hemi Elküldve Május22, 2004 Megoszt Elküldve Május22, 2004 RENZSO! Én dudáltam ma rád Újpesten a fekete Corsából:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2004 Megoszt Elküldve Május22, 2004 Semseyp! Katus József, 20/5186186 Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május22, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2004 Hemi Nem halotta a kipufogótól 11-re mentünk kipufogóshoz mert fehérváron szétesett neki az Y-nál! Jó hangos volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Május23, 2004 Megoszt Elküldve Május23, 2004 De észrevettttt csak pislogóóóóttt:)) Tényleg TOMI nem is dícsérsz meg amiért elő turtam az autód leírását a gsi.hu történelem könyvéből? Hiszen ott nem elérhető. Gondoltam örülsz neki majd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Május23, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2004 Hemi Ja ja olvastam, láttam, király a verdám :) ! Köszike! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 szokott-e valaki ebay.de -n vasarolni .. kéne egy kis help akarok valamit veni de az istenért nem tom megszervezni utalni nem tudok .. a postan meg jol elbasztak a pénzem .. biztositva volt .. kifizették de sajna nem ért oda a pénz és ezt szeretném megrendelni http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...7903048940&rd=1 nem nagy összeg, csak épp itthon nem tom beszerezni .. ha ez ügyben tudna valaki segiteni .. azt örömmel venném a pénzt természetesen elöre oda adnam neki ha igényli ... Udv elöre is thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Nekem már háromszor is gond nélkül elvitte a magyar kir. posta a 15 eurómat.... Amit segíteni tudok: http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9042477 Az indexen van ebay topic. Hátha azok tudnak. Soxerencsét kívánok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 renzso na milyen volt a rally??? és a britní spírs?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 ....Jó hangos volt!.... Pahhh katasztrófális hangja volt, főleg az M3-ason :roll: De mint hallotam, már meggyógyult a gépsárkány :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 csak azért mondjátok mindezt, mert még nem hallotátok az én kicsikém :roll: szombaton a bartókon elfáradt a katalizátor elötti heggesztett rész :) hááát, ha azt mondom, hogy a chopperes kollegák :shock: így néztek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Semseyp! Katus József, 20/5186186 Köszi, meg fogom keresni ez ügyben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 De észrevettttt csak pislogóóóóttt:)) Tényleg TOMI nem is dícsérsz meg amiért elő turtam az autód leírását a gsi.hu történelem könyvéből? Hiszen ott nem elérhető. Gondoltam örülsz neki majd. Akkor szerintem már kész volt a verda és az út szélén álltam. Kerestem olyan futóművest aki dolgozik szombaton is 13 óra után. Nem volt ismerős a verda :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
renzso Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 renzso na milyen volt a rally??? és a britní spírs?? :) A rallyt sajnos a sok baleset beárnyékolta. a pénteki nap nagy melegben és jó sok porban telt el. Mindent egybevetve nekem azért tetszett kivéve a sok etapot és az, hogy megadta magát a kupufogóm :? Lehet, hogy nem tett jót neki a murvás gyors :) ahol persze 5 és 10 között mentem de így is verte fel a sziklákat :oops: Legközelebb légpárnással megyek :twisted: Egyébként extra jól megcsinálták szombaton röpke 20 perc alatt. Most ismét a régi duruzsolást hallom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 A rallyt sajnos a sok baleset beárnyékolta. a pénteki nap nagy melegben és jó sok porban telt el. Mindent egybevetve nekem azért tetszett kivéve a sok etapot és az, hogy megadta magát a kupufogóm :? Lehet, hogy nem tett jót neki a murvás gyors :) ahol persze 5 és 10 között mentem de így is verte fel a sziklákat :oops: Legközelebb légpárnással megyek :twisted: Egyébként extra jól megcsinálták szombaton röpke 20 perc alatt. Most ismét a régi duruzsolást hallom :) leszakadt vagy kilyukadt??? énmeg hétvégén voltam otthon vidéken és kib...tul mindenhol leért az autó eleje még 10-el haladva is :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 énmeg hétvégén voltam otthon vidéken és kib...tul mindenhol leért az autó eleje még 10-el haladva is :roll: :twisted: :twisted: :twisted: MONDTAM HOGY SOK LESZ AZ AZ ÜLTETÉS !!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 :twisted: :twisted: :twisted: MONDTAM HOGY SOK LESZ AZ AZ ÜLTETÉS !!!!! majd megunod az ültetést..... én semmipénzért nem ültetném le mégegyszer az autómat. elég volt 1 évig szivni a kadettal.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 :twisted: :twisted: :twisted: MONDTAM HOGY SOK LESZ AZ AZ ÜLTETÉS !!!!! csak szar úton szar, jó úton jó :) :) :) kanyarodni sokkal jobban lehet 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 majd megunod az ültetést..... én semmipénzért nem ültetném le mégegyszer az autómat. elég volt 1 évig szivni a kadettal.... nekem egyébként tetszik. :roll: "ez azért jó. mert jó" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Jaja...ültetésnek is megvan az elönye, hátránya :? Nekem anno az OFF xr3i-m volt elág tisztességesen leültetve... a kipuff csö(könyök) volt legmélyebben....sztem ugy 5-6 centire a betontól...háát a padka,járda alapból felejteös volt...de még a mocsok aknafedeleket is figyelni kellett :? Uhuhu... az elképzelhetö, h a gyári lengöknél, amit beraktunk Sachsok puhábbak legyenek?... kicsit olyan furi a kocsi.. még nem tom behatárolni pontosan mi a fura...nem mentem vele túl sokat... majd megpróbálok rájönni, mit érzek, értek "furi" alatt :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 lessz akkor a héten lurdy tali???? :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 lessz akkor a héten lurdy tali???? :? mit jelent a lurdyzás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Kess! Majd megtanulsz vele közlekedni, és nemsokára kívülről fújod a városban fellelhető aknafedeleket és aszfaltfelgyűrődéseket. :) Mooby! Lurdy parkolóban szoktunk hétköznap este néha összefutni páran, sokszor mozizással is összekapcsoljuk a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mooby Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Mooby! Lurdy parkolóban szoktunk hétköznap este néha összefutni páran, sokszor mozizással is összekapcsoljuk a dolgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Van egy külön topic nekije a helyi témakörben... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Május24, 2004 Megoszt Elküldve Május24, 2004 Kess!! Gratula a járgányhoz, vagin néz ki.. Más. Ha jól látom némi váltokar, kézifék kar tuning is volt vmikor. Nem a szoknyára gondolok, hanem a gombra, illetve fogóra. ami érdekelne, h hogy sikerült pl. lekapni a kézifék fogókáját? macerás? ha igen, majd vmikor élöben :wink: Viszont ami nekem szemetszúrt, hogy sztem jóval rövidebb a váltókarod!! Mondjuk ezt már figyeltem PetiGSi 92 es verdájában is, hogy sztem abban is az. De a tiedben meg mintha méééég rövidebb lenne.. Enyémben ilyen http://laci4.uw.hu/GSI/20.jpg Ja és redline asszem láttam ma a verdád!! Neked van ha jól emlékszem olyan zöldes zöld :roll: :shock: verdád ugyi? Newpesten egy pénzintézet elött parkiroztál.. Izé..ha tévedek akkor kié is? Tuti clubos..(volt a rendszáma) Egyébként fene a pénzintézetbe...hogy nekik is most kell zsé... még a végén nem tom megcsinálni a fékeket..pedig muszáj lesz :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts