Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
jaaa tényleg

emlékeim szerint van egy a fiókomban, megkeresem és azt neked adom

egyelőre ennyit tudok segíteni

Köszi, remélem az segít. :roll: Akkor már a szoknyát se felejtsd el...

Neked mi esik útba? Ma meg holnap még Csepelen vagyok, aztán megyek át Újpestre. (Vagy V. ker.?)

Elküldve

Képet! 1441.gif

:o

Kess!

Vasárnap rádcsörgök.

nem tudom ide feltenni!ha akarod mailba elmegy,de akkor tedd ki ide tanulság képpen! :)

Elküldve

Ékszíjat keresek!

még mindig 99 fastra classic x14nz.

Elsö sorban helyeket keresek ahol lehet kapni de ha vlkinek van esetleg otthon dugiba egy teljesen new akkor azt is elvinném...kösszenet elöre is

Elküldve

Mooby tesó sry, de nem naon értettelek (luggatott középdob rlz :) ) s végül a srác nem ment 15 alá :?: bekötéssel hogy állsz :?:

Elküldve
Mooby tesó sry, de nem naon értettelek (luggatott középdob rlz :) ) s végül a srác nem ment 15 alá :?: bekötéssel hogy állsz :?:

milyen bekötéssel?a ködlámpa fent van,még nem világit na de majd....viszont az a .....müszerfalam sem akar fényt adni...ezen töröm az agyam most.amugy a 15pénz korekt volt a ködlámpáért.mindenhol 20-22 a bontott ára.

köszi még1szer

Elküldve
ok nagyon szép ez a kocsi,de mit tudtok mondani a müszerfal világitás biztositojárol?hol van?

Kéziköny szerint, a biztositék táblában(kormányolszolp alatt) a 19es bizti 10 amperesnek van irva. Elvileg erröl megy még a jobb elsö-hátsó helyzetjelzö,+rendszámtábla villágitás.

Már ha tényleg igy van.. :shock:

Ha jól számolom az alsó sorban a 4.ik a diagnosztikai csati felöl.

Kipróbálni nem próbáltam..lusta vok lemenni a verdához :?

Elküldve

Kéziköny szerint, a biztositék táblában(kormányolszolp alatt) a 19es bizti 10 amperesnek van irva. Elvileg erröl megy még a jobb elsö-hátsó helyzetjelzö,+rendszámtábla villágitás.

Már ha tényleg igy van.. :shock:

Ha jól számolom az alsó sorban a 4.ik a diagnosztikai csati felöl.

Kipróbálni nem próbáltam..lusta vok lemenni a verdához :?

köszi!

megyek megnézem!

Elküldve
Fényeröszabályzó tekerentyü?

Illetve csak a müszerfalad nem világit? kapcsolók...középsö konzol?

én szerintem is a tekerentyüvel lehet valami....semmi nem világit,csak a rádio rds cucca tudod középen.ami furcsa az az hogy mikor villnyt feloltom álltalában az elhalványul,de most semmi!ugyanugy ég mintha nem kapcsolnám fel a lámpát

Elküldve

és ez csak mostanában lépett fel? jo lenne egy nyamvadt elektromos kapcsi rajz..de igy sajna nincs lövésem...nem tom mi honnan hova megy:(

Elküldve
és ez csak mostanában lépett fel? jo lenne egy nyamvadt elektromos kapcsi rajz..de igy sajna nincs lövésem...nem tom mi honnan hova megy:(

na igen

mindenesetre köszi

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.