Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Egyéb csevegés

gsi.tamás

Recommended Posts

skacok

tudna valaki nekem 1-2 napra kölcsönözni valami joképü(lehetöleg drága)felnit,törötten esetleg még szar gumival?képes lennék érte egy keveset fizetni is!szal a lényeg hogy egy kátyus felni legyen

persze garniturára gondolok!

Megosztás:

az király...de ugye nem azt akarod mondani, h azért kell a garnitura,mert beveszik, h mind a 4 egszerre ko lett. 2ö még megjátszható..

nekem volt hozzá szerencsém :evil: igaz, csak 1 felni, + 2 gumi.. +lengéscsillapító... avultatva... igazándiból én nem kaptam vissza amit szivtam vele :evil: pontosabban még függöben van a dolog...elvileg bármelyik nap jöhet a lé..mondjuk február óta ideje is :? de trükközve jól is járhat az ember :wink: legközelebb ügyesebb leszek :wink: :twisted:

Viszont törjön le a keze annak, aki kiszemelte magának a kocsimat, és azzal szórakozik, hogy behorpasztja a kasznim. _villam.gif nemrég még csak egy horpadás volt a mociháztetö mellett a sárvédö fölöt.. nem tom jobban leirni.. :? erre megyek le ma..már van mégegy... csak be van horpadva...mintha vki rávágott volna kézzel....hogy szakadna le a keze!! :twisted:

Megosztás:

Viszont törjön le a keze annak, aki kiszemelte magának a kocsimat, és azzal szórakozik, hogy behorpasztja a kasznim. nemrég még csak egy horpadás volt a mociháztetö mellett a sárvédö fölöt.. nem tom jobban leirni.. :? erre megyek le ma..már van mégegy... csak be van horpadva...mintha vki rávágott volna kézzel....hogy szakadna le a keze!!

Az a gond, hogy lehet nem is vágott rá senki, hanem, ha valahol megállsz dumálni és nekidőlsz félig ráülve vagy valaki más, akkor is hasonló tünetek jelentkeznek!!!Nekem is vannak és szerintem másnak is !!Bár nem láttam a horpadás mértékét , ez csak tipp!!!!

Megosztás:

Az a gond, hogy lehet nem is vágott rá senki, hanem, ha valahol megállsz dumálni és nekidőlsz félig ráülve vagy valaki más, akkor is hasonló tünetek jelentkeznek!!!Nekem is vannak és szerintem másnak is !!Bár nem láttam a horpadás mértékét , ez csak tipp!!!!

Pizo!

Azt azért ne felejtsd el, hogy Te mekkora vagy!!! és a Laci4 hozzád képest :) :) :) :o

Megosztás:

Sziasztok!

Közel 1 éve vagyok boldog tulajdonosa egy Opel Astra 1.4 GL-nek (C14NZ, 1993-as évj.). :)

Mikor hozzám került friss műszakival a szokásos cseréken kívül cserélni kellett a lamdaszondát és a fojtószelep potmétert, így sikerült a zöldkártyát elintézni. Télen eltömődött a katalizátor és szétesett hátsódob is. Kicseréltem az egész kipufogó rendszert, egycsöves sportrendszerre, ha már nem egy rakéta, de legalább a hangja az szép legyen. :)

Kapott egy sportlégszűrő betétet is és kicseréltem minden kiégett izzót a műszerfalban és a középkonzolon. Sajnos kb. 1 hónapja nagyon nehezen indul, ingadozik a fordulatszám (400-1500 rpm) olyan mintha csak egy-két henger dolgozna a legtöbbször azonnal leáll és kb. 10-20 percig nem is indul. Ha kitartó próbálkozás után eléri a 70-80 Celsius fokos hőmérsékletet, onnantól kezdve már minden ok, lehet indulni. Amíg meleg a motor simán indul, de ha kihül akkor kezdődik újra a szenvedés. Eddig 5 szerelő és 1 szakszerviz foglalkozott vele kicseréltek mindent: impulzos jeladót, motorhőmérséklet érzékelőt, gyújtáselosztó fedél, rotor, kábelek, gyertya, vízpumpa, bendix fogaskerék, MAP szenzor, generátor csapágy, szénkefe stb. Próbálták másik motorvezérlő elektronikával (ECU) is, de semmi javulás. Ha nem lennék Opel megszállott, már rég eladtam volna. :roll:

Most tőletek szeretnék pár tippet kapni, hogy szerintetek mit lenne érdemes megnézni rajta ?

Köszönettel: Udi

Megosztás:

Üdv nektek!

Már nem árulom a Gsi-met!

3-hete kapot új gumikat, új fékbetéteket.

Új kerékagycsapágyakat.

Az elejét látta Kess , hogy nézet ki.Na már ez is készen van.

Darabokban volt a lökös-na most meg lehet nézni.

Készen van az bal oldala is amit vagy 2 hete meghuztak elég durván.

Szóval tuti volt a vas--de bajok jöttek tovább (elvagyok átkozva), tegnap elvittem a szerelőmhöz(PROFI-SZAKI/igy hivom/) 8) mert olaj szökött a viztér felé!Nem hiába durrantak a vizcsöveim! :evil:

Tegnap szétbontották és úgy néz ki, hogy a hengerfej tömités pont az olajfelömlőnél és a viztér záróréteg között -kiéget?sérült?

Ma viszi a hengerfejet nyomáspróbázni!

Sajna tele van az egész rendszer trutyival.

Egy-két vizcsövet cserélni kell!

Na meg a vezérlést is.Vezérműszij, mindhárom feszítő görgö, vizpumpa.

NA EZEK UTÁN MÁR NEM ADOM EL A GSI-met

Megosztás:

folyt.

Na ezek után már nem adom el a vasat! :wink:

Ja, meg 2 napja kapott egy hozzá illő zenét.(2 láda , erősítő..stb)

elég komoly.

Amióta rendbe rakták a lököst a rendszámot az ablakba raktam ki, igy megmutatja a Gsi desing-t! 8) :)

Ma csinálok fotókat a gépről és holnap felrakom igérem.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.