opel16v Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 Agressor! Ma elvittem az autót Patyihoz sperrezésre, aztán kipróbáltuk a Corsáját. Elég dögös a kicsikocsi, az biztos. :) Majd' összeélveztem magam, amikor szúrta a hármast, és kellemes egyenesfogaskerék-hang jött a váltóból... Ugyanis úgy építette a váltóját, hogy a 3., 4. és 5. fokozat egyenes fogazású. A fékje sem semmi, a slikkekkel akkorát fogott, hogy majdnem ráültem a kagyló előtt levő tüzoltókészülékre. :) Holnap benne lesz az ótómba a sperr... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 aki ismer Muha Csabit nezze meg ezt az autot .. ö rakta össze nagyon korekt kis darab http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 nem reklam, bar annak is el menne csak egy jotanacs aki most akar venni egy jo kocsit annak itt van rá a lehetöség az uj tulaj ahogy latom ar nélkül hirdette meg de olyan 1,4-1,5m kozt lehet és nem 93 as a kocsi hanem 94 es R es alvazszama van Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 ....mennyit fogyasztanak a calibrák?.... http://www.calibrainfo.hu/info/fogyasztas/...fogyasztas.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 uhuhuu.. nem olvastál figyelmesen :shock: fizetett, csak elég gyengén.. aztec nekem a minusz rekord fogyim az hétfön volt...nagypapis modban 6.4 persze városon kivül...szinte megállás nélkül... de átlag 10 lityi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 aki ismer Muha Csabit nezze meg ezt az autot .. ö rakta össze nagyon korekt kis darab Ha minden igaz ezt az autót láttam élőben pár hete. Eléggé impozáns jelenség. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Én meg láttam a garázsban, darabokban :) fényezés utáni állapotban :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 valóban nagyon szép és tetszik a hátsó rész lefalazása is.... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Mooby kollega hol a cali linkje? nem találom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Mooby kollega hol a cali linkje? nem találom! http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...screenwidth=800 Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 not bad :wink: ha mennénk megnézni, akkor csörr :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 not bad :wink: ha mennénk megnézni, akkor csörr :idea: ugye ugye!ha rádob a joember 2 kilot akkor mehet!külömben nem.Én 1.3ra tartom a vasamat!ugy ér az is annyit ahogy ez 1.1-et+vagy nem? :wink: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 sztem kb 2killa plusz, ja :) csak nem értelek,h 94es autót miért cserélsz korábbira? :idea: -mondjuk én is a 94est cseréztem 92esre, de engem sem értettek, most ezért tisztességből én se értelek :) - Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 sztem kb 2killa plusz, ja :o csak nem értelek,h 94es autót miért cserélsz korábbira? :idea: -mondjuk én is a 94est cseréztem 92esre, de engem sem értettek, most ezért tisztességből én se értelek :) - na azért az Én esetemben más!nem 94-es!-))95-ös :) vagy GSI,de Gsi-t nem cserélnek sima astrára...pedig kalandvágybol kiprobáénám!ha gondolod a cserélhetünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Agressor Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Agressor! Ma elvittem az autót Patyihoz sperrezésre, aztán kipróbáltuk a Corsáját. Elég dögös a kicsikocsi, az biztos. :) Majd' összeélveztem magam, amikor szúrta a hármast, és kellemes egyenesfogaskerék-hang jött a váltóból... Ugyanis úgy építette a váltóját, hogy a 3., 4. és 5. fokozat egyenes fogazású. A fékje sem semmi, a slikkekkel akkorát fogott, hogy majdnem ráültem a kagyló előtt levő tüzoltókészülékre. :) Holnap benne lesz az ótómba a sperr... :o Pénteken voltam nála, azt hittem megint nem jó a futóművem :evil:, és akkor emlékeztettem "Rád". Mondta is hogy ja tényleg a sperr! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Végülis erre a hétre ígérte. :) Az előbb hívott hogy kész is van. Korrekt emberke nagyon, az bizti. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Sziasztok márkatársak! **a többit moderáltam, helyére került** Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Sztem az aláírásod nem túl gizda, mert ez elméletben nem Off márkafikázásra alapuló fórum :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Sztem az aláírásod nem túl gizda, mert ez elméletben nem Off márkafikázásra alapuló fórum :idea: kötekedsz? :) felkostolod az ujjakat?mint a vasas edzöterem öltözöjében.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Nem kötexem drága vesekőeltávolító f asztrás komám, csak ez milyen má :) no meg azt írja nzje van és gsi van a neve alatt... akkor meg replikával jár :) holnap calivizit du-n :idea: :roll: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 Nem kötexem drága vesekőeltávolító f asztrás komám, csak ez milyen má :) no meg azt írja nzje van és gsi van a neve alatt... akkor meg replikával jár :) holnap calivizit du-n :idea: :roll: :?: ja megyünk remélem,de majd hivlak!oooda bárki azt ir amit akar! :wink: vagy szeretne.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 ha mindenigaz az a szép kékes gsi-t pénteken láttuk mi is az M3 as mellett :wink: a srác, állitólag nem az övé, cask kihozta, 1.5millára mondta..... tényleg szépnek tünik... viszont tegnap megint láttam a polusnál lévö OMW kútnál a szép "M" es levegönyilásos gsit... most megnéztem a belsejét is...hüüü de mega brutálul bejött!! igaz, a folia sokat takart :shock: Azok az üllések... vmi verseny üllés, álmaim szinösszeállításában..fekete..kék..nagyon király...kromos ajtónyitók,váltógomb, kézifékkar, kékre fújt müszerfalelemek... ez tényleg a Hernádi Tomié lenne? aszem amint lesz egy kis plusz zsetonom, fel kellene keresnem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Június2, 2004 Megoszt Elküldve Június2, 2004 ez tényleg a Hernádi Tomié lenne? Valaki mondja már meg hol lehet erről az autóról képet találni? Thanks. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 Pólus, benzinkút :idea: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 A hétvégi talis képek között biztos van pár darab... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Június3, 2004 Megoszt Elküldve Június3, 2004 ***moderáltam magam*** Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts