lévö OMW kútnál a szép "M" es levegönyilásos gsit... most megnéztem a belsejét is...hüüü de mega brutálul bejött!! igaz, a folia sokat takart :shock: Azok az üllések... vmi verseny üllés, álmaim szinösszeállításában..fekete..kék..nagyon király...kromos ajtónyitók,váltógomb, kézifékkar, kékre fújt müszerfalelemek... ez tényleg a Hernádi Tomié lenne? aszem amint lesz egy kis plusz zsetonom, fel kellene keresnem :)
Tápiószecső Elküldve Június2, 2004 Elküldve Június2, 2004 ez tényleg a Hernádi Tomié lenne? Valaki mondja már meg hol lehet erről az autóról képet találni? Thanks.
opel16v Elküldve Június3, 2004 Elküldve Június3, 2004 A hétvégi talis képek között biztos van pár darab... :)
Recommended Posts