Atommanó Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Szerintem aki nem versenycélra akarja használni annak tökésetesen megteszi a sheriff márkájú! Nekem is az van, kapja az ívet rendesen, és bírja a strapát... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 ja ezt akartam mondani hétköznapra kátyúk nyomvályuk ellen megteszi holvettedésmennyiért? nálam csinálják a kapukat a lakótelepen.....a lejtőn még csak-cska le tudok óvatosan araszolni de a süket segédmunkás felheggesztett egy darab vasdarabot amibe már beleakadtam.....közben 3 ######i az ásójára támaszkodva bámult :x :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 ja ezt akartam mondani hétköznapra kátyúk nyomvályuk ellen megteszi holvettedésmennyiért? nálam csinálják a kapukat a lakótelepen.....a lejtőn még csak-cska le tudok óvatosan araszolni de a süket segédmunkás felheggesztett egy darab vasdarabot amibe már beleakadtam.....közben 3 ######i az ásójára támaszkodva bámult :x :x Mennyi az ára ?? Engem is érdekel. Jut eszembe. Írjátok le légyszi, honnan lehet egyértelműen tudni ha egy kocsi ültetett. Akár 1 centit is. Az egyémnek sokkal lejjeb a segge, és egyáltalán. Gyanús.. Vagy csak a rugó ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Lehet akár a rugó is, de hogy ültetve van, az szemre látszik... :-) Vktr-rel beszéljetek, rajta kesresztül vettem annó 18 pénzért felszereléssel együtt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Lehet akár a rugó is, de hogy ültetve van, az szemre látszik... :-) Vktr-rel beszéljetek, rajta kesresztül vettem annó 18 pénzért felszereléssel együtt... Jó ár volt.Én tegnap az Opelboltomban 16e.-ért láttam kirakva.Igaz, Vectrához. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 ne tartsd vissza az infót ha találsz ;))) lehet varratni/szabatni kellene..... Azt hittem picit egyszerűbb lesz. :? Amúgy én is gondoltam rá csak elakadtam a "miből" és "kivel csináltassam" kérdéseknél. Bár ha az egyikre meglenne a válasz az nagyban előrelendítené a folyamatot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 én a gyárit 18-ért vettem... vagyis annyiba kerül. ;) és nem annyira gagyi.... , szerintem igen strapabiró ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Pont ezaz! :D Úgy emlékszem mintha a H3 nem lett volna jó bele, de régen szedtem szét és már a memóriám sem a régi. :D Mi nem működik még úgy, mint a régmúltban Tom ? :( :D :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 "és nem annyira gagyi.... , szerintem igen strapabiró ....." Teszteljem? :( Ígérem lány nem ül mellém... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Mi nem működik még úgy, mint a régmúltban Tom ? :( :D :twisted: Hát igen. Már a fiúk sem érdekelnek annyira... :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Hát igen. Már a fiúk sem érdekelnek annyira... :wink: Már nem akarnál kavicsnak virágot venni miiiiii ? :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Már nem akarnál kavicsnak virágot venni miiiiii ? :twisted: Na azért annyira még nem vészes a helyzet!! :twisted: :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuri_bácsi Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 60.000 km után mit kell cserélni? Előző tulaj már 30.000-nél cseréltette a vezérműszíjat görgőkkel együtt (úgy tudom azt kellene 60.000-nél), gyertyacsere előző műszakira volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Annak akkor valami oka is volt, ha akkor cserélték... Biztos ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Neo_Komlo Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Sziasztok! Nemrég vettünk egy F Astra GT-t, és szeretnék néhány módosítást végrehajtani rajta :( Bocsánat, ha olyat kérdezek, amiről volt már szó, de új vagyok, és nincs időm többezer oldalt végigolvasni.. - Láttam valamelyikőtök astráján elöl "kis" rendszámtáblát. Ilyet hol tudok beszerezni, mennyiért? - Ugyan ez a kérdésem az angel eye első lámpákkal kapcsolatban is. - 16"-os alu felnik vannak rajta, de elég kopottak, szerintetek érdemes e felujítani, vagy nagyon drága dolog? Azt hiszem, egyenlőre ennyi, várom válaszaitokat, és előre köszönöm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Neo! Kis rendszámtáblát ma már hivatalosan sajnos nem tudsz gyártatni, csak dekorossal... Angel eye lámpa ha érdekel 60.000-70.000 HUF, ha ezek után is érdekel keress meg privát üziben, és megoldjuk... :-) a felnik felújítása: Hát kérdés hogy milyen állapotban vannak most... amúgy kb 40.000 FT egy komplett garnitúra felújítása! Sok sikert! Üdv.: Anti Link to comment Megosztás: More sharing options...
valoati Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Ma láttam,két első ülést a bontóban,olyat,aminek a deréktámaszát is lehet,állitani.Azt mondták a fiúk,hogy Caliba való,de be tudom,tenni az astrába is.Csinált valaki már ilyet? mertúgy néztem,mintha a csavartávolság nagyjából jó lenne,de nem vagyok tuti biztos benne. kösszönömm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Neo_Komlo Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Hát... Akkor a felnik maradnak úgy, ahogy vannak :( A rendszám továbbra is érdekel, gondolom az nem ilyen nagyságrendű dolog. A rendőrök nem fognak mindenhol megállítani ez a rendszám miatt? Szabályos így is? Esetleg tudsz valakit, aki megcsinálná nekem? A lámpa komolyan érdekel, csak nincs rá pénzem, de most legalább tudom, mennyi nincs :D Nincs olcsóbb lehetőség? pl külföldről, vagy mittudomén.. Mármint a gyárin kívül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Hidde, el hogy az angel eyest ennél nem kapsz olcsóbban, de van több fajta is, ezért írtam tól ig árat... amúgy ez is küldöldről van... :-) A kis rendszámtábla (matrica) mivel nincs bevezetve a forgalmidba, nem lesz legális, hát ha még dekoros csinálja sem lesznek rajta a hologramok...szal okirathamisítás... nem tartom túl jó ötletnek akkor már inkább szedd le... :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Neo_Komlo Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 és leszedni szabad? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Hát könnyeben megmagyarázod, mint hogy kamu rendszámmal mászkálsz...:-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petike Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Valaki segítsen nekem, honnan tudnék beszerezni robbantott ábrás CD-t? F Astráról, meg Zastaváról kellene! Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Nincs olcsóbb lehetőség? pl külföldről, vagy mittudomén.. Mármint a gyárin kívül... az sem lesz olcsóbb...... jó esetben spórolsz párezer ft-ot, de sakkozol a postával, bankkal, szállítással esetleg megveszel valami használtat leharcolt állapotban..tehát sokkal többe lesz igy az angel eyeZ tövábbi kérdésekkel nézz szét a tuning topikban meg használd a keresőt, lehet hogy gyorsabban kapsz választ mint ahogy idekerül valami hozzáértő a témához Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 és leszedni szabad? :( Kis matricás rendszámot már nem adnak ki, csak teljes méretű matricást, az kb. 20 papír :roll: :roll: :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Valaki segítsen nekem, honnan tudnék beszerezni robbantott ábrás CD-t? F Astráról, meg Zastaváról kellene!Astra ügyében lehet hogy tudok segíteni,ha leírod a kocsi paramátereit,és hogy minek kellene a robbantott ábrája! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts